icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

misak48
30. pro 2018

@basice myslím, že času ještě máš 🙂 já jsem prala a žehlila věci pro mimi včera, ale už končím 36 týden. Tak jsem se bála, aby to pak nemusely dělat babičky až budu v porodnici 🙂

silwiin
30. pro 2018

@basice taky ještě nemám nic sbaleno, nakoupeného... postýlky a kočár je zabaleno ve smrstovacce na půdě, oblečení nevyprany... zatím je ještě čas🙂

basice
30. pro 2018

@cuccinka také to mám tak různě po skříních, něco dokonce na půdě, takže až budu náladu, tak to budu muset nějak dát už do kupy.

basice
30. pro 2018

@misak48
@silwiin také si říkám, že je času dost, ale pak mě to občas přepadne, že už jako bych měla začít něco chystat. No, ale v lednu už se na to opravdu vrhnu 😁😁😁. Syn se narodil o 3 týdny dříve, tak i tak mám ještě měsíc k dobru 😉

ajdamajda
30. pro 2018

Já musím dělat vše postupně . Jsem lina ke konci , takže s největší pravděpodobnosti bych to neudělala vůbec 😂 . Jsem ta co se řídí heslem “Co můžeš udělat později, můžeš udělat i zítra, nozicky to nemá”
Pokud se zrovna nehecnu ze něco musí byt hned

alishaa
30. pro 2018

@basice ja také ještě nemám ani sbalenou tašku, ani všechny veci nakoupene..postýlku nemáme vůbec..ale mám termín 24.2.. tak jsem si říkala, ze mám ještě čas 😊

silwiin
30. pro 2018

Ono stejne nejde sbalit a nakoupit vsechno, clovek vzdycky neco zapomene😹 Ale v dnesni dobe mame ohromnou vyhodu, jeden den objednas a druhy den ti to posta prinese az pod nos🙂

skretik
30. pro 2018

@basice
@alishaa
@ajdamajda
no ja mam termin 8.2 a taky fakt nemam nic pripraveno, jsem taky lina a tezka tak se mi do toho nechce. mam to v planu v lednu az budu doma, co mi chybi objednam pres net a uvidime. Truhlari jsme teprv zadali na vyrobu skrine a to se obavam uz stejne nestihne 😏,ted se nam vsechno vali v krabicich po byte 🙈🙈

arielka222
30. pro 2018

Holky my máme v plánu dneska smontovat komodu s prebalovakem a postýlku. Včera jsme naběhli do Ikei a dokoupili potřebné. Ale teda zatím jsme se k tomu nedokopali, vůbec se nám nechce nic dělat 😂 ale už začínám být nervózní abych to mela přichystane a stihlo se to.

smigli
autor
30. pro 2018

@basice Ja nemam sbaleno ani nic nachystano. Snad to v lednu stihnu..

andelka
30. pro 2018

Já už mám všechno asi,tak už jen čekám. Manžel teď v dílně dělá sjezdy na schody pro kočárek. Protože v lednu má jet na sluzebku a neví ještě kdy,tak to chtěl mít hotové do nového roku. Doufám že nebude v baráku problém a že nám to nikdo neukradne.
Mě čekají poslední 4 týdny 2v1, na jednu stranu vím jak rychle to uteče,na druhou si připadám těhotná celou věčnost a mám pocit,že bříška se už nezbavím.

andelka
30. pro 2018

Aktuální balónek 35+2

seveneye
30. pro 2018

ahoj holky, koukám jak jste akční, já spíš polehávám a žeru🙂 nic se mi nechce a přítel je na tom dost podobně, užívá si zasloužené volno.... takže vše zbývá na leden, snad se to v pohodě stihne, balit tašku chci podle pokynů v porodnici a tam nás myslím mudr. pošle teď po poslední poradně co máme 7.1. jinak prosím nevíte někdo jestli je normální že v DM již 14 dní nemají skladem ani v e-shopu babylove newborn pleny??? chtěla jsem koupit již dřív, pořád byl čas a najednou prostě nejsou... jinak kdyby měl někdo zájem DrMax má akci na dětskou řadu kosmetiky uriage a klorane

val333
30. pro 2018

@andelka pěkný pupek... 😉 Taky jsem dneska 35+2

misak48
30. pro 2018

@andelka můj melounek 35+5 🙂

zuzekk
30. pro 2018

Se svým raně únorovým termínem sleduji i Lednovky a tam se rodí jedna báseň! Děfčata, za měsíc jsme tedy na řadě!!

zuzekk
Autor odpověď smazal
val333
30. pro 2018

@zuzekk Ježíš!!! To zní už strašidelné... 😀 Já už mám hroznější strach teďka... Už to chci mít zasebou a pecka v náručí 😇

renulkka
30. pro 2018

Holky, toto je moje pupčisko 🙂 Je to foceno o Štědrým dnu(32+3) 🙂 Dneska jsme 33+2 😍

val333
30. pro 2018

@renulkka a poslíčky jsi zaspala, jo? 🙂

yvonneullmann
30. pro 2018

Ahoj holky. Tak i Ja se pochlubim jaka jsem kulička. Dnes 34+4 🙂)

val333
30. pro 2018

Holky máte některá takové píchání ve spodku?... Nevím jestli je to v čípku nebo něco jiného... Ale občas, jakoby mě jehlou pichlo tam dole vevnitř 🤔

zuzekk
30. pro 2018

@renulkka koukám že dětský pokojíček se už chystá 🤣

zuzekk
30. pro 2018

@val333 tak máš měsíc na uklidněnou 😅 porození zvládneš ein-zwei a už to máš na celej život! 🙄😄

jenssy
30. pro 2018

Také se přidám s pupíkem 😉 dnes 32+3 😉

zuzekk
30. pro 2018

@val333 Jo, jako by strkal nohu ven?

val333
30. pro 2018

@zuzekk nooo, já právě nwm 🤔 někdy jako by mě tam něcim stoural, ale někdy mě tam píchá i bez toho, aniž by malý dělal nějaké pohyby... Ale dneska to mám fakt často 😓

basice
30. pro 2018

@val333 taky se začínám bát čím dál víc a to budu rodit po třetí, tak možná i proto.

val333
30. pro 2018

@basice tak to chápu, když víš do čeho jdeš... Já zas nevím vůbec, tak mám taky bobky 😀...

misak48
30. pro 2018

@val333 asi je dneska nějaký spatny den... Já jsem strašně ráda, že mám zítra kontrolu, protože už od rána mám takové divné stahy v podbřišku... Teď navečer bych už i řekla, že by to mohly být poslíčci. Těžko říct... Jako prvorodicka to moc nepoznám...
Jinak co se strachu týče, tak se snažím prostě na porod nemyslet a říkám si, že to prostě bude rychlé a hotovo. Ale mám koupený olej na masáž hráze a nemůžu se k ní dokopat, přijde mi, že bych si tím moc připustila, že už se porod fakt blíží...

Strana