icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

misak48
1. led 2019

@cuccinka je to určitě každý týden, já byla prvně ve 35+6, ale doktor říkal něco o tom, že jsem kvůli cukrovce šla o něco dřív, než je běžné. Takže je to asi různé. A mám pocit, že co týden je to jen do termínu porodu a pak už cca každé 3 dny.
@andelka já dneska po hodně dlouhé době neudělala fakt vuuuubec nic. Vstávali jsme v 11, pak jsme byli u babičky na čočce, ale jen na otočku, protože už od včerejška prostě nemůžu sedět, protože mě malá nesnesitelně kope do žebra. Takže odpoledne jsem ležela u pohádek, pak u nás byli naši na kafe a pak jsem prostě ležela jen tak. A teď to asi s manželem vidíme na odpočinek u Vratných lahví 🙂 ale je fakt, že mi nebylo moc dobře, po obědě jsem si brala paralen na hlavu...

garfa4
1. led 2019

@yvonneullmann to je mi moc lito ☹ A ty jsi neco tusila nebo to prislo jak blesk z cisteho nebe? Je to narocne udrzet fungujici vztah a musi na tom pracovat oba a pokud to takhle vzdal, je to velmi smutne. Ja v tuhle chvili taky nevim, co me ceka, jak to s tatinkem mikinka dopadne a pripravuju se na to, jak to sama zvladnu. Mas aspon podporu a oporu v rodicich a pratelich?

garfa4
1. led 2019

@ajdamajda ja jenom nechapu, proc nebere v potaz datum otehotneni a tvrdi mi, ze to neni mozne.... a rozdil 14 dni mi prijde hodne....

To je fakt, taky mi prijde, ze je to nekonecny a jsem tehotna celou vecnost. Proto doufam, ze mala vykoukne na svet hned, jak bude pripravena a nebude se ridit pranostikou, ze holky se rodi pozdeji, aby se jeste poradne nacancaly 🙂

cuccinka
1. led 2019

@yvonneullmann je to teda pekne naprd ale nadruhou stranu lepší teď než později. Sice nevím jak to je a nic ale moc bych se nespolehala a nevěřila tomu že to je kvůli tvym naladam. Viděla bych to na něco jiného ale tohle je dle me jen jeho výmluva. Já od stedreho dne jsem na 1000% přesvědčená že s přítelem rozhodně dal nebudu. Počkám po porodu a pak to vidím též na odstrhovani k našim. Je to smutný ale je to tak. Jsme mladý holky 😉🙂 a třeba ten "pravý " ještě na nás někde čeká😉

ajdamajda
1. led 2019

@garfa4 já už se budu ladovat homeo přípravou .
Jinak u mě taky rozdíl velký - a nemůžou se orientovat měřením prcka protože moje děti jsou maličké po mě . 46 a 48 Cm pod 3 kg

renulkka
1. led 2019

@yvonneullmann Tak to je síla... Jestli toto dokáže udělat chlap ženský, se kterou čeká dítě a zbývá dá se říct jen pár dnů do termínu, tak ten chlap je pitomec 😔 Hlavní je, že máte kam jít... Posílám moc síly, nedokážu si to představit, jak to teď bude složitý 😔 Ale ty si šikovná holka, skvělá maminka a já věřím, že se jednou objeví někdo, kdo tebe a tvé děti bude nosit na rukou! 😘 Hlavně na sebe dávej pozor, tvé zdraví, miminko a syn je to nejdůležitější 😍 Na nějakýho egoisty se z vysoka....... On jednou pochopí o co přišel, ale to už bude pozdě, pak si teprve bude tlouct do hlavy 😉

garfa4
1. led 2019

@ajdamajda aspon, ze ta miminka jsou natolik sikovna, ze vedi, kdy je cas vykulit se na svet. 🙂 a ja budu porad doufat a verit, ze princezna se rozhodne pro leden 🙂

jessulka
1. led 2019

@andelka Az v 15:15 hod. Asi budu muset vzit Verunku s sebou, protože jsou vsichni v práci. A Verunka ma skolkove prázdniny.

