icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

yvonneullmann
16. pro 2018

Taky preji krasnou 3 ti adventní nedeli. Ja ted prave dobalila darky pro dospělé. Jko rodice , tchyni tchána přítele atd. Pro maleho me to teprve ceka. To bude teprve akce 😂😂😂 cukrovi budu dodelavat krémy a plnit utery streda ctvrtek. Takze me se tento tyden jeste odpocinek moc netýká. Ve stredu me ceka 3utz tak jsem zvedava co se dozvíme. 🙂)

jessulka
16. pro 2018

My jsme dnes vyrazili na zámecké adventní trhy na zámek Ploskovice. Točilo se tu dost pohádek. Nastalo velké zklamání, žádné trhy se nekonaly, zámek je v devastovanem stavu, že by to spíš měli nazývat zřícenina.

andelka
16. pro 2018

@jednaholkaa no to já taky. Bude muset být malý a dlouho malý vydržet.

renulkka
16. pro 2018

Holky, tak mě před chvílí při poslíčkách odešel kousek hlenový zátky 🙈 Tak jsem zvědavá, co ve středu řekne doktorka na kontrole 🙂 U obou holek mi odcházela postupně, několik týdnů před porodem, ale vždycky to bylo spojený se změnami na čípku... Tak jsem zvědavá a snad všechno bude "v normě" 🤔

renulkka
16. pro 2018

@jessulka Jej, to muselo zamrzet... :/ A oni měli někde psáno, že tam budou trhy a pak nic? 😦😉 To vážně naštve... My se chystali minulý týden na zámecký jarmark do Jaroměřic nad Rokytnou (máme to tu kousek, něco přes půl hodiny), ale pak prd, protože pršelo a pršelo 😔 A já se tak těšila 😀😂

jessulka
16. pro 2018

@renulkka Ano, byla reklama na Facebooku. Bylo tam dost lidí, všichni byli zklamaní.

renulkka
16. pro 2018

@jessulka Tý jo, to vážně naštve... Že si to dovolí, takto to nakonec neuspořádat 🤔 Ani nedali na FB, že se to ruší? 🙄 By je taky pár písmenek nezabilo 🙂

misak48
16. pro 2018

Holky já mám radost 🙂 jak jsem tu při řešení vánočních dárků psala, že mi si s manželem letos navzájem nedáváme nic, ale pořídíme si společně "k Vánocům" tu magnetickou tapetu, tak už visí 🙂 a je to fakt paráda 🙂

jessulka
17. pro 2018

@misak48 Krásná 😊

cuccinka
17. pro 2018

Dobre rano holky 🙂 tak já už jsem na cestě na krev, poradna a 3. Ultrazvuk 🙂 mějte pěkný a hlavně klidný den 😉

bombat
17. pro 2018

Klidný den mít určitě nebudu ☹ ... Nejdřív vezu naše auto do servisu, pak pojížďky máminým autem bez dálniční známky, odpoledne mi má přijít elektrikář. Ve čtvrtek a v pátek (!) nám mají pokládat podlahu v nejfrekventovanější místnosti domu (průchozí místnost, jídelna) a spravovat podlahu v druhé společné místnosti, obýváku, ten binec v domácnosti o šesti členech, kde se musí vyklidit hned dvě společné místnosti si můžete představit. Asi mě z toho klepne.

bombat
17. pro 2018

Minulý týden jsem zhubla další kilo, do poradny se na vážení hodně navleču, aby neměli řeči... aktuální přírůstek dvě kila. To ta podlaha - kdo ale ví, jak je těžké ve středních Čechách sehnat řemeslníka na menší zakázku, ten chápe i ten šílený termín... Snad to budeme mít na Vánoce hotové.

jenny888
17. pro 2018

Ahojte holky...my strávili víkend v Beskydech. Chalupa, krb, dobré jídlo...a taky jsme zkusili něco málo nafotit ale na focení se ofiko chystáme až v lednu. Jinak už mi dělá problém celkem sedět...dost mě to tlačí do žeber...tady jedna fotečka pro inspiraci 🙂

ajdamajda
17. pro 2018

@jenny888 nádherná fotka. Lepší než atelierove 🙂

jessulka
17. pro 2018

@cuccinka A my ti držíme palečky 🙂

jessulka
17. pro 2018

@jenny888 Krásná fotečka. Já už bych z toho měla zánět močových cest.

andelka
17. pro 2018

@jenny888 nádherná.
Mně z toho zebou nožičky. Ale krása.

