icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
28. lis 2018

Holky jinak mi dosly ty kojici podprsenky z bonprixu a jsou prijemne.. nevim jestli me uplne stopro sedi, kosicky jsou trochu velke, ale budu je mit asi jenom na spani. Nicmene pak jsem si koupila nejake z lindexu a ty jsou teda super! Jeste mam jednu z HMka, ta je pohodlna, ale mam v ni splacly prsa. Takze za me v kojicich podprsenkach zatim vede ten Lindex..

dominika963852
28. lis 2018

@yvonneullmann Nádhera 😉 Taky bych takový brala, ještě mi žádný nějak nepadl do oka :-/ .

yvonneullmann
28. lis 2018

@jessulka to vse delam Ja. Ona nejak aranzovat neumi. Proto ji vzdy pomáhám. Ona uvaze kytku ale to je tak vse :D

dominika963852
28. lis 2018

@jessulka Máš s ním teda svatou trpělivost. To je možná ta chyba,že má v tobě jistotu ( full servis + poplatíš a postaráš se ) .

jessulka
28. lis 2018

@skretik Jak nenechal vyhodit? To je divné. Přece když mi někdo řekne odejdi, chci tu být sama, tak prostě jdu. To já bych s ním byla sbalená raz dva. A klidně bych mu ty věci odvezla i k jeho rodičům. On by měl kam jít, ale kdo by chtěl bydlet se 70ti letými rodiči.
Léčbu šokem by fakt potřeboval. V hlavě se mi hodí různé myšlenky. Strašně mne zklamal. Nemám na něj vůbec náladu. Ještě jsem mu ani neodepsala na sms. Asi si říká, co se mi je.

jessulka
28. lis 2018

@yvonneullmann Kéž bys mi mohla poslat ten červený 🙂 Pro radost.

jessulka
28. lis 2018

@dominika96385 No neboj, asi brzy nastanou krutější časy. Nebude to teď mít se mnou hoch vůbec lehké.

michaelarei
28. lis 2018

@yvonneullmann Super šikula si. .mně se taky libí ten červenej ...Mám ji moc ráda patří mi k vanocum. ...Taky už udělám sice ne tyhle typicke...ale moc se těším. ..

skretik
28. lis 2018

@jessulka no to ja mu taky sbalila veci a vsechny si je odvezl k mamince, dost jich tam zustalo jeste :D , porad mi to tchyne nadhazuje, co tam s tim ma delat. Jenze on byl jak bumerang a jak jsme meli male dite, tak jsem v sobe nenasla silu to dotahnout :( ,ted jsem za to asi rada, i kdyz nekdy jsou chvile kdy lituju .. ale tak problemy jsou vsude , tomu se clovek nevyhne 🙂

jessulka
28. lis 2018

@garfa4 27 tis. čistého a z toho 5tis. projede v naftě. Takže mu zbyde 22 tis. a to je málo na 5 člennou rodinu s hypotékou a s dítětem na které platí alimenty a spoustu věcí okolo. Jen Ellinka ho měsíčně vyjde na 5tis. 5 tis. hypotéka a to mu jí ještě nanavýšili. Nevím, jestli až mu schválí navýšení o ten milion, jestli bude muset platit víc. Za můj byt platíme 6tis nájem a cca 2000 poplatky. Každý máme tarif u operátora, já platím 1000Kč, protože v tom mám i wifi připojení doma. A to nepočítám že každý máme stavební spoření, já spořím ještě Verunce, M. spoří zase Elle. Prostě on musí vydělávat víc jak 30tis. čistého a pracovat někde v okolí, aby byly peníze na plíny, na výbavičku pro miminko, na jídlo, na opravy spotřebičů v domácnosti. Teď máme každý svoje auto, takže pojistku, naftu, běžné opravy. Ono to naskáče. Chápu, že čeká na lepší nabídku, ale mohl vzít zatím tohle, když už mi to tak omílal o hubu a kroutil se, že to prostě vzít musí kvůli té hypotéce. Zklamal mne hlavně tím, že ze mne nejdřív udělá totálního blbce, říká mi samé výhody, já mu to teda odkejvu, protože mi nic jiného ani nezbyde a on najednou přijde s tím, že tu práci nevzal. Hroznej skok do meziprázdna. A ještě mi řekne, že bude chodit na tu brigádu u nás ve fabrice. Nojo, ale když bude chodit jen na brigádu, tak je to nárazové, navíc tam má smlouvu postavenou tak, že má dohodu o pracovní činnosti. Takže když by onemocněl, tak asi ani nebude pobírat nic, do důchodu se mu asi ani nic nepočítá a hlavně mu na tuhle smlouvu nenavýší tu hypotéku. Ve finále si asi řekl, že teď je zima a stejně se na baráku nedá nic dělat a začne se až na jaře. Jenže na to aby mu navýšili hypotéku potřebuje být zaměstnaný na HPP s výdělkem vyšším a hlavně na dobu neurčitou. On si vůbec neuvědomuje, že od ledna jsem na mateřský. A že už mi už nebude chodit výplata jako teď. Je fakt, že potřebuje léčbu šokem. Já mu jenom sepíšu moje výdaje. Ať to má černé na bílém. A jsem na něj moc zvědavá, jak se s tím hošánek popere.

