icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
24. pro 2018

U mě moc vesele neee. Je mi blbě. Jsem úplně slabá. Cítím se hrozné divné. Jen lezim a nechávám děti ať běhají po bytě. Nemluvím ani o noci. Zvedá se mi kufr a náladu mám teda pěkne naprd.

jenssy
24. pro 2018

Pod stromečkem balík zdraví, vzácný poklad, jak se praví 😉 Lásku, štěstí, žádné hádky, spokojenost, krásné svátky. Radost, úspěch, pevný krok, a pak šťastný nový rok 😉 Veselé Vánoce!

seveneye
24. pro 2018

Holky pohodové a krásné svátky, hlavně ať to všechny prožijeme s našimi nejbližšími a s prcky v břiše ve zdraví a klidu a šup hup rychlostí blesku do nového roku,směrem k zdarným porodům🙂jinak všem komu přibývají kila nesmírnou rychlostí přeji štědrovečerní hodování bez větších katastrofických následků😀😀😀

renulkka
24. pro 2018

Holky, taky přejeme krásné Vánoce a svátky 😍 Ať se vám splní ta nejtajnější přání a hlavně ať si dnešní Štědrý den užijete se svými nejbližšími v plné parádě 😍 My v noci zdobili stromek, dneska má být manžel zrovna v práci, ale má dovoleno "chvilku" být doma, tak dopoledne přijel, pak nám na chvilku odejde, vrátí se na večeři a odejde až holky budou spát 🙂 Jinak mě malá v bříšku zas zlobí... Ráno zas pohyby jen dole 🤔 Teď spinká, tak se bojím, že se zas otočila příčně 😔 Ale hlavně, že jsme všichni zdraví a v pořádku 😍😊

jessulka
24. pro 2018

Ahoj holky, přejeme vám krásné Vánoce. Hlavně ať ty naše drobečky donosíme v pořádku do termínu porodu. Užívejte dobré jídlo, pohádky, pohodu, klidek a rodinu.

jessulka
24. pro 2018

Něco málo z našeho Štědrého dne 😉

jessulka
24. pro 2018
jessulka
24. pro 2018
jessulka
24. pro 2018

Holky, tak od zítra drzim půst, protože uz toho smazeneho jídla, salatu, chlebíčku a cukroví mám az az plný zuby. Az jsem se z toho ted vecer poblila.

smigli
autor
24. pro 2018

U nas dnes takto. Dojizdim lahev nealka sampana a koukam na Pelisky, pak zaslouzeny spanek. 🙂

seveneye
24. pro 2018

@jessulka držím palce ať je co nejdříve lépe. U nás se dnes některé věci preventivně ani nevytahovaly z lednice,jinak by to asi dopadlo dost nápodobně...každopádně prcek má akční naladu, mrská sebou v břiše celý den,a to začal už ve 3 v noci,nechápu kde bere sílu🙂

andelka
24. pro 2018

@jessulka krásné jste to měli. Já teda zítra taky budu držet skoro půst. Sice mi je dobře,ale též jsem si dopřávala. A Domi už včera byl nějaký divný,usnul odpoledne. A večer zas. A po večeři se poblinkal a měl 38,3. Tak nakonec ani k tátovi nešel a je doma. Po pohádce šel spát. Horečku už nemá. Nevím co to je,asi podobné jako Dan když přišel minulý týden s horečkou ze školy a za dva dny byl zas dobrý. Ale jinak jsme se měli též krásně.

jessulka
24. pro 2018

@andelka
@seveneye Dekuji holky, snad uz zitra bude lip. Udělám asi jen špagety carbonara. A budu jist jen ovoce a zeleninu.
Strašne jsme si to uzili, holky myslím také (tolik dárků dostaly) a obojí rodičové byli také spokojeni. Ja se zase vyřádila s přípravou. Všem moc chutnalo, vsem se u nás moc libilo. Zítra odjíždí Verunka k taťkovi, M. jede na brigádu, tak budu mit odpoledne sama pro sebe. Poklidim a pak budu odpočívat. Za poslednich 14 dni se mi to ještě nepovedlo. A co jste dostali krásného od Ježíška?

