icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
3. pro 2018

A my s tím našim priprclikem 😅 oproti tomu habanovi

ajdamajda
3. pro 2018
ajdamajda
3. pro 2018

Já dneska 3 kila vosich hnízd ... a zítra zádě kuličky . Ani nechci cukroví vidět. Je mi normálně zle. Není to pro nás , vypomaham mamce ... i chuť mě přešla . Šla jsem si lehnout bez večeře se žaludkem na vodě ... zase začínám mít období ze jist moc nechci nebo po malých porcich abych něco snedla.
Ale jsem brzy unavená . Je fakt ze za den toho mám s myma klukama až až . Hlavně psychicky jsem teď nějaká vyčerpána . Potřebovala bych chvíli pro sebe . Tu mám až teď když děti spí , než usnu já. To ticho je božský

alishaa
3. pro 2018

@1nelinka teeeda, stromeček je uzasnej!!👏☺️👍 a manzel je teda sikula😉 mala bude z takového stromečku určitě úplně unesena😊😊👍

smigli
autor
3. pro 2018
smigli
autor
3. pro 2018

Tak ja taky pridam ten muj obr pupek. Mam ted stejnej pupek jak prdel.. Vy jste vsehny stihloucke. Mam po kontrole, malej ma 1600 g a dalsi kontrola az v lednu. A na cukrovi neni cas. Byt stale v neobyvatelnem stavu, nyni kde jsme je to psychicky narocny. Manzel ze sebe dela chudinku, jak moc pracuje a je unaveny. Prijde z prace, se synem si vycisti zuby a jde spat. Uz na nej zacinam mit alergii taky..

jessulka
3. pro 2018

@ajdamajda Krasnej stromeček, moc se vam povedl 😉

jessulka
3. pro 2018

@1nelinka Je překrásný. Vy tam pro něj máte místo jak ulité. Můžete ho tam nechat do Velikonoc a pak na nej pověsit vajíčka 😂 Těším se na výsledek 😉

jessulka
3. pro 2018

@ajdamajda Mam to taky tak jako ty. Mam teď nějaké období, ze uz tolik nejim a kdyz uz, tak malé porce. Stačí mi to. Za to lemtam vodu jak Baryk. Hrozně se zadychavam např. mluvením, kdyz neco zdlouhavého potřebuju říct. O dnešní poradu s šéfem jsem myslela, ze vypustim duši, jak jsem se zadychavala. Nemluvě na to, kdyz se mám oblíknout, obout, nandat ponožky. Všechno je hrozný problém. Večer jsem strašně unavená, ale i psychicky. Potřebuju také takovou tu chvilku pro sebe. Jenže to v panelákovém bytě 3+1 není bohuzel možné. Musíme vydržet.

1nelinka
3. pro 2018

@jessulka 😂😂😂 myslim ze tu s nama bude uz naporad😂😂

jednaholkaa
3. pro 2018

Zacinam s lnenym seminkem. Moc chutne to teda nevypada..:/

jessulka
3. pro 2018

Nemůžu spát, pálí mně žáha, je kti z toho az na blití. A mám pocit neklidných nohou. Pořád s nimi musím hýbat a protahovat si je. Ach jo, to bude noc.

jessulka
4. pro 2018

Dobré ráno. Tak jsem zabrala az ve dvě hodiny. Braly mne křeče do břicha. A teď ho mám tvrdé jako kámen. Co to může být. Dnes cestuji do Prahy, tak snad nebude náledí, jako všude jinde.

michaelarei
4. pro 2018

@smigli Já taky mám břícho a prdel ani nemluvím jak narostla..😉 A to jím docela málo ale zas ten pohyb prostě chybí.. No jo už pracuji nervy když nejsi doma ve svojím a vše trvá věrím...
@ajdamajda
@1nelinka Holky krásne stromečky😍

basice
4. pro 2018

@jessulka já tedy období, kdy bych méně jedla nemám, ale a tím zadychavanim mám také problém. Běžné činnosti a dělá mě to problém 😣. A noci jsou bohužel čím dál horší. Chytají mě obě kyčle, takže každé obrácení z boku na bok jsou muka. No, představa, že to takto budu mít až do porodu je hrozná 😣. Tak přeji hezký den a hlavně, aby ta dnešní noc byla lepší.

