Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik Holky já spím úplne v pohodě ,malicke absolutne nic nevadí. . mužů na každý straně i zádach ale ted už zase se rýma prehlbila a vůbec nevím spát dýchat 😕už mně začíná i v krku bolet no šilene a to piju vše možné vitamíny pořád 😐
Kreče jsem mněla ale jen v jedné noze tak jsem se otočila a dobry, ted mně někdy zobudi bolest kolena ale vše projde. ..Beru více vápníku
@skretik Ja spim teda porad castecne na brise. Na boku taky, ale kdyz chci lezet na brise, tak si pokrcim jednu nohu a dam si koleno na ten kojenecky polstar, tak se udela vic mista pro brisko a tak spim. Dneska jsem zaspala az do deviti 🙂)
@jednaholkaa taky se snazim takhle spat, nedavno to jeste slo, ale ted uz to je horsi, zacnou me pak tahnout prsa a malej se tak vzteka. Ja mam problem, ze se budim kolem 2-3 a pak nemuzu zabrat a k ranu me pak prave berou ty krece
@skretik A jo, tak ja mam prsa minimalni 🙂) Jako v brisku se malej vzteka? To taky moc necitim co se tam deje, jenom takovy lehky vrteni obcas, ale ze by se tomu miminu neco nelibilo to nepoznam nikdy. No krece, to je hrozny probuzeni..
Taky už mám focení zasebou... Ale malému se to moc nelíbilo 😀 navíc se mi tam tak divně poskládal, že jsem měla totálně šišaté břicho 😂
Ahoj holky, mám na vás takový osobní dotaz. Verunka mi ulehla s horečkami, děsným kašlem a rýmou. Není jí vůbec dobře. Jelikož byl M. včera na brigádě a neviděli jsme se, napsala jsem mu už včera sms, že ho prosím, aby k nám o víkendu nevozil E., jelikož chci, aby V. celý víkend ležela a měla klid. Jelikož mají příští týden vánoční besídky a určitě by jí mrzelo, když by na ně nemohla jít, tak chci, aby se z toho co nejdřív dostala. Jenže když by u nás byla E. tak bych jí v posteli neudržela, chtěla by si s ní hrát. Samozřejmě mi M. hned volal a že si E. přiveze a basta, že jí tento víkend má mít. Je tohle prosím vás normální, tahat zdravé dítě do domácnosti, kde jsou bacily? Co by na to asi tak řekla E. maminka, když by se dozvěděla, že jí M. vzal na víkend k nám domu, kde se marodí. V noci jsem vůbec nespala, pořád jsem lítala do pokojíčku, srážela jsem V. teplotu, podávala jí léky. Už jsem fakt unavená. Ale M. pro tohle nemá vůbec pochopení. Že chci pro V. klid a taky pro sebe, nebudu přece ještě lítat kolem nich. Třeba když je někdo nemocný u Verunky tatínka, tak k nim také Verunku nevozí, protože by to mohla chytit. To je M. vůči nemocnému, ale i vůči zdravé Ellince tak netolerantní? Ach jo. A jsme přesně tam, kde jsme byli vloni. Jednou nám nemocnou E. dovezl domu, chytila to Verunka a prskaly obě. Jenže on pak E. předal mámě, ale já byla ta, která pak byla na neschopence s Verunkou. Ach jo, už zase něco řešíme. Budu já mít někdy klid?
@jessulka hele myslim, ze kdyby E.mama vedela, ze je Verunka nemocna, E.by k vam ani nepustila, kort ted v dobe blizicich se Vanoc :( . Ja nevim, kdyz on je sobec, nemas kontakt primo na ni, ze bys ji napsala narovinu jak to je a rozhodnuti pak nechala na ni? Sice bude zle, ze ho obchazis, ale bude i zle kdyz to E. chyti. Promin, ale on je vazne mimon :( . Ty se taky dopuj vitaminama at to nechytis jeste ty !!!
@jessulka tak já tohle neuznávám, tahat zdravé dítě do domácnosti, kde je dítě nemocné. Pokud k nám chce někdo přijít a děti jsou nemocné, tak to hned hlásím. Pokud je nemocný bývalý manžel a má mít dceru, tak ji tam rozhodně neposílám a ani on sám ji tam nechce. Takže mě to přijde od tvého přítele takové bezohledné. Co by na to asi řekla E. maminka?
