icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
17. pro 2018

@andelka me ted rikala dr., ze zna i pripady, kdy se to mimi otoci tesne pred porodem, takte clovek stejne do posledni chvile nevi

andelka
17. pro 2018

@skretik mně právě dneska přišel Aniball, už mám i maliník a semínko. Měla bych začít koncem roku už,tak jsem zvědavá jestli to k něčemu bude, nebo bude malej rebel.

val333
17. pro 2018

@andelka taky jsem plánovala používat aniball... Snad mi ho lékař nezakaze s tím mým čípkem... uvidím zítra na kontrole 😉...

ajdamajda
17. pro 2018

Já už mám homeopatika na cestě , začnu po Novém roce s užíváním . Doobjednala jsem ještě 2 balíky plen Naty 2-5kg a pak bambucke máslo. A konečně poporodni vložky 4 balíky. Kalhotky sitovane mám ještě dvoje z minulého porodu nové a hlavně mám dvoje Anita poporodni na stahování dělohy takže budu používat ty. Nooo a jako zdráham se ještě balit tašku 😂 je ve sklepě s nemůžu se dokopat tam jít .

dominika963852
17. pro 2018

@jessulka Ahojky Jess, moc hezká fotka 🙂 .
Jinak jsem si včera byla pro ten župan v Jysku, je úžasně heboučkej. Jinak teď v reklamě na mě vybafnul župan z Pepcka za 170kč 😅 , ale to už je jedno i tak to byl super kup, takže doporučuji . 😉

skretik
17. pro 2018

@ajdamajda ja jeste tyhle veci do porodnice zabalene nemam a ani nakoupene :/ , ale jsem ted v takovem zaprahu, ze mi tak tvrdne bricho a kolikrat mam i takove jakoby slabsi kontrakce, ze si rikam, ze bych uz asi taky mela tohle resit. Ještě ani postýlku pořádně nevím jeslti mám vcelku, mám jí někde ve sklepě po synovi :(.

renulkka
17. pro 2018

@ajdamajda Já se chystám nabalit tašku tenhle týden :D Mám snad všechno pokoupený, ale aspoň zkontroluju, jestli mi něco nechybí 😀 Pamatuju si jak u první jsem jela "jen na pohotovost" a už si mě tam nechali, že se rozbíhá porod (ještě ho zastavili) a prý kde máte tašku s věcmi 😂 Tak manžel přijel domů a podle seznamu hledal po baráku, kde co mám, aby mi to mohl dovést 😀

andelka
17. pro 2018

@ajdamajda
@skretik
@renulkka já už tašku mám,tak jsem v klidu. Kdyby něco,vezmu tašku a jdu. Do konce roku to tak sletí,a v lednu už nechci nic řešit.
Postýlku máme teda rozloženou,ale to stačí právě až po novém roce. Bude stát tam kde je teď stromeček.

basice
17. pro 2018

@ajdamajda a jaká homeopatika jsi si objednala a na co?

basice
17. pro 2018

@andelka tchyně mě vyprávěla, že když rodila mého manžela, tak se jí otočil 30 min před porodem. A můj doktor mě teď také říkal, že měl pacientku, která měla rodit císaře, protože dítě bylo ještě krátce před plánovanou sekci KP a když mimo vytahovaly, tak bylo hlavičkou dolů.

basice
17. pro 2018

Já jsem také ani u jednoho z dětí nepostřehla, že mě odchází hlenova zátka. U dcery jsem měla hned kontrakce a vodu mě praskly v nemocnici a u syna, mě praskla voda doma
Takže teď jsem zvědavá, jak ten porod začne 😁

andelka
17. pro 2018

@basice já myslím že příprava neuškodí. A třeba se umoudří ještě na poslední chvíli.

basice
17. pro 2018

@skretik taky ještě nemám téměř nic nachystané i když něco nakoupeného už mám. K večeru mě take už pak častěji tvrdne břicho, že si říkám, že už bych měla něco chystat, ale zatím k tomu ještě nedošlo. Tak snad mě malá v břiše nepřekvapí 😏.