Taky jsem hodně přibrala přes boky a zadek a raději už se do zdrcadla moc nekoukam😣

basice
4. pro 2018
arielka222
4. pro 2018

Holky ja dnes taky příšerná noc. Skoro sem nespala, večer mi samozřejmě opět bylo špatně takže jsme zvracela. Taky nemůžu moc jist a když se najím víc tak vše letí ven. Břicho bylo taky vcera jako šutr a hrozne pichani vevnitř a ještě k tomu mě začaly opět bolet kyčle, a to se teda fakt nedá a vím, že to přejde až porodem zase 😢😭 ale asi sem to včera přehnala, uklízela jsem, vypráno 5 praček, vařila oběd, pak jsme šla odhlásit ten rodicak na UP a jeste do nákupaku nakoupit takže toho záda a břicho asi měly dost.
@basice s těma kyčlema soucítím, mě to taky už začalo a je to fakt hrozná bolest, chytám tam až krece do nich. Musíme vydržet.

basice
4. pro 2018

@arielka222 jj, bolest je to pěkná, také mě až chytají křeče a jde to i do celých nohou. U syna jsem to také měla a opravdu to přešlo až porodem. Takže ještě tak 2 měsíce vydržet 😣

andelka
4. pro 2018

@arielka222
@basice já též trpím s kyčlema. Bohužel poprvé to porodem nepřešlo,ale naopak začalo. Nemohla jsem vůbec chodit,14 dní po porodu jsem byla i na rtg. Dostala jsem léky od bolesti a cviky,a nahrivala polštářkem, a naštěstí koncem 6 nedělí to bylo lepší. Po druhém naštěstí dobrý,to mě bolelo všechno před porodem,ale pak už dobrý. Jenže v obou těhotenstvích jsem cvičila a plavala,a teď ne. Jen se protahuju na balóně. Tak se docela bojím. Večer je to už hodně nepříjemné.

1nelinka
4. pro 2018

to bylo radosti kdyz se Mia vzbudila😍😍

skretik
4. pro 2018

@jessulka Dobre rano, dneska asi byla hodne divna noc :(,

Ja jsem uz vcera odpoledne dostavala krece do zad a do bricha, ale takove slabe to bylo - asi poslicci... no a nekdy kolem pul1v noci jsem se vzbudila se silenyma krecema v zadech a brise - uplne jak kontrakce mi to prislo...nevim jestli streva nebo opravdu kontrakce??? vzala jsem si Hylac a dala si horkou sprchu, jeste chvili to pokracovalo a pak sem vytuhla a dneska mam to bricho cele takove bolave a tvrdnouci a sem tam dostanu divnou bolest do zad.. Moje otazka je, kdy mam zacit vysilovat 🙈🙈🙈, zitra jdu na velky UTZ a poradnu, tak snad to zvladnu, ale vystrasena jsem byla a jeste trochu jsem porad... nevim kdy jet nebo nejet :(. Jak to poznam?

skretik
4. pro 2018

@smigli hele to mluvis o moji domacnosti :D ? az na to, ze muj pritel pracuje z domova, ale kdyz ja prijdu total ko z prace, tak on lezi na sedacce a jen nadava ... jo dobre, odpoledne se postara o syna, da mu najist :D . Vecer, pokud teda nejde zrovna pryc - coz je tak 5x do tydne, tak jde spat se synem, protoze je desne unavenej... ale rekne mi, ze me necha v loznici a jde k nemu at se pry poradne vyspim... Uz ho mam taky plny zuby :(

