Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
. Dneska jsem byla na profi foceni a měla i vizazistku. Těším se na náhled fotek a výběr. Máme asi 200zaberu včetně foceni vánočních fotek s dětmi a rodinné . Hlavně jsem si hodinu a pil připadala jako celebrita
Ahoj holky, stalo se vam nektere, ze jste po vysetreni mela bolesti ve spodku? Ja byla ve stredu na kontrole a od te doby fakt trpim. Pri kazdem pohybu nebo otoceni se v posteli mam pocit, jak kdybych mela ve spodku zabodnuty nuz. Boli me kazdy krok, hlavne pri doslapu na pravou nohu. Ani sedet nemuzu, to je jak kdybych sedela na jehlach ☹
@garfa4 já dovolila vyšetřovat v 1.tehu a měla jsem solidní zánět při zavlečení bakterii na které moje poševní prostředí reagovalo blbě jelikož se narušila flóra . Za toto cele tehotenstvi jsem žádné vaginální neměla a mít nebudu . Okamžitě chytam mykozy a dokonce se mi udela opar . Mám ale tucha ze mám reakci na gel nebo kondom. Normálně jsem nikdy toto nepoužívala ,mám problémy jen po návštěvách na gynde i mimo tehu
@jenssy toho se neboj mimco si z tebe vezme co potrebuje😍😍ja v minulem tehu rodila s 50kg vychozi vaha 47 a ted mam taky tak kolem tech 3kg navic.. a moje mudr taky mimco nekontroluje kazdou poradnu zkontroluje cipek zepta se jestli citim pohyby a nazdarek..malou jsem videla pouze u screeningu:/
Holky objevilo se mi na prsu asi 4 cm od bradavky malé , ale tmavé znamínko... myslíte, že je to normální?...
@michaelarei děkuji. Čekala jsem, že bude vážit méně, ale prý má hezké dlouhé nožky, tak ta váha tím může být ovlivněna.
@val333 me se to taky udelalo 😊, pred tydnem na jednom a dneska jsem si vsimla na druhem. Takova hodne tmava piha,tak dik za uklidneni,ze je to v normalni 😉😅.
Ja se dneska pobavila, potkala jsem k verecu v hospode sveho porodnika 😂😂🤦♀️🤦♀️,takze dneska nesmim rodit ani nic jineho 😱😱😱😂😂😂
Holky, můžu si trochu při poslíčcích nahřát bříško nahřívacím plyšákem/polštářkem? 🤔 Abych neublížila malinký v bříšku 🤔 Sprcha moc nepomohla, i když se intervaly trochu zkrátily, ale byla jsem tam vážně dlouho a nechci vyplácat všechnu teplou vodu 😂

@jenssy asi si mimco bere z tebe. Znám holky co za celé tehu přibraly 2-4 kg. Mně mimco též naposledy měřili ve 30 tt, a průtoky taky myslím ne. Dělal to jiný Dr než chodím,a můj už pak utz nedělal. Jediné zápisy kterým rozumím je odhad 1530 a hrdlo 3cm.