Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já též az po půlnoci. Napřed jsem čekala na manžela, přišel 23.30, a pak jsem stejně nemohla usnout, malý dělal vlny v každé poloze. Pak jsem dělala kočičku,ať se tam nějak presteluje,když už muž spal. Syn vstával 5.30 a od té doby jsem spala na čtvrt oka. Od 7h už ani ťuk. Dneska jsem 33+1, to bude ještě trápení. A kyčle mě bolí čím dál víc.
@jenssy Já přibrala za celé těhotenství jen 4 kg, všechen ten přírůstek někdy mezi 22tt a 28tt, pak jsem stála a v minulém týdnu už jsem zas kilo zhubla, tak mám navrch jen ta tři kila. Přitom miminko na třetím screeningu bylo dost velké a soukromá porodni asistentka říkala, že je to v pořádku, řešilo by se až delší hubnutí. Bude to dobrý, neboj.
@andelka tak snad nás ti mrnousci vyslyší 🙂 mě teda o nic moc nejde, je to spíš taková recese, protože manžel má 15. narozeniny 🙂 a já budu 38+0, tak si tak rikam, že ideální 🙂 než si tam pak jít lehnout a čekat na vyvolání... Ty máš pádnější důvod, protože když se prcek trefí špatně, tak budeš bez manžela, že?
@misak48 no,já bych se měla ideálně trefit do období 17.1.-1.2. protože jinak fakt hrozí že tu nebude buď těsně před porodem,při něm něco hned po něm. On sice bude v zahraničí jen 3-4 dny,ale teď se neví přesně kdy,a bude to spíš několikrát,jakože jednou v lednu,jednou v únoru,a i tak bude věčně v práci.
Krásnou 3. adventní neděli, holčiny 😘😍 Doufám, ze už máte napečené cukroví, naklizeno a už jen odpočíváte.
@jessulka Tak u nas neni zatim ani vyzdoba, cukrovi mam jen bezlepkove pro manzela, pro nas zatim nic. Je tu bordel.. No zatim stale zadna vanocni atmosfera. Manzel si hraje na nemocneho a je to to obdobi, kdy se opravdu projevuje, te je rozmazlenej jedinacek. Posledni noci chodim spat po pulnoci, vstavam brzo kvuli synovi a dneska mi ani za to cukrovi nepodekoval, a jeste rano pronesl, ze bych uz mohla prestat pect, a radsi tu uklidit, ze je v obyvaku prach a on tam nemuze spat (jak chodi chuderka spat se slepicema, tak si stezuje, ze nemuze rano spat a odchazi do obyvaku). Kdyz jsem podotkla, ze muze prilozit ruku k dilu, tak pronesl, ze on je preci nemocny, ze bude jen lezet!! No jako fajn, ja to prece vsechno zvladnu sama!! Grrrr!! Jinak je zlaticko, zejo. :D
@smigli ty si tedy taky užíváš ☹ je to síla mít doma nemocného manžela, vždycky mám pocit, že každou chvilku ten chlap umře...ale tedy mít řeči na to, že bych měla uklízet, když sám neutře ani prach, to by jel 😀 utřít prach může jistě i nemocný, u toho se opravdu moc neunaví...máme to s nima těžký 😀 ten můj je naštěstí pintlich na úklid, a když se mu zdá někde bordel, tak jde a uklidí ho sám...to já jsem proti němu bordelář 😀
@jessulka i já Vám vše přeji krásnou 3. adventní neděli...tenhle víkend máme náročný, včera celý den po návštěvách a dnes ještě oslava bratránkovy třicítky ☹ potřebovala bych ještě jeden den volna 😀
@jessulka Taky krasnou adventní neděli. ...ja dnes peču kachnu a budeme dělat s dcerou cukroví. ...včera jsem mněla to focení a super sice něco cez 3 hodiny ale snad to bude stát za to...a zítra nás čeka velký ultrazvuk se těším na malinku...Ještě koukneme s dcerou něco v městě...ted jsem docela v kondici vladzu a nic nebolí ..tak holky uživejte klidnou neděli ☺
Tak ja uz mam vareno. Dělala jsem játrovou omáčku s rýží. Odpoledne se půjdeme cournout ven, at se vysmradine na čerstvém vzduchu. Moje rýma furt přetrvává, tak se mi bude venku líp dýchat. Verunka uz kašle míň, ale sirup ji furt davam. Navečer ozdobíme s maninkou a s Verunkou perníčky. A budu si užívat hezký večer, M. jede do Prahy na brigádu 😊 A jinak za týden se u nás chystá Štědrý den, tak mám co dělat, abych stihla zabalit všechny dárky.