renulkka
4. pro 2018

Holky, zrovna vám semky jdu psát, jakou jsem měla noc na prd 🙈😂 To byla nějaká změna tlaku nebo co, že to tak dnes vypadalo u všech? 🤔 Už večer mi břicho tvrdlo nehorázným způsobem, říkala jsem si super, beztak tím, že se malá otočila dolů a hodně ten podbřišek namáhala, kopala tam opravdu nonstop 😔 Přišli poslíci, dala jsem sprchu a šla spát... V noci při otáčení jsem trpěla, při každým pohybu hned břicho tvrdý a křeče 😔 Pak mě vzbudila šílená bolest břicha, malá kopala na boku, tak se asi zrovna prďolila zpátky hlavou dolů (teď zas kopě pěkně nahoře)... Tak jsem si říkala super, už bude snad dobře, jenže to jsem se mýlila 😒 Až do rána křeče, teď teda se to trochu zklidnilo, ale mám tlak na spodek a to jak bodá čípek 🙄😐 No děs :/ Malá se mrská pořád šíleně, tak jsem z toho celkem nervózní :/ Samosebou manžel v práci až do zítra... Jinak hned ráno po 8 zvonek... Tak jsem vyletěla v pyžamu ven a tam pošta, že tam mam zásilku za pomale 4000, tak jsem úplně rozespalá říkala a jakou 😂 Tak mi to ukázal, tak mi došlo, že to je nabytek, co jsme objednali už v říjnu... Tak říkám tomu chlapovi, hoďte mi to prosím sem za ty dveře.. co myslíte, nechal to před dveřmi 😔 Krabice těžký jak kráva, jednu jsem přešoupla za dveře a s dalšími dvěma, jsem ani nehnula.... Tak jsem chtěla volat manželovi, co s tím, naštěstí šel zrovna tchán od psa, tak mi to dal na chodbu aspoň, aby to venku kdyžtak nezmoklo.... :( No řeknu vám, ochota sama ten chlápek od pošty... Vidí, že jsem jen v pyžamu, pupek přehlídnout nejde a nechá mi to venku 😤😒

jednaholkaa
4. pro 2018

Holky, to je zase lazaret tady ;) Nee, to me mrzi.. je to na prd kdyz se clovek nevyspi. Ja po tom lnenem seminku spala jako baby a zdaly se me krasne sny, ze jsem miminko bez problemu nakojila.
@renulkka Kreten :(

andelka
4. pro 2018

@jednaholkaa jak jsi dělala to semínko? Já začne koncem roku,a tuším že jsem ho vařila,v celku a pak jsem si to přidávala do čaje.

jednaholkaa
4. pro 2018

@andelka Jojo, v celku. Jedna lzice do pul litru vody, 10 min povarit. Ja jsem to vcera varila asi 15 min a pak se to scedi..Kapla jsem si do toho pomeranc a celkem se to i dalo vypit.

andelka
4. pro 2018

@jednaholkaa aha,já to necedila,mně to chutnalo i tak.

misak48
4. pro 2018

@jednaholkaa
@andelka holky a myslíte, že je to semínko nějak účinnější když se takhle zalije horkou vodou než "syrové"? Já jsem zvyklá si ho ráno podrtit v hmoždíři a přidávám si ho do snídaně... Do jogurtu, nebo třeba i na chleba. Chutná mi tak. Už to teda dělám delší dobu, pomáhá mi to na zácpu...

renulkka
4. pro 2018

@jednaholkaa
@andelka Holky a nevíte, jestli je to povařený lepší než ten sliz, když rozdrcený semínko jen namočíte? Já semínko nepoužívala, jen maliník, ale holky si ho jen drtily a namáčely a pak pily ten sliz z toho 🤔

skretik
4. pro 2018

Tak děkuji za uklidneni, ze tahle noc byla proste divna, asi to bude zmenou tlaku.. mrzlo a najednou je zase 11 stupnu :(, ale vydesilo me to pekelne

Strana