Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jenssy já mám střední kufr ;)
@zuzekk já si teda za celou dobu v porodnici hlavu nemyla až doma. Ale u mě s dlouhýma vlasama je to na hodinu a musela bych tahat fén a žehličku a to se mi nechtělo. Ale sminký a čištění pleti si beru bez toho bych nemohla být, večerní cisteni mám jako rituál 😂 a vlhceny toaletak mám taky se dubovou kůrou ptz ten jejich byl jak smirgl papír na ten nástrih.
Já jsem si vzpomněla,že mýdlo a ubrousky byly vlastně v zásobníku,ale na pokoji nad místem kde se koupaly a prebalovaly miminka. Ale v koupelně myslím ne.
Mě už asi odchází hlenova Zátka. Bolesti při kojení jako při MS a pak během dne na papíře čirý hlen v malém množství . Jinak mám klasicky ten svůj hustý jako sopel z nosu jiné barvy. Ale ten čirý je jako gel. Jen fakt po malých kouskach , tak jsem zvědavá jak dlouho bude trvat než odejde cela ... myslím ze tak ty 4 týdny odcházet muže
@andelka Ty jo, tak to me vubec nenapadlo. Ja teda taky bez samponu, fenu, liceni atd vic jak den dva nevydrzim. Tak to si sebou taky vezmu 🙂
Holky kolik kusů plinek do porodnice berete ? A kolik máte nakoupeno kusů celkové těch nejmenších?
@andelka jo joo jablka :D tech jsem mela plno :D a taky malych maslicek :D obecne na me davali moc velike porce... Jakoze 4 krajice chleba a 100g pastiku fakt k veceri nesnim... V Krci si tohle nepamatuju, tak jsem ale asi moc nejedla... Druhy den po porodu a hned bramborovy salat s majolkou (na Stedry den) to jsem fakt nedala :D
@ajdamajda mě u syna taky odcházela cca 4 týdny před porodem. Ale to byly jakoby takove tvrdsi průhledné kousky. Ted už jsem taky zvědavá kdy začne a jestli to bude vypadat stejně.
Ahoj holky, zdravím vás. Koukám, že opět balíme tašku do porodnice. Diky za postrehy, musim dobalit odličovací tamponky, uchostoury, vlastní příbor se vzdycky hodi a musim si objednat homeopatika.
@andelka U cisare je to taková menší dovolená, ale ja si tam skvěle odpocinula. Tech 5 dni bylo sice dlouhých, ale uteklo to rychle.
@cuccinka s sebou nepotřebuji (ale asi neodolám, dám pár kousků do auta, kdyby mrňavíčkovi erár nevyhovoval).
nakoupeno mám novorozeneckých (2-5kg, 3-6kg) 3 nebo 4 balíky, každý jiný druh, abychom ozkoušeli, co vyhovuje. Naty, Molers, a tak. +jsem dostala nějaké Pampersky darem, to jsou tuším vel.1, zásoba mi připadá na první dny dostatečná. Až dojdou, přejdeme nejspíš už na látkovky.
Tak jsem ještě přihodila zrcatko, pilník na nehty 😊 Prý máme mit neco i na prdelku. Berete Bepanthen, nebo neco jiného?
Holky, jinak já zabalila odpoledne tašku a teď celý večer mám pěkný poslíky, teď půjdu zkusit sprchu a zaspat to, pokud to nepřejde, tak vyrazíme směr pohotovost 😏 Ale věřím, že to zas rozeženu 😊 Dneska mi dcery dávali pěkně zabrat, tak se asi zase podepisuje únava 🙂
Tak jsem před necelou hodinkou uložila manžela, který přišel z pánské jízdy 😀 a teď nemůžu usnout, malej se mi tam vlní , tak čumím do stropu... pořád kope nalevo a vpravo pod prsem se mi vlní boule ... Tak snad je to prdelka 🙏

Asi tak no. U nás v nemocnici je pochopitelně obchod,i bistro, lékárna..ale už vidím jak se tam ženu po porodu něco kupovat. Návštěvy jsou cca 3h denně.