basice
1. led 2019

@yvonneullmann ach jo, holka 😥. To je mě moc líto, že tě přítel opustil. Vím,jak ti asi je, také jsem si prošla rozchodem, tedy spíš rozvodem a bylo to pro mě rána. Ale naštěstí jsem nebyla těhotná, takže o to to musí být teď pro tebe náročnější. Ten chlap je pitomec! Důležité je, že máš kam jít a máš zázemí rodiny. A určitě na tebe teprve ten pravý někde čeká, jako ten můj čekal na mě. Drž se 😘

jessulka
1. led 2019

@yvonneullmann Mnoooo to si pro vás schovával pěkné překvapení k novému roku. Idiot bez koulí a mozku !!! Rozhodně v tom nebudou tvé nálady, to je jen záminka, aby tě neranil tím, ze uz davno vyšukává někde jinde. Moc mne to mrzí, ale opravdu je lepší, když ti to řekl teď, než az po porodu, kdy ty hormony jsou v šestinedělí víc splašené. Ja třeba v šestinedělí skoro pořád brečela. Vsechno mne dojimalo. Budes ho na úřadě hlásit jako otce? Ja bych to být tebou nedělala. Jak uz jsme tu několikrát resily, bude to pro tebe mnohem lepší, budeš se moct ve vsem rozhodovat sama a on ti nebude do ničeho kecat. Nemá na to dítě právo, když se rozhodl vás kopnout do zadku. Bože, to je kretén !!! Moc na tebe myslím, vim jake to je a jak moc to ted boli, ale bude líp i bez nej, uvidíš. Posílám 🍀

smigli
autor
1. led 2019

@yvonneullmann No to je debil!! Hodne sily! Pevne verim, ze to zvladnete! A nakonec najdes nekoho, kdo si vas opravdu zaslouzi. :-*

zuzekk
1. led 2019

@yvonneullmann ...nechť tě to bolí co nejmíň..

misak48
1. led 2019

@yvonneullmann už asi nemam, co bych k tomu víc napsala, myslím, že se holky dostatečně vyjádřili, jaký je to debil. Posílám aspoň hodně sil 🙂

misak48
1. led 2019

@cuccinka a copak se stalo u vás?

cuccinka
1. led 2019

@misak48 toho je tolik.. A na dlouhé vyprávění 🤔 ale i na ten štědrý den se se mnou musel za každou cenu hrozně pohádat. Navíc potom večer jsem měla 39,5•c horečku a mrcel že jsem hypochondr a ze se tvarim jak kdybych umirala a kdo se má na me dívat. Tak sel dolů za rodicema a me nechal v pokoji,to mi naprosto stačilo..

misak48
1. led 2019

@cuccinka ach jo, to je na palici ☹ holky mě je vás tak líto... Já si vůbec neumím tohle šílené období představit, kdyby mi manžel nedělal obrovskou oporu. Jste fakt silné 🙂

jednaholkaa
1. led 2019

@yvonneullmann Uf, tak to me moc mrzi :( To musi byt teda v tyhle situaci sileny!! A je to uz jisty? Nevyresite to jeste nejak? Ach jo, neciti zodpovednost za to dite? Nechapu..

andelka
2. led 2019

@cuccinka @yvonneullmann ach jo holky,to jsou věci v novém roce.
Jestli máte podporu z rodiny, zvládnete to i bez chlapů. Někteří si rodinu ani nezaslouží,a neví o co přichází.
Já jsem už v těhotenství s druhým synem věděla,že s manželem dřív či později půjdeme od sebe. Vydržela jsem to rok. Jsem ráda že s ním nejsem.
Současný manžel zatím prošel těhotenstvím bez ztráty kytičky, věřím že to zvládneme i potom,i když nás čeká ještě náročnější období. Správní chlapi existují.