@bombat teda,to jsou šibeniční termíny. Ale snad to zvládnete a bude klid a krásné podlahy 🙂

andelka
17. pro 2018

Mně se prcek o víkendu furt nějak stěhoval,a teď je tak blbě,že mě pořád bodá dole v podbřišku uvnitř. Jsem ráda,že jsem ze školy doma a odpolední zařizování zvládnu s mužem autem. Jsem nějak zapomněla jak náročné jsou poslední týdny. Do TP 46 dní. A zítra brzo ráno poslední kontrola v tomto roce.

basice
17. pro 2018

@cuccinka tak ať to vše dobře dopadne. Já také dnes měla poradnu, krev a dostala jsem papíry k PPM, takže nástup na mateřskou 28.12.

garfa4
17. pro 2018

@renulkka jak jsi zvladla noc? Vse v poradku?

Jak se vlastne pozna, ze zatka odchazi?

misak48
17. pro 2018

Tak já přestože jsem měla minulý týden asi dva dny podle kopanců pocit, že malá musí být zákonitě otočená napříč, tak dnes v poradně vzorně hlavou dolů. Ale nepřekvapilo mě to, protože od včerejška už mi zase okopava žebra jako blázen.... A na Silvestra první monitory 🙂

alishaa
17. pro 2018

@jenny888 nadherna fotka, moc ti to slusi 😍

andelka
17. pro 2018

@misak48 jee, závidím. Já mám pořád vpravo nahoře bouli, počítám že to je hlavička. Jsem zvědavá jak tam je.

renulkka
17. pro 2018

@garfa4 Noc byla v celku klidná 🙂 Si to poslíčci vybrali navečer, tak jsem aspoň v noci spala jak pařez 😀 Jinak k tý zátce, u první mi začla odcházet zrovna, když jsem ležela v nemocnici, tak od tý doby vím, jak má cca vypadat 🙂 Ale i tak bys ji podle mě poznala 🙂 Když odejde najednou je ji vážně dost, mě odchází postupně, vždycky takový tvrdší kousek/hlen (nevím jak to nazvat), když bych to chtela zmáčknout, tak celkem drží tvar, opravdu takový "špalíček" dlouhý cca na článek prstu (to je tím, jak mi vždycky odcházela postupně, někdy kratší, někdy byla delší)... Tentokrát to zatím bylo jen včera večer, uvidím, kdy odejde další kousek... Barvu má takovou bílo béžovou a mám v ní nitky krve.... Nevím jak to líp popsat 🤔 Třeba někdo hodí lepší popis pro představu.... 🤔

andelka
17. pro 2018

Já jsem si teda v předchozích těhotenstvích žádné zátky nevšimla. Mně teda ani nerupla voda. Já porod poznám jen podle kontrakcí. Nikdy jsem neměla ani poslíčky. Tak jsem teda zvědavá jak to bude teď potřetí.

garfa4
17. pro 2018

@renulkka dekuji za vysvetleni 🙂 tim, ze cekam prvni mimi, tak vubec nevim, co me ceka, tak zjistuju, co vse muze nastat a co mam hlidat 🙂

Super, ze sis aspon v noci od poslicku odpocinula a vyspala ses 🙂

zuzekk
17. pro 2018

@andelka zkus pohmatem jestli je boule trochu jakoby ostrá, pak je to zadeček. Tvar se dá oběma rukama docela dobře nahmatat.

andelka
17. pro 2018

@zuzekk no,to by též mohlo být. Je to chobotnice malá. Každopádně pod pupíkem necítím nic a mám tam měkko.. jedině co teď je dole změna,tak to kopání do stydkých kostí, čípku, močáku..je to takové drobné ale ostré. No tak fakt jsem zvědavá,jestli zítra Dr udělá utz,když na další kontrolu jdu až ve 36+4.

zuzekk
17. pro 2018

@andelka polohu by měl poznat i bez utz..

andelka
17. pro 2018

@zuzekk ve 27 tt mi při vnitřním vyšetření řekl že cítí hlavičku. Jenže za 2 týdny už byl jinak. Při utz ve 30 tt byl kp, spíš šikmo. Teď jsem 34tt.

Strana