Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 o Gavisconu jsem taky cetla, ze pomaha, ale nezkousela jsem ho. Aspon vim, co jeste pripadne muzu vyzkouset, dekuji 🙂
Holky, tak my dnes kontrola a odběry...Mimi se má k světu, končíme 29tt a malý má cca 1200g a mám ho tam příčně nohama dolů. Proto mě posledních pár dní tak moc kope do močáku až to bolí. Jinak Mi teda našla v moči bílkovinu a zrovna od včera mám nějaké pálení, tak mi dala ty globule..Tomu se snad nevyhne nikdo...:-/ snad to brzy pomůže.
@yvonneullmann Hezky fotky. Ja udelala synovi vanocni jeste nez jsme opustili byt. Hodlam poslat postou jako vanocni pohled. Pristi tyden byhom se snad mohli stehovat zpatky. A zitra mam tehu foceni rano venku, tak jsem na to zvedava..
@renulkka Po mleku jsem zahleněna ještě víc a zvedá se mi z toho množství hlenů v puse žaludek. Banán uz nepomáhá, spíš to ještě víc rozjede. Bily jogurt trosicku zabere, ale jen na chvíli. Pomůže mi voda s citronem, jenze to pak zase furt litam na wc čůrat. Po Rennie mi u Verunky bylo zle, ty lízátka mi nechutnaly a uz nechci v lékárně pořád utrácet za léky, stačí, že investuju Verunce do homeopatik a mazání na ty molusky. Už jen pár týdnů, to vydržím.
Verunka byla také vlasatá a byla chlupatá jako opička, tak to pálení žáhy tomu zase i napovídá. Já se modlím, aby měla malá hodně vlásků a měla je po mne. M. má hrozně vysoké čelo a kouty, zdědila to po něm bohužel i Ellinka, nevypadá to moc hezky u te holčičky, tak bych byla ráda, když bude mít vlásky jako mám já a Verunka. Tak jsem na ni už moc zvědavá 😉 Hlavně jaké hude mit oči, zda modré po M. a nebo hnědé po mně.
Tak my po dnešní kontrole v 32.tydnu všechno v pořádku, 1700 g a 30 cm a už je hlavou dolů
@smigli já malého fotila odpol sama no. Jeste meli foceni ve školce ale kdovi kdy ty fotky budou. Take posilam poštou prani. Prave kazdy rok. Uz jsme dokonce delali i koláž. 🙂 ka na tehu foceni nejdu. Jsem jak velryba a stydim sama za sebe. Jsem spis tlusta nez tehotna mi prijde kdyz tady koukam na ty krasny pupíky. 🙂)
@yvonneullmann To jsem fotila syna ja. A na to zitrejsi foceni jako doufam, ze ona je fotografka, tak snad vi, jak to udelat, abych tluste nevypadala. :D
Dobre rano, tak jak jste se dnes vyspali? Me ty krece v tech nohach jednou v noci zabijou :( , to je sileny :(, nejaky trik? Jsem dnes zas jak po flamu :(

@jenny888 a není to placenta? 🤔