jessulka
28. lis 2018

@skretik A jak je to dlouho, co jste měli takovou krizi?

jessulka
28. lis 2018

@jednaholkaa Do Lindexu se chystám v prosinci. Musím koupit nějaké rukavičky, ponožtičky a chci se mrknout na nějakou noční košily do porodnice. A neboj, ony se ty prsa teprve pořádně nalijí 🙂

dominika963852
28. lis 2018

@jessulka A kolik si vlastně na té brigádě měsíčně vydělá? Je to fakt mazec,že dokáže odmítnou jistou práci . Já to vážně nechápu a ani si to neumím představit, až bude jen rodičák , z čeho nakupovat ještě jídlo atd.

jednaholkaa
28. lis 2018

@jessulka Nak mam problem verit tomu, ze by se ty moje placaky nejak nalili 🙂) Uvidime. Lindex mel ted o vikendu slevu 25% na vsechno. Myslim, ze jsem to sem psala.. To je nejlepsi to vychytat nejak tak. Ja jsem si koupila dve podprsenky, tady na bazaru za 300 jednu. Nove s visackami. Nekdo si koupil spatnou velikost, tak jsem si je sla do obchodu zkusit a jsou super.. Ponozticky tam maji super, uz jich mam peknou sbirku :D
Jinak vcera me nekdo poprve hadal holku. Jinak uplne vsichni zatim tipovali kluka, zvlastni..

jessulka
28. lis 2018

Domčo, já vůbec nevím. Protože chodí nárazově. Ale asi to bude víc, než když by jezdil do té Prahy. Jenže mne říkal, že i přesto, že bude jezdit do Prahy, tak o volno půjde na nějakou brigádu. Jenže já už mu nemůžu snad ani věřit. Nemám v něm vůbec žádnou důvěru, přicházím na to, že se o něj nemůžu ani opřít. Tolik bych to chtěla vykřičet do světa, jakého mám vedle sebe sobeckého a nezodpovědného chlapa, který se směje jak měsíček na hnoji a tváří se jako by se nic nedělo. Včera jsem to říkala mamce, ta mi furt říká, že určitě bude příští rok lepší a strašně ji mrzí, co teď v těhotenství prožívám. Vlastně od začátku nějaké výkyvy. Hlavně, aby se to nepodepsalo na miminku. Chuďátko, je mi jí tak líto. Ještě se nenarodila a už je podrobena takovému stresu. Aby se jí pak vůbec chtělo na svět, když slyší, co furt řešíme. Já mám normálně sto chutí ho ani neuznat jako otce. Vždyť takhle se nechová snad žádný chlap od rodiny. A že těch dětí nemáme málo. Tohle nedopadne dobře. Sesypu se po porodu a vyrazím ho, protože na to nebudu mít dál nervy ☹ Vždyť já už ho po tom všem nemůžu ani milovat. Jak můžu milovat někoho tak nezodpovědného?

jessulka
28. lis 2018

@jednaholkaa Mne pořád všichni tipují kluka 🙂 A mne to tak baví. Vždycky říkám "Jééé to je hezký, že to říkáte, přítel si také moc přejeme chlapečka, tak snad se tatínkovi splní přání a vy budete mít pravdu". A kolikrát slyším odpověď "No máš přesně pro to předpoklady, hezká v obličeji, jenom záříš, štíhlá jinak jak proutek. To musí být kluk jako buk" 😀

skretik
28. lis 2018

@jessulka kdyz byl synovi asi rok a trvalo to desne dlouho :(, to snad ani nebudu rikat jak dlouho, se divim, ze jsem to ustala, my jsme ale neresili penize, ale neveru, respektive jeslti bude s nama nebo s jinou...no bylo to sileny obdobi..ja se strasne tesila na mimi, bylo vydupany a proto si pak taky mozna nasel jinou, necitil se jeste na to byt tatou... a pak jsem si to mimi vlastne taky vubec neuzila, porad jen v nervu :(. Ted uz vim, ze stat se mi to ted znova, zachovala bych se jinak. ano jsem stastna, ze jsme stale rodina a moje dite bude mit vlastniho sourozence, ale .. jsme tim proste poznamenani, vsichni ... doufam, ze ted se to nebude opakovat, a myslim, ze zminovat, ze jsem z toho obcas nervozni i ted je zbytecny... ale ted uz jsem psychicky a zivotne jinde,takze verim, ze bych to ustala jinak.. ale hormony clovek neoblafne at chce nebo ne