jenssy
2. led 2019

@yvonneullmann
@cuccinka holky, moc mě mrzí Vaše situace 😣 ale věřím, že bez takových chlapů Vám bude nakonec lépe. Důležité je, že máte kam jít a máte podporu ve své rodině a okolí 😘 držte se, letošní rok bude určitě skvělý, už kvůli těm mrňouskům 😍

jessulka
2. led 2019

Ja si také v duchu říkám, jestli s M. spolu vůbec vydržíme. Možná az budeme budovat zase barák, tak budou zas lepší vyhlídky, plány, které budeme muset řešit spolecne. Ted jsme spis jak spolubydlící, i kdyz spolu víc komunikujeme (snazime se), tak ale na něhu, tulení, mazlení, polibky se nedostává. Ja po tom vsem, co jsem s nim během těhotenství zažila za zklamání prostě nemůžu, mám blok. Ani ten sex si zatím radsi vůbec nepredsravuji, protože to se budu muset asi hodně přemáhat.

andelka
2. led 2019

@jessulka já tě chápu.
Moje manželství v podstatě skončilo na zklamání. Hlavně poslední roky to bylo krok dopředu, velké dva kroky zpět. Poslední rok už právě žádný krok dopředu nebyl. Akorát jsem pak vypadala jako magor,co se chce rozvádět rok po porodu ( jakože si mysleli že doteď to bylo ok,když máme dvě děti a že mi přeskočilo). Ale on poslední velkou šanci dostal právě když jsem byla podruhé těhotná,a zase zklamal. Pak už není snaha ani z té ženské strany.
My se tulime skoro každý večer. Sex teď byl tři dny po sobě,tak od silvestra máme trochu pauzu,už jsem fakt marná. Doufám,že po porodu to půjde aspoň tak jako teď v těhotenství.

jednaholkaa
2. led 2019

@andelka Je fakt, ze to tehotenstvi je nova situace a clovek partnera pozna zase o trochu vic a jinak, takze vlastne neni cemu se divit, ze se nektere vztahy proste rozpadnou. U nas taky nastesti je to zatim naopak, ted ocenuju na priteli veci ktery pro me driv tak dulezity nebyly, takze jsem vlastne i vic zamilovana, mame docela honeymoon a porad se pusinkuje, tulime, no je to roztomily 🙂) A uplne nejvic se tesim, ze holcicka bude mit takovyho super tatku..i kdyby jsme my dva v budoucnu spolu meli treba nejaky problem, tak tata bude skvelej, to je hlavni.

jessulka
2. led 2019

@andelka Ano zklamání, takhle to vlastně skončilo i s Jířou. Dostal druhou šanci, at se k nám vrátí (i přesto, ze uz jsem mela zařízenou svou střechu nad hlavou o kterou se nam on nechtěl postarat a šel bydlet k rodičům). Jenže tam mu to vyhovovalo a vyhovovalo mu i to, ze si prijel užít po sexuální stránce a byl s Verunkou, o kterou bylo po všech stránkách postaráno a on se nemusel vůbec starat. Prijel si s ni jen pohrát, nebo jsme jeli na společný výlet, vecer ji uspal, zasukal si a jel zase na mamahotel. A ja tu brecela do polštáře. Před třemi lety se mne ptal, co bychom chteli k Ježíšku. Řekla jsem mu, že chceme zpátky našeho tatínka. K srdci si to nevzal, nebyl ani žádný náznak tohoto, ze by neco plánoval a tak jsme se po dalším roce rozešli definitivně a nastavila jsem pravidla, kdy uvidí malou, uz jsem ho k nám nepoustela domu, vozil si V. na mamahotel apod. A od te doby zacal na V. kašlat a našel si milenky, třeba i dvě najednou (kdysi se mi pochlubil - magor, ještě se tím chlubí) Teď co ma tu přítelkyni z Žatce, tak se snaží. Od léta uz to funguje pravidelně, ale V. to špatně nese. Nechce s ním být tak často. Dokonce u nej nebyla ani teď minulý víkend, prosila mne, at si ji nechám doma. Viděla ho předtím v úterý a ve středu, tak uz s ním nechtěla byt hned ta dalsi dva dny na celý víkend. Tak ještě že měla rýmu a vypadalo to, ze na ni neco leze, ze jsem to uhrála na nemoc. A on se ani neozve, jak ji je apod. Nebo aby nam popral vše nejlepší do nového roku. Prostě jak se neozvu ja, tak on to sám neudělá. Coz mne mrzí, nikdy takový nebyl.
Uvidím, jak to bude pokračovat s M. On se na miminko strašně těší, tak treba to nakonec bude do budoucna lepší a lepší. Třeba v něm uvidím úžasného tátu a změním na něj názor a přeskočí zase mezi námi ta jiskra, jako pred 2 lety.
Tobě tveho manžela seslaly andělé. Zasloužite si jeden druhého.

