icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
5. led 2019

@misak48 já se vždycky vzbudím na WC a když se pak vrátím do postele, nemůžu zabrat, začnu přemýšlet a v tom se vzbudí ten malej vetřelec 😂

zuzekk
5. led 2019

Chystáme se na výlet, takže jubilejní 500.stranu s vaší ukecaností určitě minu! 😉
Ať je plná dobrých zpráv!! 😘

bombat
5. led 2019

@jednaholkaa Já si teda myslím, že konkrétně tenhle overal byl trochu menší (pořád ho mám, jen je s růžovou, tak jsem ho teď nechystala, odpovídá spíš něčemu mezi 50 a 56 a hlavně má takové ty krátké nožičky, jestli víš), ale celkově jsem s touhle dcerou moc 56-ky neužila, byla opravdu velká a k tomu měla od začátku natažené nožičky - v porodnici měli zavinovačky, ale ona do toho nešla zabalit, pořád ji z toho vykukovaly 😂.

bombat
5. led 2019

Já už spím taky nějak hůř, trvá to asi týden, od poloviny 34tt. Najednou se v žádné poloze necítím pohodlně, vleže i vsedě, nejlepší je takový pololeh, spát můžu jen na pravém boku, k tomu to pálení žáhy...

yvonneullmann
5. led 2019

@bombat Ja uz se necitim pohodlně v zadne poloze :D uz aby byl konec měsíce 🙂)) zkousela si rennie?? Je to jedine co mi na žáhu pomáhá...

andelka
5. led 2019

Já už též nevím jak spát. A při přetáčení to strašně bolí.

jessulka
5. led 2019

@andelka Arnica

jednaholkaa
5. led 2019

@bombat Blby je ze clovek nevi jestli to mimi bude mit treba 3 kg nebo 4 kg.. ty odhady doktoru jestli to dobre chapu jsou dost nepresny..
Holky ja mela s tim spanim problem pres svatky a ted uz najednou zase dobry. Zajimavy jak se to meni.. takze nezoufejte treba to jeste prejde na chvili a jeste se vyspite.

jessulka
5. led 2019

Mne v noci chytla hrozná krec do stydké kosti. Uz jsem myslela na nejhorší, ze ta jizva praskla. Dnes je mi nějak divně, asi blbý tlak.

jessulka
5. led 2019

@renulkka Ja myslím, že pomůžou. Proc by nepomohly? Kamarádka ma tři děti a u každého brala po porodu homeopatika a citila se po nich skvěle. Ja budu take brát. Pomohly, jak s rozkojenim po porodu, tak s bolestmi po cisari (jizva, stahování delohy), tak proti úzkosti.

andelka
5. led 2019

@jessulka tak ta je komplexní,tak tu si pořídím též.

smigli
autor
5. led 2019

@jessulka A jaké je dávkování té Arnici a kdy to začít užívat, prosím? Stahování dělohy podruhé se také bojím. Už minule to bolelo.

basice
5. led 2019

@jessulka a ta Arnika je jen na ty bolesti nebo i na ty úzkosti?

jessulka
5. led 2019

Užívala jsem 5granuli denně

ajdamajda
5. led 2019

Já jedu hlavně na homeopatikach . A musím říci ze nám pomáhají . Jak mě tak dětem které ani neví o tom ze je dostávají ...takže to u nich nebude placebo efekt

ajdamajda
5. led 2019

Myslím ze ještě Sepie fialové baleni ... já dohledam - to jsem myslím měla na zavinovani dělohy a vyčištění

jednaholkaa
5. led 2019

Ty jo, ty homeopatika to neni spatny napad..!

jednaholkaa
5. led 2019

@jessulka Super link. Udelam si pak sebou ten drink.. Pripravim si kulicky do lahve a pak to jenom zaleju vodou az vyrazime do porodnice 🙂

jessulka
5. led 2019

Určitě vám ty homeopatika doporucuji. Uz je musim objednat. Já si objednam Arnicu, Straphysagriu a Ricinus. To jsem mela i pri Verunce.

