Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Pod stromečkem balík zdraví, vzácný poklad, jak se praví 😉 Lásku, štěstí, žádné hádky, spokojenost, krásné svátky. Radost, úspěch, pevný krok, a pak šťastný nový rok 😉 Veselé Vánoce!
Holky pohodové a krásné svátky, hlavně ať to všechny prožijeme s našimi nejbližšími a s prcky v břiše ve zdraví a klidu a šup hup rychlostí blesku do nového roku,směrem k zdarným porodům🙂jinak všem komu přibývají kila nesmírnou rychlostí přeji štědrovečerní hodování bez větších katastrofických následků😀😀😀
Holky, taky přejeme krásné Vánoce a svátky 😍 Ať se vám splní ta nejtajnější přání a hlavně ať si dnešní Štědrý den užijete se svými nejbližšími v plné parádě 😍 My v noci zdobili stromek, dneska má být manžel zrovna v práci, ale má dovoleno "chvilku" být doma, tak dopoledne přijel, pak nám na chvilku odejde, vrátí se na večeři a odejde až holky budou spát 🙂 Jinak mě malá v bříšku zas zlobí... Ráno zas pohyby jen dole 🤔 Teď spinká, tak se bojím, že se zas otočila příčně 😔 Ale hlavně, že jsme všichni zdraví a v pořádku 😍😊
Ahoj holky, přejeme vám krásné Vánoce. Hlavně ať ty naše drobečky donosíme v pořádku do termínu porodu. Užívejte dobré jídlo, pohádky, pohodu, klidek a rodinu.
Holky, tak od zítra drzim půst, protože uz toho smazeneho jídla, salatu, chlebíčku a cukroví mám az az plný zuby. Az jsem se z toho ted vecer poblila.
@jessulka krásné jste to měli. Já teda zítra taky budu držet skoro půst. Sice mi je dobře,ale též jsem si dopřávala. A Domi už včera byl nějaký divný,usnul odpoledne. A večer zas. A po večeři se poblinkal a měl 38,3. Tak nakonec ani k tátovi nešel a je doma. Po pohádce šel spát. Horečku už nemá. Nevím co to je,asi podobné jako Dan když přišel minulý týden s horečkou ze školy a za dva dny byl zas dobrý. Ale jinak jsme se měli též krásně.
@andelka
@seveneye Dekuji holky, snad uz zitra bude lip. Udělám asi jen špagety carbonara. A budu jist jen ovoce a zeleninu.
Strašne jsme si to uzili, holky myslím také (tolik dárků dostaly) a obojí rodičové byli také spokojeni. Ja se zase vyřádila s přípravou. Všem moc chutnalo, vsem se u nás moc libilo. Zítra odjíždí Verunka k taťkovi, M. jede na brigádu, tak budu mit odpoledne sama pro sebe. Poklidim a pak budu odpočívat. Za poslednich 14 dni se mi to ještě nepovedlo. A co jste dostali krásného od Ježíška?
Po dnešním maratonu v kuchyni zítra odpočívám a nevařím🙂máme zásob dost+jdeme k našim na odpolední siestu a tam bude beztak pochutin až dost.jinak přítel příjemně překvapil boxem bio kosmetiky a pomůcek s přípravou k porodu a také zásobou knih,doufam že bude ještě čas se začíst min.tu odbornou část typu péče o dítě by to chtělo dorazit před porodem🙂
Tak u nás dostal snad nejvíc dárků Vendelin! Nějaká maličkost byla očekávaná, ale na to že se ještě nenarodil, je to nakonec slušná hromada🙂 nechci to vidět, až bude na světě 😁
Jinak mně se dárky teda moc nepovedly- kalendáře se sešly 2, kravatu ani hortici manžel neocenil, PC hru už mladej má, knížky nechce číst, ze zapisovací knihy má babička akorát stres.. a 5 dárků jsem zapomněla v praze!
Největší úspěch měl velký pelech pro největšího psa, okamžitě ho zabral pes nejmenší, ten má radost upřímnou 😆
U nás to byly spis hladové Vánoce 😂 jedno dítě prospalo večeři, druhé nechtělo jist a já neměla moc chuť , takže malinko.
Cukroví nejim.
Jinak dárky dostala i malá od rodicu
Krásné fotečky holky. U nás ty svátky začínají hezky 😣. Včera syn celý den průjem (předtím měl teplotu a už moc nejedl), takže nasazena dieta. No a dnes ráno dcera začala zvracet a zeblila celou chodbu cestou na záchod 😣. Takže velmi příjemné probuzení. Tak jsem zvědavá, jak budou svátky pokračovat.
To je teda lazaret skoro všude. 😕 U nás snad už dobrý,teď nás čekají tři dny návštěv,a chceme jít i do kina na pohádku. Dnešní den bude většinou bez dětí,tak budu odpočívat. Ale myčka, pračka a sušička jedou naplno.
U nás jsem snad největší radost z dárku měla já. Moji rodiče nám nadělili robotický vysavač Roomba. Takže u nás bude už často uklizeno a nebudu se muset M. doprošovat, aby vyluxoval.
@andelka U nás pračka, myčka, sušička také jedou naplno. Ještě musim zprovoznit ten vysavač. Ještě ze ta elektronika je dneska uz tak vymakaná.
Ja si dnes nasadila dietu. K snídani bílý jogurt s müsli a pomeranč. K obědu budou lehké špagety a odpoledne vyrazim s mamkou na nějakou delší procházku. A vecer budu odpočívat a tesim se na film Seznamte se J. Black. To zas budu bulet.

U mě moc vesele neee. Je mi blbě. Jsem úplně slabá. Cítím se hrozné divné. Jen lezim a nechávám děti ať běhají po bytě. Nemluvím ani o noci. Zvedá se mi kufr a náladu mám teda pěkne naprd.