basice
17. pro 2018

@andelka přesně tak. Určitě je ještě čas a ta přípravou nic nepokaziš.

skretik
17. pro 2018

@basice no ja se prave porad rouham, ze uz chci to mimi z bricha ven, ale zaroven nejsem uplne pripravena :( . Ale spoleham na to, ze v dobe internetu a tim, ze bude uz po vanocich, tak se da vsechno pripadne resit z porodnice 🙂

ajdamajda
17. pro 2018
ajdamajda
17. pro 2018

@basice jinak to jsou homeopatika na otevření porodnich cest (ale musíš dodržovat přesně dávkování od Pa které mám vypsané ) a podávat

basice
17. pro 2018

@skretik jj, v dnešní době se dá většina věcí sehnat přes internet nebo kdykoliv koupit. Jen si nedovedu představit, že by mě manžel musel balit tašku do porodnice a shánět po bytě všechny potřebné věci 😁

skretik
17. pro 2018

@basice tak hygienu by nasel a pak uz staci jen zupan a nocni kosile ne :D a nabijecka na telefon samozejme :D

smigli
autor
17. pro 2018

Holky, počítá se do účasti na nemocenském pojištění předchozí mateřská dovolená?

jessulka
17. pro 2018

@dominika963852 Ahoj Domčo, děkuji 🙂 Já se do Jysku chystám zítra, o víkendu jsem to fakt nezvládla. Pošleš mi prosím fotečku toho župánku? Jakou jsi si brala velikost?

andelka
17. pro 2018

@skretik no,já sama jsem tašku balila hodinu. A to vím kde co mám a už ji balím potřetí.

ajdamajda
17. pro 2018
ajdamajda
17. pro 2018

Jsem si udělala radost a koupila 2 košile zatím (uvidím až přijdou a případně ještě koupím) od astratex - už nemam žádnou, předchozí se rozpadly po více jak 4 letech neustálého denního praní ... a chci se líbit bez inflatilnich obrázku sama sobě i po porodu . I když počítám ze tak sexy nebudu. Mliko všude, poblita od mimco s kruhama pod očima 😂

ajdamajda
17. pro 2018

@andelka já ji budu balit potreti a stejně zase nevím co do ni. A to ji balim potreti během 4 let 😂 asi senilita

andelka
17. pro 2018

@ajdamajda to je krásná košilka.
Já to mám pořád napsané v blogu,tak jsem to sbalila +- podle toho. Akorát tentokrát asi nebudu brát župan. I když mám tenký, vešel by se

ajdamajda
17. pro 2018

@andelka já budu balit naoko jako minule . Tašku jsem měla ale šla hned domu a teď uvidím jestli se do porodnice vůbec dostanu. Ale jistota je jistota 🙂

arielka222
17. pro 2018

Holky ja sem na to balení asi flink ale nijak extra toho teda neberu. Mám sbalené doklady, gumové přezůvky, župan, jednu hezkou kosili pro návštěvy, malování, 2 balení vložek a 4 síťované Kalhotky. Vlhceny toaletak a Gel s dubové kůry, hřeben a mini taštičku s kartáčkem, pastou a mini kosmetikou k hygieně. A to je vše 😀

dominika963852
17. pro 2018

@jessulka https://jysk.cz/koupelna/zupany/plus/zupan-larv...
Vzala jsem tento. Vel. S/M menší neměli.
Je moc fajn, že to není takový ten těžký župan, je lehounky a úplně nunaci 😁

andelka
17. pro 2018

@arielka222 no já mám navíc ještě plenky pro mimi, vlhčené ubrousky, jednu jednorázovou podložku ( měla jsem ji pro sebe na první den a noc,kdyby něco,nechtělo se mi v noci lítat za sestrama,že potřebuju převléct postel), podprsenku na kojení, vložky do ní,dva ručníky,dvě košile ( moc nechci erární).

Strana