seveneye
24. pro 2018

Po dnešním maratonu v kuchyni zítra odpočívám a nevařím🙂máme zásob dost+jdeme k našim na odpolední siestu a tam bude beztak pochutin až dost.jinak přítel příjemně překvapil boxem bio kosmetiky a pomůcek s přípravou k porodu a také zásobou knih,doufam že bude ještě čas se začíst min.tu odbornou část typu péče o dítě by to chtělo dorazit před porodem🙂

zuzekk
24. pro 2018

Tak u nás dostal snad nejvíc dárků Vendelin! Nějaká maličkost byla očekávaná, ale na to že se ještě nenarodil, je to nakonec slušná hromada🙂 nechci to vidět, až bude na světě 😁
Jinak mně se dárky teda moc nepovedly- kalendáře se sešly 2, kravatu ani hortici manžel neocenil, PC hru už mladej má, knížky nechce číst, ze zapisovací knihy má babička akorát stres.. a 5 dárků jsem zapomněla v praze!
Největší úspěch měl velký pelech pro největšího psa, okamžitě ho zabral pes nejmenší, ten má radost upřímnou 😆

seveneye
24. pro 2018

@zuzekk nevdecnici jedni🙂a Ježíšek se tak snažil...měli by se alespoň trošku držet hesla darovanýmu koni na zuby nekoukej...

Holky brou noc,jsem pro dnešek kaput.i tak jsem vydržela dost nad svůj obvyklý limit.

zuzekk
Autor odpověď smazal
andelka
25. pro 2018

@zuzekk to je krásná fotka.

ajdamajda
25. pro 2018

U nás to byly spis hladové Vánoce 😂 jedno dítě prospalo večeři, druhé nechtělo jist a já neměla moc chuť , takže malinko.

Cukroví nejim.

Jinak dárky dostala i malá od rodicu

ajdamajda
25. pro 2018
ajdamajda
25. pro 2018
basice
25. pro 2018

Krásné fotečky holky. U nás ty svátky začínají hezky 😣. Včera syn celý den průjem (předtím měl teplotu a už moc nejedl), takže nasazena dieta. No a dnes ráno dcera začala zvracet a zeblila celou chodbu cestou na záchod 😣. Takže velmi příjemné probuzení. Tak jsem zvědavá, jak budou svátky pokračovat.

andelka
25. pro 2018

To je teda lazaret skoro všude. 😕 U nás snad už dobrý,teď nás čekají tři dny návštěv,a chceme jít i do kina na pohádku. Dnešní den bude většinou bez dětí,tak budu odpočívat. Ale myčka, pračka a sušička jedou naplno.

jessulka
25. pro 2018

U nás jsem snad největší radost z dárku měla já. Moji rodiče nám nadělili robotický vysavač Roomba. Takže u nás bude už často uklizeno a nebudu se muset M. doprošovat, aby vyluxoval.

jessulka
25. pro 2018

@andelka U nás pračka, myčka, sušička také jedou naplno. Ještě musim zprovoznit ten vysavač. Ještě ze ta elektronika je dneska uz tak vymakaná.
Ja si dnes nasadila dietu. K snídani bílý jogurt s müsli a pomeranč. K obědu budou lehké špagety a odpoledne vyrazim s mamkou na nějakou delší procházku. A vecer budu odpočívat a tesim se na film Seznamte se J. Black. To zas budu bulet.

jessulka
25. pro 2018

@basice Jejda, ze by splácali jidlo a bylo jim tak zle? Nebo je zas neco ve vzduchu.

ajdamajda
25. pro 2018
ajdamajda
25. pro 2018
ajdamajda
25. pro 2018
ajdamajda
25. pro 2018
Strana