@skretik
@basice Holky moje zlaté. Děkuju vám 😘 Já už jsem si myslela, že jsem totální blbec, který nemá pochopení pro nic. Takže je teď na mne naštvanej a napsala mi sms, že nemusím mít strach, že už Ellu neuvidím. Hlupák, nejde přece o mne. Já jí uvidím moc ráda, ale dokáže on pochopit, že jí bráním před nakažením a hlavně, že chci mít pro tu mojí marodnou holku, která vážně nevypadá zdravě, klid? Proč je takhle sobeckej? Proč myslí opět jen na sebe a svoje pohodlíčko. Nojo, doma je líp, než někde trajdat po výletech, který ho stojí peníze. A asi jich moc nemá.
Já jsem mu řekla, jestli teda mám zavolat jeho bývalce a slušně se jí zeptat, jaký má názor na to, že je V. nemocná, má horečku, děsný kašel a zelenou rýmu a že chce Ellinku Michal normálně na víkend přivést k nám domu. Ale to začal řvát, že si snad dělám prdel.
@val333 Valčo, tohle se ale do krize nepočítá. Pro tohle by přece měl mít pochopení každý. Já přeci Verunku také netahám na návštěvu k mým rodičům, když jsou nemocní. Nebo aby mi jí třeba hlídali. On si vůbec neuvědomuje, že já mám lítání kolem nemocné Verunky, v noci jsem nespala a co kdyby tam měla spát Ellinka? Máme pokojíček v bytě 3+1 jen jeden. A já se k ní opravdu nalítala hodně. Musela jsem svítit lampičkou, do toho Verunka plakala, že jí bolí v krku, nemůže dýchat. Prostě jí to skolilo. A on je tedy tak tupej, že pro tohle nemá pochopení. Přesně jak píše @skretik a bude prdel, až to od Verunky chytí on a bude mít rýmičku. Ani si ho nevšimnu 😀
@basice Já jsem s bývalým také domluvená, že když je u nich někdo nemocný, či nastydlý (třeba minulý týden měl rýmu a necítil se dobře), tak si jí ani v týdnu nebral. Vždyť by to od něj akorát chytila, byla by nemocná a pak by jí zase nemohl vidět, protože by marodila. Má pro tyhle situace pochopení a vždycky se nějak domluvíme. M. řeší pouze to, že je to jeho víkend a tak bude mít E. za každé situace. Hlavně když nedávno byla E. nemocná, měla antibiotika, také si jí nemohl vzít, protože ležela a měla klid. Tak mu právě vůbec nerozumím, proč takhle nelidsky uvažuje. On teď řeší, jak to teda budeme dělat, až bude třeba V. nemocná a budeme mít doma miminko. To jako to miminko prý vystřelíme na Mars aby to od V nechytilo, jako to nemůže chytit Ellinka? Tak jsem se mu snažila vysvětlit, že to je jiná situace, protože to miminko bude s námi bydlet. Ellinka k nám jezdí 10x v měsíci a má svoji rodinu (mámu, nevlastního tátu, brášku) a tak proč jí zdravou budeme tahat k nám? S tím miminkem to prostě udělat jinak nepůjde. A jeho otázka zněla "No a jako až bude větší?" Tak jsem mu říkala...když by u nás Ellinka onemocněla, také by jí snad vzal domu k její vlastní mámě, kde jí bude nejlíp, do jejího vlastního pokojíčku. Nechat se obskakovat maminkou a né tatínkem, nebo mnou.
@jessulka No já se modlím, abych to nechytila taky. Musím na víkend uvařit slepičí vývar, aby jsme ty bacily vypálily. A dám si česnekový topinky 😀 Škoda, že ten česnek nedostanu do Verunky. Ten by jí ty bacily vypálil 🙂 Dám jí cibuli do medu a bude prostě ležet. To bude víkend. Chjo.

Já spím kupodivu celkem ještě jakž takž. Asi jak je malý příčně,tak mu nevadí spaní na zádech. Ale taky se přetáčím,a bolí to.