icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
14. pro 2018

@jenssy asi si mimco bere z tebe. Znám holky co za celé tehu přibraly 2-4 kg. Mně mimco též naposledy měřili ve 30 tt, a průtoky taky myslím ne. Dělal to jiný Dr než chodím,a můj už pak utz nedělal. Jediné zápisy kterým rozumím je odhad 1530 a hrdlo 3cm.

andelka
14. pro 2018

@jenssy já myslím že to dělá i ta cukrovka. Určitě neprasis jako já,co má v 34tt hore už 10 kg ( s prvním 7,5 a z toho 4kg za poslední 4 týdny,takže do 36t to bylo něco přes 3kg)

ajdamajda
14. pro 2018

. Dneska jsem byla na profi foceni a měla i vizazistku. Těším se na náhled fotek a výběr. Máme asi 200zaberu včetně foceni vánočních fotek s dětmi a rodinné . Hlavně jsem si hodinu a pil připadala jako celebrita

ajdamajda
14. pro 2018
garfa4
14. pro 2018

Ahoj holky, stalo se vam nektere, ze jste po vysetreni mela bolesti ve spodku? Ja byla ve stredu na kontrole a od te doby fakt trpim. Pri kazdem pohybu nebo otoceni se v posteli mam pocit, jak kdybych mela ve spodku zabodnuty nuz. Boli me kazdy krok, hlavne pri doslapu na pravou nohu. Ani sedet nemuzu, to je jak kdybych sedela na jehlach ☹

merope
14. pro 2018

@garfa4 Já je měla včera ráno (bez vyšetření) a usoudila jsem, že to si tam mladý dělal kopací míč. Teď se zase trošku pohnul, tak už lepší. Nemohlo se při kontrole mrně nějak pohnout a nevhodně zaklínit?

ajdamajda
14. pro 2018

@garfa4 já dovolila vyšetřovat v 1.tehu a měla jsem solidní zánět při zavlečení bakterii na které moje poševní prostředí reagovalo blbě jelikož se narušila flóra . Za toto cele tehotenstvi jsem žádné vaginální neměla a mít nebudu . Okamžitě chytam mykozy a dokonce se mi udela opar . Mám ale tucha ze mám reakci na gel nebo kondom. Normálně jsem nikdy toto nepoužívala ,mám problémy jen po návštěvách na gynde i mimo tehu

garfa4
14. pro 2018

@merope ja doktorovi rikala, ze mam nejake krece a tak me vysetril a ze mam pry podrazdenou delohu. Ale uz i to vysetreni bolelo a mam pocit, ze mi to tam dole podrazdil i sam doktor.... ale bolest je to strasna

garfa4
14. pro 2018

@ajdamajda ja mam strach, jestli mi tam doktor neco neprovedl. A pri tech zanetech trpis na bolesti nebo "jen" treba vytok?

1nelinka
14. pro 2018

@jenssy toho se neboj mimco si z tebe vezme co potrebuje😍😍ja v minulem tehu rodila s 50kg vychozi vaha 47 a ted mam taky tak kolem tech 3kg navic.. a moje mudr taky mimco nekontroluje kazdou poradnu zkontroluje cipek zepta se jestli citim pohyby a nazdarek..malou jsem videla pouze u screeningu:/

michaelarei
14. pro 2018

@basice jeeej ta je úžasná a má hezkou váhu. ...
Taky jsem zvědavá na prdelku v pondělí 😊

@jenssy antikoncepci ještě taky netuším používala jsem kroužek a celkem dobrý žádný vedlejší účinky. ..tak snad zatím to a pak uvidím zda něco na dlho ☺

ajdamajda
14. pro 2018

@garfa4 pichlave bolesti i výtok . A je to zradny protože se výtok moc neliší od toho co mám běžne . I když lehce jinaci barvu asi má ale moc se neprohlizim

ajdamajda
14. pro 2018

@jenssy tak ono taky záleží kolik vazis ... myslím jako výchozí váha . Já běžne zacinam okolo 49-50Kg a pribiram 10-12kg . Někdo třeba váží více a přibírá méně. Někdo nepribira ani tak když má malou výchozí váhu

val333
14. pro 2018

Holky objevilo se mi na prsu asi 4 cm od bradavky malé , ale tmavé znamínko... myslíte, že je to normální?...

