icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

michaelarei
30. lis 2018

@jednaholkaa Taky počkám do února ☺ To jo když ještě dělaš. .Já už se valím díl 😅
Každopádně jsem zvědavá kdy se ji bude chtít na svět dcera ,je na termín přesne a syn týden dříve 😆

zuzekk
30. lis 2018

@vilmic blahopreju ke krásným děťátkum! Zrovna jsem na tebe poslední dny myslela, jestli se třeba ještě nevratite domů, a oni se už broučkové chystali na svět! Ať se jim na něm daří! 😗

jenssy
30. lis 2018

@vilmic Jsou kouzelní, moc Vám gratuluju 🙂 držím palečky, ať se mají čile k světu a brzy Vás pustí domů...moc Vám to spolu sluší 🙂

andelka
30. lis 2018

@michaelarei já jsem měla v tomhle tt i mladšího příčně,ale otočil se. Kamarádce ne. Tak jsem zvědavá co bude. Když se moc předvádí,tak jdu na všechny 4 nebo se vrchem opřu o balon a uleví se mi. Ale blbě se mi sedí a dýchá .

zuzekk
30. lis 2018

Trochu si sluníčkovsky poprudim🌞 - jsem pořád strašně ráda, že jsem těhotná a vážím si každého dne. Poslední dobou se Kulich docela mrská, tak mám radost, že ho cítím. Samozřejmě se těším, až bude mezi námi, ale to bříško a pohyby mi budou chybět! I s omezeníma má to těhotenství své výhody, které mi taky budou chybět.. -přátelsky se se mnou baví téměř cizí lidé, všichni jsou na mě milí, nemusím pracovat když se mi nechce..a vlastně se po mně nic nechce.. jako blbě spím, někdy se sotva kulim, příšerně prdim a místo večeře bych vytáhla Proseco kliďánko celý! 😁 ale stojí to za to! 🤗

zuzekk
30. lis 2018

Na křeče v nohách prý víc solit, doplnit ionty- třeba iontovym nápojem jednorazove, banány, rajčata.

zuzekk
30. lis 2018

Nacasovany to máme skvěle, souhlasím! Vánoce v klidu, v lednu se stejně téměř nevystrkuje nos ven, v klidku si donosíme a než se mrňousci rozkoukaj, bude jaro! 😻 Na letní horka už nebudou žádní bezmocní červíčci a bude s nima sranda.. nechť nám to takhle idylicky všem vyjde! ☺

dominika963852
30. lis 2018

@zuzekk zní to krásně to jo 😀 . Zrovna mi vrtalo hlavou, jestli taky někdo tak prdí 😂😂

1nelinka
30. lis 2018

@jessulka no kocko ono to zas tak horky s tou inspiraci nebude😂😂 ja na tyhle veci nejak nemam vlohy takze jsme omotaly retez okolo nedodelaneho zabradli 😂😂😂 nekde koupim venec a stromecek bude klasika zlato/cervenej ...😂😂😂 ale ve me uz jen ty svetylka vzbuzuji vanocni atmosferu😍manzel udelal svarak tak si tu u krbu popijime..ja teda jen jeden a extra naredeny vodou samozdrejme😂😂

dominika963852
30. lis 2018

@1nelinka ouha, moc pekny domecek 😍

cuccinka
30. lis 2018

@vilmic moc gratuluju 😊 jsou krásní drobecci 😊 hlavně že jste všichni v pořádku, jen tak dál 😊

zuzekk
30. lis 2018

@dominika963852 už téměř nemůžu na veřejnost...😶😖

zuzekk
30. lis 2018

@1nelinka pěknej lustr! Odkud je prosím? (Stále zařizujeme)

jessulka
30. lis 2018

@vilmic Jeeeeeeeee kindervajíčko rozbaleno. Asi si chtěli stihnout napsat ještě Ježíškovi 😊 Jsou prenadherni, sladký, úžasní. Nemuzu se jich vynadivat. Moc vám vsem gratuluji. Tobě to neskutečně sekne, vypadáš moc spokojená a šťastná. Ať se vám všem moc daří a miminka ať pěkně prospivaji. Určitě to všechno brzy doženou. Byla jsi v celkové narkóze, nebo jsi zvládla do půli těla? At se ti jizva hezky hojí a jsi brzy fit. Co zavynovani dělohy? Je to po druhé horší? Vsem moc a moc pozdravů a pusu 😘😍😊😉

jessulka
30. lis 2018

@1nelinka Krásné. Také udelam červenozlaty stromecek. K tem Vánocům mi tyto barvy jdou nejlíp. Zábradlí vypadá nádherně. Ušetříte za lustry 😂

1nelinka
30. lis 2018

@zuzekk asi te nepotesim..ono se to nezda ale je obri prumer ma cca 1metr https://www.designpropaganda.cz/produkt/artemid...