Holky, také vám přeji krásnou 3.adventní neděli. Manžel je v práci, takže jsme s dětmi ráno ozdobily stromeček, pak tak nějak trochu poklidit, uvařit oběd a po obědě se těším jak se chvíli natáhnu. Cukrovi už mám naštěstí upečené, dárky zabalené, takže v týdnu už mě toho tolik nečeká. Neskutečně to letí, když si uvědomím, že za týden je tu Štědrý den😁
@jessulka Ahojky, tobě taky krásnou adventní neděli ;) Dneska mám manžela v práci, takže se snažím s holkama "vegetit" 😀 Už druhý den mě nechcou pustit poslíčci, tak jsem teď jak zpomalený film, všechno dělám děsně pomalu a "opatrně", jinak mě to chytá ještě víc 😀 Takže dnes jen vařím, něco málo poklízím po holkách, posbíráme prádlo a až holky večer usnou, tak to miminku požehlím 🙂 Dneska na vycházku nepůjdeme, máme tu hafo sněhu a silnice kloužou, tak se bez manžela sama s holkama neodhodlám 🙂 A na sáňkách bych je taky nedala :D Jinak ještě během týdne nás doma čeká nějaká práce, umýt dvě okna, dobalím polovinu dárků (půlku jsem zabalila včera), pak takový ty běžný věci - prach, povytírat, povysávat a budem vegetit a čekat na Štědrý den 🙂 Letos nepeču, cukroví budu mít od našich a babičky, vyzvedávám si ho v sobotu 🙂 Ale přemýšlím, že bych udělala pár kuliček Rafaelo, manžel koupil ve slevě Salko, tak přemýšlím co s tím 🤔😀
taky vsem krasnou adventni nedeli 😘😘😘. Ja uz mam napeceno, jen jeste marokanky ocokoladovat a mozna jeste jeden druh mozna udelem v tydnu, uvidim. Darky mam nejake zabaleny, ale jeste me dost ceka a stromek ozdobime az o vikendu. Dnes jdem odpo do kina s detma.
Jinak ja uz zacinam mit slusny depky z toho bricha, vim, ze je to rouhani 😢😖 , ale ja uz to bricho nechci. Prekazi mi, jsem udychana i z cesty na zachod, nohy me strasne boli, spat poradne nemuzu a proste me to strasne omezuje. Kdyz uz se mi konecne podari si na chvili sednout/lehnout tak mimi radi a stejne to neni odpocinek 😞. Ted jsem vytirala, luxovala a tyhle bezny veci a mam pocit, ze mi upadnou nohy 😞. Jsem proste na to svoje telo ted moc tezka no 😞
@skretik to mě povídej. Taky mě ty běžné věci teď docela zmahaji 😣. Přibrala jsem 11 kg a když se zvedám třeba že dřepu, tak mě bolí kolena. Do kopce funim jak lokomotiva a někdy i při těch běžných pracích. Břicho mě take začíná už trochu překážet, ale zase si říkám, že teď mám ještě relativně klid. Až se narodí malá, tak to bude že začátku určitě mazec a netesim se na to noční vstávání a tak.
@basice no ja uz mam 17kg nahore, nikdo mi to neveri, mam jen bricho a prsa obrovsky. Stehna teda taky narosla, ale proste to nevypada, ze jsem nabrala tolik. No na to nocni vstavani se taky netesim, ale ja noci poradne nespim uz tech 8let od narozeni syna a ted posledni 2-3mesice jsem vzhuru kazdou chvili,takze jsem zvykla. Kdyt budu mit vladstni telo a fyzicku, tak myslim, ze to zvladnu lip nez s tim pupkem...mpzna zmenim nazor, ale ted si to nemyslim.
@skretik každá to má s tim přibíráním jinak. Já mám sice proti tobě jen 11 kg, ale je to na mě vidět. Narostl mě zadek i stehna, břicho zas tak veliké nemám. Tak alespoň, že to na tobě není tak vidět. Co jsem přestala syna kojit, tak začal spát celou noc, což už bude něco přes rok, a pár měsíců spí cca od 19 hod do 7 hod ráno, takze jsem si na to nějak zvykla a když se náhodou někdy v noci vzbudí, tak se mě vážně nechce vstávat. Ale vím, že si zase zvyknu.
Tak rohlíčky už mám upečené. Ještě večer udělám Rafaela. Když jsem pekla,tak manžel s dětmi
nazdobili stromeček. Teď bych tak spala,ale mrne odmítá. A též mě všechno bolí.
Včera jsem počítala plinky,a teda jedniček 2-5 kg mám celkem 97 ks a dvojek 3-6 kg 181 ks. Tak to snad vydrží na začátek.
@andelka Ja mam jenom jeden balicek plen 🙂) za to tech hadru uz nahrabala jak pro dvojcatka..
@basice Taky mam tech 11kg nahore, ale me to bricho nak nevadi, jak me nic neboli, tak proste fakt pohoda. Akorat teda k botam se samozrejme hur dostava. Ale jinak si prijdu porad skoro jak ve druhym trimestru. Cekam kdy uz me prejde alespon ta chut na sex a porad nic. Chudak chlap, protoze toho to brisko uz nak moc nevzrusuje myslim, ale snazi se 🙂)

@misak48 No v pul sedmy jsem jeste na chvili zabrala. Ted uz zas vstava syn a manzel spi jak zabitej.. Ach jo.. A to jsem sla spat az pred pulnoci..