Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky tak jsem dnes po poradne 35+1. Malý má 2660g ale hlavička je pry o týden větší, což nemam moc radost když to musím rodit. Je hlavou dolů, zadek pod zebry a nohy na boku. Ale stále je moc vysoko a nic nechysta, vše zavřene. Další kontrola pristi týden a pak už porodnice ozvy. Achjo doufám ze se umoudři a vyleze dřív než v termínu 😀
@arielka222 ja v to taky strasne doufam, ale neverim v tom... kdybys prisla na nejaky zpusob jak je premluvit, dej vedet :D. ja ho mam od terminu MS o 9 dnu vetsi a na UZT ve 31tt jeste o dalsi tyden vetsi, tak i proto doufam, ze nebudu rodit po terminu 4,5kg macika :D .. peru zatim jen 56, dneska jsem to chtela dodelat a zehlit, ale od rana je mi strasne zle :(
@zuzekk My teda ambulantní porod neměli ani u jedné dcery, ale starší měla dost silnou žloutenku... Hodnoty si už nepamatuji, ale chodila na světýlko, já ji mohla jen kojit, poňuchlat a hned zpět 😏 Přesto že tam takhle byla, ji hodnoty ještě stoupaly (brávali ji kvůli tomu krev), než se to cca 3.-4.den ustálilo a začlo klesat... Jak to bylo pod určitou hranici, tak jsme dávali jen za okno a mohli jsme jít domů... Doma měla žloutenku ještě víc jak měsíc 🙈 Byla jak pomeranč 😀 Celkem jsme byli na šestinedělí 6 dní (já 7 i s porodnicí) 😉 Druhá dcera taky měla žloutenku, ale u ní stačilo dávat za okno, a šly jsme domů normálně 4.den ráno 🙂
@bombat Ja to mam stejne.. na levo je to bricho jakoby plny, tam ma zadicka a napravo vic prazny tam jsou nozicky a hlava dole..
Jinak ctu ten Hypnoporod, nevim jestli jste ho nektera cetla a docela me to bavi 🙂
@skretik tak syna jsme vyhnali v 38+4. Byli jsme se projít na dlouhé procházce, pak horká vana a červené víno a sex a za dvě hodiny jsme jeli rodit 😂😂 a to tvrdili ze se nic nechysta talze od 38tt začneme zase vyhanet.
Já už mám naštěstí nachystané a vyprane všechno oblečení po synovi 56-68. Jinak mě to sněžení vůbec nedělá dobre, jak se změnil tlak tak jsme jak mrtvola a normálně mi začaly i natekat ruce.
@arielka222 tak já mám oblečení jen 56 a 62 😀😀... Tak doufám, že pak nebudu lítat po obchoďáku a shánět větší... 😀
Ahoj holky, ja jsem dnes jak praštěná. Nevyspala, rozlamana ze sedacky, kde jsem dnes nocovala. Uz mam vareno, uklizeno a konečně sedím. M. mne od vcera nejak stve. Ale to prejde, je toho ted na mne moc a potrebuju se s tim vsim vyrovnat sama. Uz aby byl konec ledna.
@val333 neee nebudeš 68 je až tak na 8 měsíční dítě, aspoň my to tak měli. Malý mel 50cm a 3700 pri narozeni a velikost 62 mel až tak ve 3 měsícich dobrou 🙂
Me od vcera i hrozne boli prsa zas, mate to nektera taky?
Ahoj holky 😊 hele už máte všichni vybrané jméno??? Nebo je tu někdo kdo ještě není 100% presvedceny a tape ?? Nebo jen já jsem takovej magor 😂
@jednaholkaa já četla a moc se mi knížka líbila
Holky, jak je to s tim papirovanim kvuli prijmeni po otci? RL uz oba mame, takze ted musime na matriku podepsat to prohlaseni? Mam taky nejaky takovy papir z porodnice, tak nevim jestli musime i na tu matriku..
Mě už konečně došla Pilulka ....tak mužu rodit . Akorát teda vložení mám asi extra moc . 5 balíku 😂
Holky,tak jsem dneska prubla Aniball..a jako doufám,že to zvládnu nakonec jako minule. Začala jsem na 20 cm. Do 30 nebo 31,5 co jsem měla minule daleko teda. A už těch 20 mě štípe.
@jednaholkaa na matriku musis spis kvuli tomu, aby byl otec v RL. Pokud nebudete mit ten papir, tak nebude uveden v RL, ale je mozne ho tam pak dodatecne dopsat My se tam chystame pristi tyden
@skretik Diky. Jo, koukam, ze tam asi budem muset..
Já už jsem s tím jménem zoufalá 😭 s pritelem se nemůžeme dohodnout a shodnout. Máme jen jedno ale není to prostě úplně to TOP , na druhou stranu rodina se toho chytla a už to několik měsíců používá 🤔 ale štve mě že by měl svátek na štědrý den a v unoru narozeniny 😞 Máte to taky tak nekdo že by měl kolem narozeni a vánoc i svátek???
@cuccinka mně to taky irituje,ale vlastně ve skutečnosti se u nás svátky nějak moc neřeší. Starší syn má svátek 17.12. Moje mamka má jeden den narozeniny a druhý den svátek. Můj brácha má 21.12. narozeniny.. Osobně máme favorita jméno které je 4.10.
Já bych ráda rodila až kolem 24.1. nejdřív,ať se před narozeninami stihneme vzpamatovat z Vánoc. Ale ten svátek bych až tak nehrotila,kdyby se mi nějaké jméno moc líbilo.
@cuccinka My jsme Klárku prejmenovali a bude to Terezka. Ona se prece jenom ta Klára špatně vyslovuje a potvrdila mi to i paní učitelka ve školce, ze s tim děti, ale i dost dospelych bojuje. Ella uz říká konecne "R", ted ma jen svuj problém s rackovanim Michal, ale jméno mi schválil. No a kluk bude Fanoušek, jako měl být uz od začátku. Vždyť on v toho Fanouska počítá, tak co by neschvalil Terezku. V pondělí jdeme na matriku nahlásit jména.

@skretik jono, to máš pravdu.... Na mozek mi to leze hrozně 😵 ... Snažím se myslet a dělat všechno možne.... 😎 No, nejlepší by pro mě bylo, kdyby už to na mě přišlo 😀...