andelka
30. lis 2018

@zuzekk já mám mladšího 17.3. a bylo to též super. Ale ten leden únor bude též dobrý. V létě už bude miminko větší. Ale v zimě ještě malinký a snad spací.

iris92
30. lis 2018

@vilmic Moc gratuluji k miminkum, jsou oba krasni ❤ at se vam dari a treba uz budete na vanoce doma 🙂

zuzekk
30. lis 2018

@1nelinka průměr by se asi i hodil, cena již méně 😥

1nelinka
30. lis 2018

@zuzekk ja vim:/ tyhle lustry jsou hrozne drahy:/ ale krasny😍

ajdamajda
30. lis 2018

@1nelinka můj sen s zároveň noční můra. Mě se kluci dokáži zabit i v bytě :( kde je vše opolstrovane . Když jsme asi 5 měsíců bydleli u našich během rekonstrukce (mají dům s schody atd) , měla jsem z toho psycho. A maly samozřejmě vážný úraz protože s bráchou neustále kravili. A schody jsou teda pro mě .... s nimi peklo. :(

Jinak luxus, ticha zavist 🙂

vilmic
30. lis 2018

Holky, všem vám moc děkujeme. Jsou to lásky nádherný.

@jessulka No, je to mazec, co ti budu povídat. Nepamatuju se, že by to s Vojtou takhle bolelo. Ale je fakt, že se mi děloha zavinuje už potřetí a sestřičky tu řikaj, že to s každým dalším porodem bolí víc. Nechala jsem se uspat, neměla jsem chuť potřetí riskovat, že se jim to nepovede napíchnout. I tak to byl šílenej stres, docela jsem začala na sále panikařit, ale to bylo způsobený rozjetejma kontrakcema, zavázanýma nohama, ležením na zádech a tím, že ta celkovka se kvůli dětem dává až na poslední chvíli, aby na ně působila co nejkratší dobu, takže se čeká až jsou všichni připravený a já už to prostě přestávala dávat. Ale pak to bylo dobrý, hezky jsem se probudila, nebyla jsem vůbec poblblá, manžel teda přijel až po všem, ale když mě vezli na JIP, tak už tam byl, dal mi pusu a šel za dětma. Já byla na JIPu jen do osmi, pak mě šoupli na oddělení, aby měli volný lůžko, kdyby se v noci něco dělo.

1nelinka
30. lis 2018

@ajdamajda a to si predstav ze jsme tu bydlely od brezna a zabradli mame az od zari😅😅ale nase Mia je vycepovana na slovo NE a kdyz jsme ji rekli ze se na schody neleze tak se tam proste neleze..ma nahore pokojik a i ted tam sama nechodi vzdycky si pro nas dojde a vi ze tam musi jit za ruku..🙂 na 20mesicu je docela sikovna kocka nase😍😍

vilmic
30. lis 2018

@ajdamajda Mě to přišlo taky hezký a tak nějak spravně. Když na tom jsou dobře a ničemu to nevadí, tak je to super. Teď večer když jsem tam byla tak Zorka štouchala do Matýska. Bylo to legrační.

jessulka
30. lis 2018

@vilmic Hlavně, že jste všichni v pořádku. A kdy ti pak miminka donesli ukázat? Ukázali ti je hned po probuzení? Ja furt nevím s tou narkózou, já mám taky hrozny strach z toho napíchnutí a můj dr. mi říká, ze tam je teď skvělá anestezioložka, ze to určitě napíchne dobře, že nebudu skučet. Ale fakt se pořád bojím. A co homeopatika, nevyzkousis je na zavinovani dělohy? Mne docela pomohly.

vilmic
30. lis 2018

@jessulka Děti jsem viděla až dnes ráno, musely hned na tu jipku, přecijen to nebyl žádný vysoký týden. Přišla za mnou doktorka od nich a dala mi diplomy malých bojovníčků s polaroidovýma fotkama. Moc hezká památka. Co se týče homeopatik, tak já tomu nejsem příliš nakloněná, takže si to pár dní vytrpim a ono zase bude dobře..

tynazezu
30. lis 2018

@vilmic obrovská gratulace!!! Hlavně, ať se tam hezky dopečou a vy spolu všichni společně odjedete brzy domu!!! 🍀🍀🍀❤️

bombat
1. pro 2018

@vilmic Moc gratuluji, jsou oba nádherní, nemohla jsem se na ně večer vynadívat...

val333
1. pro 2018

@vilmic Také se přidávám ke gratulacim 😍 dětičky jsou krásné a mají skvělou váhu 😉... Určitě budete brzo doma...

andelka
1. pro 2018

@vilmic to je krásný,budete mít památku. Na vánoce už budete mít pod stromečkem tyhle dva dárečky 😍

Strana