andelka
2. led 2019

@jednaholkaa jo,to vím taky,že bude super taťka. On i to těhotenství teď prožívá jinak než kdysi s dcerou. On se chtěl s její mamkou rozejít zrovna když mu řekla že je těhotná. Vydrželi spolu nakonec do dceřiných 2 let,pak odešla. U nás je to plánované,jsme manželé,a už starší,tak to člověk vnímá jinak. Strašně se těším až uvidím svého muže se synem v náručí.😅❤️

andelka
2. led 2019

@jessulka ti chlapi jsou někdy na baterky fakt. Co to s nima je? Můj muž měl dítě po pár měsících vztahu,ve 22 letech, pracoval,staral se,hlídal svoje i od příbuzné.. strašně špatně nesl když se rodina rozpadla ( to vím z různých zdrojů,ne jen od něho). Někteří jsou fakt na budku. A kolikrát je jedno jestli jim je 20 nebo 40.
Já teď mám též kluky doma, celý týden,byli u táty so-ut. Nejlepší je najít dobrý systém,který i dětem vyhovuje.
Uvidíš,moc bych vám to přála ❤️

val333
2. led 2019

Tyjo, hold chlapi jsou hrozně sralbotky... Než aby za něco bojovali a taky trochu slevili ze svých nároků... 🙁 Raději se na všechno vykašlou, všechno zbaběle opustí a spali mosty... volí si vždy tu jednodušší cestu... Bohužel

jessulka
2. led 2019

@val333 To máš naprostou pravdu a ještě se cítí hrozně ukřivdění, za zády nas pak před kamarády pomlouvají a všechnu vinu stejně hodí na nas. Vzdyt oni nic neudělali. Dostala jsem od Jeziska knížku, "Jak si udržet fungující a harmonický vztah". Koupila ji M. maminka. Ona o našich problémech vi, M. je tak blbej, ze jim vsechno rekne. Jenže uz nevím, jaká pravda se k nim dostala. Chtělo se mi nad tou knizkou brecet a nejradši bych ji dala přečíst M. Ale poděkovala jsem a rekla ji s úsměvem na rtech, ze si to vezmu k srdci, ale ze na fungující a harmonický vztah musí být vzdy dva.

val333
2. led 2019

@jessulka tak tos jí to řekla dobře... to, že se jeden může přetrhnout nezmůže nic, pokud nechce ten druhý... 😐

jednaholkaa
2. led 2019

@jessulka Jezis to je strasne trapny ta knizka! Neceho takovyho by byla schopna moje mama, proto uz s ni absolutne nic nikdy radsi neresim 🙂)

seveneye
2. led 2019

Holky zdravim v novém roce a zase cucim jak puk,co se to tu deje...chtela bych vám i prckům popřát hodně zdraví,radosti a spokojenosti v novém roce.partnerske problémy dotycne at vyresite ku prospěchu věci a vězte že holky mají pravdu někdy je fakt lepší žádný táta nez ten na baterky:-\
Jinak můžete mi někdo shrnout kolik akčních dobrovolnictví masáž hraze/aniball tu nakonec fakt zbylo?jsem aktuálně 34tt a trosku přemýšlím do čeho a kdy se vlastne vrtnout...

Strana