andelka
14. pro 2018

@val333 já je mám taky. Nevím kdy se která udělala,prsa se pořád mění. Hodně mi ztmavly dvorce.

jenssy
14. pro 2018

@val333 mne se take delaji znamenka na prsou, to asi je normalni 😉

val333
14. pro 2018

@andelka
@jenssy tak děkuji za uklidnění 😉 přemýšlím, jesi se v úterý zeptat doktora, ale nechci být za debila 😀...

basice
14. pro 2018

@michaelarei děkuji. Čekala jsem, že bude vážit méně, ale prý má hezké dlouhé nožky, tak ta váha tím může být ovlivněna.

garfa4
14. pro 2018

@ajdamajda a ty pichlave bolesti ti vystreluji i do trisel a podbrisku?

ajdamajda
14. pro 2018

@garfa4 ne spíš k čípku a do dělohy když je zánět

skretik
14. pro 2018

@val333 me se to taky udelalo 😊, pred tydnem na jednom a dneska jsem si vsimla na druhem. Takova hodne tmava piha,tak dik za uklidneni,ze je to v normalni 😉😅.

Ja se dneska pobavila, potkala jsem k verecu v hospode sveho porodnika 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️,takze dneska nesmim rodit ani nic jineho 😱😱😱😂😂😂

skretik
14. pro 2018

@garfa4
@ajdamajda ja po kazde kontrole,kdy me vysetruje vnitrne a vnitrnim UTZ taky trpim a davam preventivne Clotrimazol, protoze me to vzdycky zacne palit 🙄, a to me kontroluje kvuli tvrdnuti a drazdive deloze kazdych 14 dni i cipek 😒

ajdamajda
14. pro 2018

@skretik byt tebou nenechám do sebe sahat. Je to věštění z křišťálové koule a nic moc neřekne. Akorát riziko zavlečení infekce pokud by byl pootevreny čípek a tím zánět plodovych obalu atd.

garfa4
14. pro 2018

@skretik
@ajdamajda jdu na dalsi kontrolu 27.12. a uz vysetreni nechci. Fakt mi prijde, ze mi tam neco udelal. Nemuzu bolesti skoro chodit ☹

Ten Clotrimazol je jen na paleni? A je na predpis?

renulkka
14. pro 2018

Holky, můžu si trochu při poslíčcích nahřát bříško nahřívacím plyšákem/polštářkem? 🤔 Abych neublížila malinký v bříšku 🤔 Sprcha moc nepomohla, i když se intervaly trochu zkrátily, ale byla jsem tam vážně dlouho a nechci vyplácat všechnu teplou vodu 😂

zuzekk
14. pro 2018

@val333 mně se několikanásobně zvetsila piha pod prsem, není to ještě bricho, ale dost daleko na to , aby to mělo cokoliv společného s kojenim atp. Takže já se v pondělí zeptám určitě, a uvidíme.

zuzekk
14. pro 2018

@renulkka určitě, PA na rozpohybovanou dělohu radi právě suché teplo, polštářek ideálně.

misak48
Autor odpověď smazal
smigli
autor
15. pro 2018

@misak48 Uz spis? Ja zas uz nespim. Ten muj blbec si dal budika na sobotu na patou!! A to si stezuje, jak je nemocinkatej a nemuze spat. No ja bych ho zabila! :D

misak48
15. pro 2018

@smigli nakonec jsem kolem té půl 3 usnula. Vstávám "až teď", protože jsem se zase otočila na levý bok a v tu chvíli je zase všechno špatně... Na pravém to nakonec docela šlo 🙂 teda to by normálně letěl z okna 😀 nejdřív budík a pak manžel 😀 povedlo se ti pak ještě usnoutt?

Strana