Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky prosím chtěla bych poradit kde prodat rok starý kočárek Cybex Priam? Nerada ho dávám pryč, ale je potřeba sourozenecký. A moc se v těch různých bazarcich neorientuju. Poradíte mi, děkuji
@arielka222 já bych zkusila asi fb,nějakou vaši místní skupinu. Protože posílat kočár je mor a člověk pro něj nechce jezdit daleko. Tak aby si ho mohl prohlídnout a kdyžtak odvézt.
@andelka na FB v žádné skupince nejsem a vůbec právě nevím jaké jsou a nejsou. Posílat ho určitě nebudu, bude si ho muset případný zájemce odvést sám. Ještě se podívám jestli nedělají obchody výkupy kočárku, to by bylo fajn. Jako 3 kočáry doma právě nepotřebuju takže bych jeden ráda dala pryč ptz zaberou hodně místa.
@arielka222 Zkusila bych Sbazar, Bazoš, Hyperinzerce a na FB si v hledáčku vyhledala např. slovo Bazárek a název vašeho města, nebo kraje a třeba ti to najde něco u vás poblíž. Těch bazarů je určitě víc. Pak můžeš i tady na MK a na Mimibazaru.
@andelka Mne právě psala kamarádka, co rodila nedavno, ze tam na zadeček nic nedávali. Tak říkala, at si vezmu Bepanthen, nebo z lekarny tu Leniens masticku. Oni mi ji pak v porodnici stejne doporučí používat. To je fakt hrůza, co všechno si s sebou musíme dovést. Moje mamka, když viděla co všechno balím, tak z toho byla hotová, protože za ní to byl fakt luxus, vše dostavala automaticky.
Jaký ten Bepanthen mam koupit? Koukala jsem a ono je víc druhů.
Ahoj holky, já mám teď každou chvíli také boulení, ale to jsou boule přes celé břicho. Az si říkám, zda se tam ještě vůbec vejde. Uz se moc tesim na kontrolu u Dr., jedu do Prahy ve čtvrtek, tak snad se dozvím neco vic ohledně termínu apod.
@jessulka ona to ma asi kazda porodnice jinak no a je to skoda:/ ja rodila v unoru 2017 na bulovce a krom pantofli a a zehlicky na vlasy jsem nepotrebovala prakticky nic😂😂 dostala jsem uplne vsechno na miminko vcetne teplomeru a pro sebe vlozek kolik jsem chtela,kosil na spani kolik jsem chtela atd..brala jsem si sebou k porodu jen vetsi kabelku😂😂
@arielka222 krom FB jeste na Letgo muzes zkusit. Mam aplikaci v mobilu a kocarky tam byvaji ;)
Ja mam sem tam takovy ty krizove bolestli, to co jsem mela misto kontrakci, dr tvdili, ze to nejsou kontrakce. Dneska jsme meli jet se synem za kamoskou na hory, ale je to 200 km a tim jak jsem otekla tak se bojim jet s nim sama takovou dalku, ale mam z toho celkem vycitky, placame se doma a tam by nem bylo lip 😏, nevim jestli to riskovat
@val333 ja bych klidne jela, kdyby jel nekdo s nama,bojim se s nim jet sama,ze kdyby cokoliv,tak kdo by s nim byl... ja mam zas strach z te preeklampsie 😏, i kdyz dr. Ze kdyz jsem to nemela v prvnim tehu,tak v druhem je mala pravdepodobnost. Ale v prvnim jsem pribrala celkem 12 kg a ted uz mam skoro 19kg a v prvnim jsem neotykala,ted jsme jak prifouklej balon 🙈
@basice ja nemam sbalenou tasku,ani veci nakoupeny, vcera jsem objednala jen par veci,ale kdyz vidim holky nemam vubec nic. Ani pro mimi vyprano,ani postylku zkompletovanou,proste nic...
@val333 otoky,velke pribirani,bolesti hlavy,vysoky tlak a bilkovina v moci... otoky mam,pribirani mega velke, bilkovinu v moci lehce zvedlou v minule poradne,ale tlak mam nizkej,tak verim,ze to bude v pohode,ale strach z toho mam, hlavne abych byla daleko od domova se synem sama, to se proste bojim uz
@skretik @basice pohody holky taky nemám vůbec nic 😉 tašku to vidím až někdy v půlce ledna ,navíc nemám ani kojící podprdu ani košili a oblečení to mám asi všechno ale jaksi potřebuji aby mi tchyně uvolnila skříň 😂 ,postylka, prebalovak- čekám až švagrová koupí své malé novou postel a bůh ví kdy to bude 😂 takže předpokládám někdy koncem ledna snad 😂 takže do té doby nesmím porodit..
@skretik
@ajdamajda tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama😉. Já tedy většinu věcí mám nakoupenou, ale nějak se nemůžu dokopat to nacházet do tašky. Dnes jsme tedy dala alespoň prát první várku mimi oblečení, jinak taky stále nemám nic nachystané. Ale mám termín porodu až 22.2. tak si říkám, že času mám ještě dost 😉

Holky, ja mela zase celou noc mentsruacni bolesti a krece, vzdycky nez jsem to zaspala...stava se mi to jen v noci, pres den je to dobry...ale malej se taky celou noc mrskal ☹ tak ja nevim, jsem z toho jelen..