Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka moc dobrý plán. Já vlastně vůbec nevím co bych psala v případě že by došlo na císaře. Když bude malý normálně roditelne,tak pak napíšu něco v ruce. Jen základní body. Minule jsem měla plán na A4 a nestihla jsem ho ani vyndat. Tak jsem jim řekla jen tři hlavní věci ústně. A stačilo to.
@jessulka zítra jdu na kontrolu,jsem zvědavá jestli bude i utz. Malej je furt nějak blbě. Včera jsme byli plavat,bylo to super,ale potom v obchodě už jsem měla dost. Večer tam pak dělal psí kusy. Kdyby se aspoň otočil.. Bolí a táhnou mě boky břicha,tím jak je tam sprajcnuty. Uvažovala jsem jestli bych si ho nechala ručně otočit,ale myslím že ne. Mám strach,co když má důvod,že to nejde samo a něco by se pak po...
Klesá mi strasne břicho .
@ajdamajda Trochu to tak vypada. Me spis trochu tlaci mimi pod prsama..
Holky, v cem budete prat? Chci si vyprat veci do porodnice, tak premyslim, ze uz bych to v tom vyprala. Docetla jsem se v chytre knize, ze je nejlepsi obycejne neparfemovane jadrove mydlo, nastrouhat do pracky. Ale ja vlastne ani nevim co to je.. Nicmene, nechci ani ty kosile do porodnice prat v klasickem prasku.
@jednaholkaa peru v sonettu. Či yellow nad blue nebo marseilske mýdlo
@ajdamajda Diky super. A maji ten Sonett nekde v kamenem obchode? Ze bych si tam zitra skocila..
Holky, jinak zitra, na jeden den, maji 30 procent slevu na vsechno v Lindexu. V obchodech, i online, kod: 1850cz. Prisla me SMS..
@jednaholkaa já peru v Persilu sensitive.
@jednaholkaa já nevím ...asi DM . Ja objednavam z biooo.cz
@1nelinka Ahoj Eliško, zapomněla jsem ti podat zprávu, ze balik dorazil v pořádku. Moc a moc děkuji. Ano, rozhodla jsem se po konzultaci s mým dr. , který mně natolik hodil do klidu, ze si ani tu druhou princezničku nemůžu prostě nechat ujít se vším všudy, jako to bylo s Verunkou. Nabrala jsem odvahu a jdu prostě do toho. Vím, ze to dám. V životě jsem zažila různé typy bolestí, ale třeba úmrtí mé mladší sestry, to je tak nepopsatelná bolest, která bude bohužel bolet věčně. Kdežto tohle je jen hodinová záležitost, která se casem stejně zapomene 😍😘😊😉
@jednaholkaa Super, díky za info ohledně Lindexu. Nezapomeň oznacit Vilmu 😊
@andelka ja nad sterilizaci taky uvazuju cetla jsem ze se pri 2sekci da udelat zdarma..ale bojim se kdyby se nedej boze s miminkem po porodu neco stalo aby jsme si nezavrely vratka:/ ale i tak si nejsem jista jestli by to moje telo dalsi tehotenstvi zvladlo:/ a jak mas ted miminko otocene? Ja ji mam porad pricne a mam takovy bolesti ze to snad ani neni mozny:/
Holky, tak uz se mi plaší hormony a bradavky začínají fungovat. Z levého prsu mi tece zatím průhledná vodička.
Já cítím pohyby hlavně pravo a vlevo,a od pupíku nahoru. Tlačí mě to do žeber,pod prsy. A občas mě boda u mocaku a čípku. Tak těžko je hlava dole.
Holky tvrdne Vám někomu už hodně břicho? Me tvrdne několikrát do hodiny celý den a i v noci, při chůzi nebo když doma něco dělam mě příšerně picha v podbřišku a na cipku. Magnezko na to vubec nezabira. Tak nevím jestli se mám bát a nebo je mimi jen nějak špatně otočené nebo co. Ještě k tomu je mi porad zle a už sem i zhubla. Doufám, že malej u mě ještě vydrží aspoň do ledna. Sem z toho trosku nervózní, ještě chci Vánoce přečkat v klidu doma a odpocivat ted moc nejde když je hodně práce.
@arielka222 já mám dojem že ho mám těžké hned co vstanu. Teď jsem vypravila děti a ležím. Večer už tlačí dost. A někdy mě též píchá dole. Ale to je mimco. Před měsícem jsem s tím šla k Dr a byl to tím,že se malý zas otočil. Vánoce nevím teda. Muž věčně v práci,kluky mám teď celý týden,asi poprosím mamku ať mi pomůže doma,i s pečením.
Tak jsem vám chtěla posílat fotky s tématem Pohodička na mateřské, kafíčko, váleníčko... a teda prd s prdem, děvčata. První den proběhl v plném kalupu, ze seznamu jsem zvládla sotva půlku. Jestli to takhle bude i dál...
Ale jse štěstím bez sebe, že jsem se té vytoužené mateřské dočkala!

@yvonneullmann no však já jsem dlouho odolávala. Nakonec jsem šla na jednu ještě když jsem byla na RD,a na druhou jsem měla jít za půl roku a šla jsem až za 3 roky.