dominika963852
28. lis 2018

@jessulka To mě tak mrzí, musí to být hrozně těžký, hlavně ta nejistota, nemít se o koho opřít a důvěřovat mu,však by měl být ten ,,tahoun,, rodiny . Určitě to bude po porodu dost těžké s těma všema hormonama. A třeba má maminka pravdu, a až se vám narodí maličká tak mu to konečně docvakne a začne se víc snažit, a být zodpovědný a ty si k němu zase našla cestu.
Třeba s ním na té brigádě budou spokojený a nabídnou mu HPP, ale to je zase jen čekaní a doufání co třeba...

andelka
28. lis 2018

@jessulka
@skretik můj ex se odstěhoval rok a půl po rozchodu, půl roku po rozvodu. Napřed dělal mrtvého brouka,pak že hledá,nakonec jsem mu řekla,že když si do května něco nenajde, pošlu jeho věci k jeho rodičům. Odstěhoval se k 1. květnu. Byt byl můj ( mojí mamky).

dominika963852
28. lis 2018

@jessulka No a jak píšeš o tom chlapečkovy, jak se M. těši na chlapečka a vlastně i okolí mu to podsouvá , tak aby se po porodu nějak něšprajcnul víc, že je to vlastně holčička a né ten vysněný kluk a nebylo to pak horší. Tfuj tfuj,snad ne a bude unešený z Klárky. 🍀

jessulka
28. lis 2018

@skretik Zrovna jsem se tě chtěla zeptat, jak je ti teď po boku člověka, který tě podváděl s jinou. Dokážeš mu nádále ještě věřit, jestli si nezajde na šuk jinam? Jako tohle mi udělat chlap, zjistit to, tak letí. To jsi tedy hodně silná. Obdivuju tě.

basice
28. lis 2018

@andelka pokud to navýšení bude na 100%, tak až budu žádat o rodičovský, což bude někdy v červenci 2019, tak už si rovnou nastavím tu vyšší částku a rozpocitam těch 300 tis. na 2,5 roku i když to bude platit až od ledna. Vždyť si můžeš nastavit částku jakou chceš a můžeš to měnit každé 3 měsíce.

skretik
28. lis 2018

@jessulka no nejakou dobu mi to trvalo, neverim mu a diky nemu neverim zadnymu chlapovi, neverim ve verneho chlapa (omlouvam se tu vsem 🙂 ) , mam kolem sebe spousty lidi a verny je tak 1 z 10 (driv nebo pozdeji...) a u zen to neni jine. Porad si myslim, ze jsou horsi veci nez nevera. Uz to beru tak, ze pokud funguje jak ma, at si dela co chce a uz tohle neresim a nepatram,to bych se s jeho zivotnim stylem musela zblaznit. Obcas si zaprudim, ale to spis jen tak, aby rec nestala nebo kdyz mam pocit,ze prestava fungovat doma a on se vetsinou da zase do late. Je to asi smutne, ale u nas uz to neni o nejake velke lasce, uz jsme spolu dlouho, u nas uz je to na bazi spis rodinne a kamaradske a ja cim dal vic zjistuju, ze mi to tak vyhovuje. Uvidime co s tim udela novy clen domacnosti a hormony 🙂

jessulka
28. lis 2018

@dominika963852 A víš co já mu pak řeknu, až se kočička narodí? Že chlapečci se rodí pořádným mužským, kteří jim jsou do budoucna vzorem, protože pořádný chlap by měl především zabezpečit rodinu a aby na něj byl ve všem spoleh. Rozhodně se chlapečci nerodí takovým bábovkám věčně ukňouraným. Neboj, já mu těch 9 měsíců plných nervů, trápení, dám sežrat i s navijákem 😀

yvonneullmann
28. lis 2018

Tak dalsi hotovy. Tentokrat uz mam i puchyre od zacne pistole. :/ Takze uz to boli ale musim jich jeste tak 40 udelat. Zatim uměle. Následně zive. 🙂

skretik
28. lis 2018

@yvonneullmann to je proste nadhera 😍😍😍😍

dominika963852
28. lis 2018

@yvonneullmann Tak první jsem se zamilovala do toho vínového, ale teď do toho tyrkysového ❤ . Boží.

dominika963852
28. lis 2018

@jessulka Věřím, že si ho Klárka získá na první pohled 😉

jessulka
28. lis 2018

@yvonneullmann Jsou krásné, jeden hezčí než druhý. Kde kupuješ ty carapatičky k tomu potřebné?

jessulka
28. lis 2018

@yvonneullmann Já to chci taky umět 🙂 Tavnou pistoli mám, ale nevím, kde koupit tyhle blbůstky na to.

Strana