Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já už mám homeopatika na cestě , začnu po Novém roce s užíváním . Doobjednala jsem ještě 2 balíky plen Naty 2-5kg a pak bambucke máslo. A konečně poporodni vložky 4 balíky. Kalhotky sitovane mám ještě dvoje z minulého porodu nové a hlavně mám dvoje Anita poporodni na stahování dělohy takže budu používat ty. Nooo a jako zdráham se ještě balit tašku 😂 je ve sklepě s nemůžu se dokopat tam jít .
@jessulka Ahojky Jess, moc hezká fotka 🙂 .
Jinak jsem si včera byla pro ten župan v Jysku, je úžasně heboučkej. Jinak teď v reklamě na mě vybafnul župan z Pepcka za 170kč 😅 , ale to už je jedno i tak to byl super kup, takže doporučuji . 😉
@ajdamajda ja jeste tyhle veci do porodnice zabalene nemam a ani nakoupene :/ , ale jsem ted v takovem zaprahu, ze mi tak tvrdne bricho a kolikrat mam i takove jakoby slabsi kontrakce, ze si rikam, ze bych uz asi taky mela tohle resit. Ještě ani postýlku pořádně nevím jeslti mám vcelku, mám jí někde ve sklepě po synovi :(.
@ajdamajda Já se chystám nabalit tašku tenhle týden :D Mám snad všechno pokoupený, ale aspoň zkontroluju, jestli mi něco nechybí 😀 Pamatuju si jak u první jsem jela "jen na pohotovost" a už si mě tam nechali, že se rozbíhá porod (ještě ho zastavili) a prý kde máte tašku s věcmi 😂 Tak manžel přijel domů a podle seznamu hledal po baráku, kde co mám, aby mi to mohl dovést 😀
Já jsem také ani u jednoho z dětí nepostřehla, že mě odchází hlenova zátka. U dcery jsem měla hned kontrakce a vodu mě praskly v nemocnici a u syna, mě praskla voda doma
Takže teď jsem zvědavá, jak ten porod začne 😁
Holky, počítá se do účasti na nemocenském pojištění předchozí mateřská dovolená?
@dominika963852 Ahoj Domčo, děkuji 🙂 Já se do Jysku chystám zítra, o víkendu jsem to fakt nezvládla. Pošleš mi prosím fotečku toho župánku? Jakou jsi si brala velikost?
Jsem si udělala radost a koupila 2 košile zatím (uvidím až přijdou a případně ještě koupím) od astratex - už nemam žádnou, předchozí se rozpadly po více jak 4 letech neustálého denního praní ... a chci se líbit bez inflatilnich obrázku sama sobě i po porodu . I když počítám ze tak sexy nebudu. Mliko všude, poblita od mimco s kruhama pod očima 😂
Holky ja sem na to balení asi flink ale nijak extra toho teda neberu. Mám sbalené doklady, gumové přezůvky, župan, jednu hezkou kosili pro návštěvy, malování, 2 balení vložek a 4 síťované Kalhotky. Vlhceny toaletak a Gel s dubové kůry, hřeben a mini taštičku s kartáčkem, pastou a mini kosmetikou k hygieně. A to je vše 😀
@jessulka https://jysk.cz/koupelna/zupany/plus/zupan-larv...
Vzala jsem tento. Vel. S/M menší neměli.
Je moc fajn, že to není takový ten těžký župan, je lehounky a úplně nunaci 😁
@arielka222 no já mám navíc ještě plenky pro mimi, vlhčené ubrousky, jednu jednorázovou podložku ( měla jsem ji pro sebe na první den a noc,kdyby něco,nechtělo se mi v noci lítat za sestrama,že potřebuju převléct postel), podprsenku na kojení, vložky do ní,dva ručníky,dvě košile ( moc nechci erární).

@andelka me ted rikala dr., ze zna i pripady, kdy se to mimi otoci tesne pred porodem, takte clovek stejne do posledni chvile nevi