icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
29. pro 2018

Asi tak no. U nás v nemocnici je pochopitelně obchod,i bistro, lékárna..ale už vidím jak se tam ženu po porodu něco kupovat. Návštěvy jsou cca 3h denně.

arielka222
29. pro 2018

@jenssy já mám střední kufr ;)

arielka222
29. pro 2018

@zuzekk já si teda za celou dobu v porodnici hlavu nemyla až doma. Ale u mě s dlouhýma vlasama je to na hodinu a musela bych tahat fén a žehličku a to se mi nechtělo. Ale sminký a čištění pleti si beru bez toho bych nemohla být, večerní cisteni mám jako rituál 😂 a vlhceny toaletak mám taky se dubovou kůrou ptz ten jejich byl jak smirgl papír na ten nástrih.

andelka
29. pro 2018

Já jsem si vzpomněla,že mýdlo a ubrousky byly vlastně v zásobníku,ale na pokoji nad místem kde se koupaly a prebalovaly miminka. Ale v koupelně myslím ne.

raliska
29. pro 2018

@zuzekk u nas mam mit sebou i svuj vlastni pribor, propisku, vsechnu hygienu a i veci pro mimco. Co jsem cetla tai maji na pujceni max latkove pleny a erarni nocni kosily :D

zuzekk
29. pro 2018

@raliska příbor!!!!!!!😵 😖

ajdamajda
29. pro 2018

Mě už asi odchází hlenova Zátka. Bolesti při kojení jako při MS a pak během dne na papíře čirý hlen v malém množství . Jinak mám klasicky ten svůj hustý jako sopel z nosu jiné barvy. Ale ten čirý je jako gel. Jen fakt po malých kouskach , tak jsem zvědavá jak dlouho bude trvat než odejde cela ... myslím ze tak ty 4 týdny odcházet muže

jednaholkaa
29. pro 2018

@andelka Ty jo, tak to me vubec nenapadlo. Ja teda taky bez samponu, fenu, liceni atd vic jak den dva nevydrzim. Tak to si sebou taky vezmu 🙂

zuzekk
29. pro 2018

@raliska jsem stále fascinována, ešus s sebou mít nemáš?? 😣

raliska
29. pro 2018

@zuzekk no nejlepe i plynovy varic a jidlo sebou haha :D

raliska
29. pro 2018

@zuzekk ale neber to! Jeste si domu jako bonus muzu treba donest stenice, co v mistni porodnici nedavno byly :D

andelka
29. pro 2018

@zuzekk
@raliska u nás nosí jídlo na pokoj,ale nožík a lžičku jsem si brala taky. Vím že jsem měla občas problém se snídaní nebo večeří,něco namazat, otevřít,a jogurty mi nosila návštěva,na chodbě je lednička.

andelka
29. pro 2018

@raliska štěnice hustý 🙄
U nás dávají hodně jabka,ty jsem dávala návštěvě a po návratu byla žemlovka.

cuccinka
29. pro 2018

Holky kolik kusů plinek do porodnice berete ? A kolik máte nakoupeno kusů celkové těch nejmenších?

raliska
29. pro 2018

@andelka no bohuzel, nedavno to bezelo medii a jak jsem byla hospitalizovana na plicnim, tak tam po jednom pacientovi taky privolali nejakeho deratizatora, ale to radsi ani nerikali nahlas, ze proc konkretne :D kazdopadne u nas to asi nebude nic neobvykleho

raliska
29. pro 2018

@andelka jo joo jablka :D tech jsem mela plno :D a taky malych maslicek :D obecne na me davali moc velike porce... Jakoze 4 krajice chleba a 100g pastiku fakt k veceri nesnim... V Krci si tohle nepamatuju, tak jsem ale asi moc nejedla... Druhy den po porodu a hned bramborovy salat s majolkou (na Stedry den) to jsem fakt nedala :D

andelka
29. pro 2018

@cuccinka já beru jeden balík, tuším že tam je asi 40 ks. Jinak celkem mám těch 2-5 kg 97 ks ( mám tři různé značky,tak tam je různý počet)

andelka
29. pro 2018

@raliska no jo, Štědrý den,tak co jinýho. Já jsem v porodnici jedla docela dost teda.

arielka222
29. pro 2018

@ajdamajda mě u syna taky odcházela cca 4 týdny před porodem. Ale to byly jakoby takove tvrdsi průhledné kousky. Ted už jsem taky zvědavá kdy začne a jestli to bude vypadat stejně.

jessulka
29. pro 2018

Ahoj holky, zdravím vás. Koukám, že opět balíme tašku do porodnice. Diky za postrehy, musim dobalit odličovací tamponky, uchostoury, vlastní příbor se vzdycky hodi a musim si objednat homeopatika.
@andelka U cisare je to taková menší dovolená, ale ja si tam skvěle odpocinula. Tech 5 dni bylo sice dlouhých, ale uteklo to rychle.

zuzekk
29. pro 2018

@raliska ajéje, chleba s paštikou k večeři, po výdeji (energie)! tak proto nádobí s sebou...! aby si člověk mohl uklohnit něco pořádného..

zuzekk
29. pro 2018

@cuccinka s sebou nepotřebuji (ale asi neodolám, dám pár kousků do auta, kdyby mrňavíčkovi erár nevyhovoval).
nakoupeno mám novorozeneckých (2-5kg, 3-6kg) 3 nebo 4 balíky, každý jiný druh, abychom ozkoušeli, co vyhovuje. Naty, Molers, a tak. +jsem dostala nějaké Pampersky darem, to jsou tuším vel.1, zásoba mi připadá na první dny dostatečná. Až dojdou, přejdeme nejspíš už na látkovky.

misak48
29. pro 2018

@cuccinka já mám zavalených asi 25 kusů, na prvni den dostaneme, takže počítám na další dva dny. Kdybychom tam měli být dýl, tak manžel doveze... Celkem mám jen jeden balík po 50 ks a pak budu chtít přejít doma v klidu na ty latkovky....

jessulka
29. pro 2018

Tak jsem ještě přihodila zrcatko, pilník na nehty 😊 Prý máme mit neco i na prdelku. Berete Bepanthen, nebo neco jiného?

renulkka
29. pro 2018

@jessulka Já mám na zadeček Sudokrem, pokud bude potřeba 🙂

renulkka
29. pro 2018

Holky, jinak já zabalila odpoledne tašku a teď celý večer mám pěkný poslíky, teď půjdu zkusit sprchu a zaspat to, pokud to nepřejde, tak vyrazíme směr pohotovost 😏 Ale věřím, že to zas rozeženu 😊 Dneska mi dcery dávali pěkně zabrat, tak se asi zase podepisuje únava 🙂

renulkka
29. pro 2018

@bombat Já ti zapomněla odepsat 🙈 Naštěstí jsem se z těch závratí vyspala a dnes se neobjevily, ťuk ťuk 🙏 Tak to bylo asi vážně tlakem 🙂

val333
30. pro 2018

Tak jsem před necelou hodinkou uložila manžela, který přišel z pánské jízdy 😀 a teď nemůžu usnout, malej se mi tam vlní , tak čumím do stropu... pořád kope nalevo a vpravo pod prsem se mi vlní boule ... Tak snad je to prdelka 🙏

bombat
30. pro 2018

@renulkka Domyslela jsem se, že už to bude dobré, když jsi o tom nic nepsala a balila tašku. 😎

bombat
30. pro 2018

@val333 Jak to vždycky popisuješ, připadá mi to, že bude hlavou dolů. On ten zadeček se složenýma nožičkama je dost velkej.

Strana