skretik
5. led 2019

Tak jdu do lekarny a taky poridim. A nejaka homeopatika na dobrou naladu by nebyla? Ja jsem posledni dny na pest 🙈, a uprimne receno me nebavi to prani a kompletovani veci. Mam spoustu veci ve sklepe,vcetne pracky a to behani nahoru a dolu me dost vycerpava :/

bombat
5. led 2019

@jednaholkaa Docela bych taky brala nějaký pořádný odhad velikosti miminka (aby to bylo maximálně +- 150g). Chvíli se bojím, aby nebylo moc malé, když jsem nejdřív sedm kilo zhubla a pak přibrala jenom dvě (vždycky jsem měla přírůstek 12 - 15 kilo), a za chvíli se zas děsím, že mám třeba cukrovku a že bude třeba moc velké (test jsem odmítla). Jsou to asi iracionální strachy, ale to už je takový absurdní důsledek toho přehnaně medicínsky sledovaného těhotenství... Co se týče toho nepohodlí při ležení, tak právě doufám, že to ještě přejde, přesně jak píšeš.

renulkka
5. led 2019

@jessulka Tak bych mohla taky zkusit 😉 Právě že třeba holky jsou snad vůči nim imunní, ani jedny třeba čípky Viburcol nepomohly... 😏 Tak jsem teď vůči tomu taková skeptická... 😀

bombat
5. led 2019

@yvonneullmann Na pálení žáhy si beru tabletovou sodu a zřetelně mi pomáhá, v mém případě to je rovnou i prevence zánětu močových cest. Akorát mám někdy pocit, že jím víc sody než jídla, protože mě často pálí žáha i aniž bych jedla 😯. Třeba včera jsem jedla naposledy lehké jídlo někdy ve tři hodiny a večer mě pálila žáha jak kdybych byla těsně po snědení husy se zelím a knedlíkem (bez piva). No děs. Pak mám mít chuť k jídlu.

1nelinka
5. led 2019

@renulkka ty jo ja zase davam viburcol snad na vse a hrozne nasi Mie pomahaji..ale urcite je to hodne individualni

cuccinka
5. led 2019

Holky :( od těch Vánoc jsem pořád nahromade. Ale nejhorsi je že už týden mám šílenou migrenu :( myslela jsem že to je z nachlazení ale nevím nevím.. Už se mi fakt chce brečet bolesti hlavy. Nějaký rady? Beru paraleny ,několik za den , nahrivam krk a hlavu , už jsem fakt bezradná 😭😭

bombat
5. led 2019

@cuccinka Migrény jsem měla ve třetím těhotenství, po porodu to přešlo. Vzít paralen a zároveň jít odpočívat do zatemněné tiché místnosti. Víc toho asi v těhotenství nemůžeš... Pak by ještě přicházelo v úvahu kafe (jestli ho v těhotenství snášíš), kofein, co je v tabletách s paralen bych tedy neriskovala.

jessulka
5. led 2019

@cuccinka Vyvětraná tmavá místnost a hodně pít.

cuccinka
5. led 2019

@bombat Já na migreny trpím už tak 6 let. Na nic mi nepřišli tak jsem měla užívat kazdodenni prášky na migrenu,ale jelikož jsem šla chvili potom na umely opl. Tak to nemělo cenu s tím začínat. V 1. Trimestru hruza pak to přešlo a doteď úplně bez problémů. Ale teď se to táhne týden v kuse a už fakt nemůžu 😭 Kafe nepiju vůbec, ale už jsem tak bezradná že jsem si ho udelala..

bombat
5. led 2019

@cuccinka Já na migrény taky trpím, ale v tom třetím těhotenství jsem je měla výrazně víc, k tom dva předškoláci... Naštěstí byly docela hodní, usadila jsem je do vedlejší místnosti s nějakou tichou hrou a šla jsem si lehnout... Ani nedutali... Ale ostatní těhotenství mě to netrápilo, tak alespoň tím Tě můžu utěšit...

Strana