Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, kdo by ještě chtěl objednat něco z Bonprix,tak do zítřka je akce,bez poštovného,nad 599, kod 2912 😉
@andelka Já tuhle objednala z Bonprixu, jak měli těch 10% slevu a poštu zdarma 🙂 Chtěla jsem noční košili na kojení, ale s rozepínáním mezi prsy a hlavně dlouhý rukáv na ten únor, březen, jsem zmrzlina a oni tam neměli :D Ale našla jsem tam úpletový šaty přesně podle těchto představ a jsem ráda, že jsem je vzala 😊 Vyšly mi na 179 Kč a když přišli domů, tak jako šaty bych je vůbec nenosila 🙈 Opravdu mi přišla krásná noční košile, kterou tam mají nazvanou jako úpletový šaty 🤔😂 Tak kdybyste někdo sháněl něco podobnýho 😉😊
Toto jsou ony 🙂 https://www.bonprix.cz/produkt/upletove-aty-s-k...
@renulkka j,jak byla ta akce, kupovala jsem tu podprsenku. No, vypadají dobře. Jsou to domácí šaty,takže klidně můžou být na spaní. Možná je vezmu,a ještě mám zálusk na kalhoty pro syna. Vzala bych mu větší,na jaro. Pak na to nebudu mít myšlenky.
Jak to sedí velikostně? Já oblečení takového typu beru menší,36/38 i když normálně mám vel 40. Po porodu snad budu mít podobnou.
Holky, jaká jiná odsávačka mat. mleka je dobrá a máte odzkouseno? Ta elektronická Meleda je hrozně draha, tak tu kupovat nebudu.
co třeba tato? https://m.heureka.cz/odsavacky/baby-ono-sensidu...
@yvonneullmann Koukám, že v celé ČR to je stejné. To víš, silničáři jsou udivení, že opravdu nachumelilo.
@jessulka staci ruční ;) mam avent hele a u maleho jsem take mela a Super
@merope jako Ja byla zoufala... a pak kdyz uz sem potkala silničáře tak couvali z kopce Protoze ho sami nemohli vyjet :D
@yvonneullmann Ja tu manuální Avent měla a byla jsem z ni otrávená. Ted si preju k Ježíšku elektronickou. Ale max. do 2tis.
Ahoj holky, co mate dnes v plánu? Ja budu delat v bytě vánoční výzdobu a pustím se do adventního věnce, musím prát a žehlit. Vcera se u nás na náměstí rozsvecel vánoční 🌲, tak jsme tam s maminkou a s M. pěkně vymrzli. Take u nás napadl poprašek snehu, ale silnice byly sjízdné. Včera ráno jsem umyla okna, tak je dnes asi nazdobim. A pak budu konečně odpočívat. Blíží se 32.tt těhotenství, utíká to strašne rychle. Prdolka se tam čím dál vic mele, uz se ji tam asi moc nelíbí. Má tam málo místa. Všem vám přeji krásný první Adventní neděli a posílám veliko pusu :-*
@jessulka tak u nás probíhá rozsvícení stromečku dnes, tak se určitě chystáme. Včera jsme byli na čertech, tak z toho byl malý docela vyjukaný. Výzdobu jsem dělala v pátek a dnes bude takový odpočinkový den. Jedeme ke tchyni na oběd, tak ani nemusíme vařit 😉. A večer se těším až si zapalime první adventní svíčku. Také krásnou první adventní neděli 😘.
Ty jo? Už 32 tt? To fakt letí. Já jsem teprve 29tt,ale někdy se cítím jako bych měla každou chvíli rodit 😁
@jessulka Taky máme rozsvícení stromečku až dnes tak půjdeme.Já už taky mám uklidené ..nazdobeno ...tak jen udělám oběd kachnu a prijědou kamarádky na kafe tak se na ně teším.Taky vám holky prěji pohodovou 1.adventnou nědeli ❤
My si užíváme zrychlené vánoční atmosféry. Máme kavkazkou jedli (vydrží velmi dlouho ) , dnes první zapálenou svíčku na věnci. Jinak mám už zabalené všechny dárky .
Cukroví snad už taky všechno.
Pořad mám nějakou předtuchu ze budu rodit dřív (pořad sny) jsem zvědavá jestli sny říkají pravdu nebo ne . Mám sice prorocké sny ale prave je pochopim zpětné až když se vše stane a výklad tomu odpovídá .
Tak my dneska jedeme na návštěvu. Stromek se u nás rozsvěcuje až za týden. A ještě se musím učit se starším.
Já už teď v 32 tt jsem (31+2). Utíká to. Mám pocit že pořád jen kupuju TV program a škrtám tt na tričku. Malej sebou mele pravidelně a jak je šejdrem,tak to je dost nepříjemné. Na kontrolu a velký utz jdu v úterý po obědě.
Holky hezky advent vám všem😉teď tu sice s vámi moc nejsem,ale snažím se alespoň občas nakouknout.nalada nic moc,nějak mě to v tomhle období vždy vezme na měkko a teď asi tuplem.musim zabrat v tempu koukam-s dárky teprve začínám a cukroví ještě není ani namysleno,delavam jen pár zdravých nepečených kousku ale i tak....v práci mě pomalé ceka závěr,doberu dovcu a pak rovnou md ,nemáte nějaký tip jak se hezky rozloučit?😉

@vilmic gratuluji i kdyz předčasně. Miminka jsou krasna. ❤️❤️❤️ Prejeme hodne stesti a at jste brzy doma. Moc vam to vsem slusi