Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Mám po bytě tuhle malou cestovní postýlku . Taky když se půjdu koupat nebo nebudu chtít aby kluci skakali okolo segry
@silwiin Tak můj seznam:
na sál: Lahev vody, hroznový cukr, čokoláda (možná nějaké sušenky), mýdlo, ručník, papírové kapesníčky, doklady, oddací list, těh. průkazku, omyvatelné pantofle, ponožky
na šestinedělí: jednorázová podložka, poporodní vložky, ěx noční košile, župan, hyg. potřeby (mám jen malé cestovní balení), ručníky, dudlík, polštář pod zadek, fen, lahev na pmývání, voda na pití, bačkory, prsní vložky, podprda 2x, sítové kalhotky, kapesníčky, hadrová plena, ponožky, zrcátko.
Oblečení pro sebe a pro mimino ještě sbaleno nemám..
Tak já se dneska hecla a konečně jsem došla komplet i ty krátké vkladacky (ještě mi teda chybí dost dlouhých a tvarovaných, ale ty na novorozeně nepotřebuju, takže ty můžu kdyžtak dodělat až po porodu). Takže můžu s klidným svědomím říct, že i kdybych teď porodila, tak je kompletně všechno ready 🙂
@bombat hele Ja posledni tYden nemam vubec ani hlad. A tak take skoro nejim Protoze to do sebe proste nedostanu. A to same.
@yvonneullmann tak jsem to tak měla ještě před tydnem... Ale už mi kleslo trošku bříško, tak se žaludek zase uvolnil a už sním zase celý oběd 😉
@yvonneullmann mam to same😅😅sotva do sebe nasoukam trochu obedu a pak uz nic😂😂
@smigli tak uz i ty jo 🙈, musim se k tomu baleni dokopat taky uz... ted jsem aspon o vikendu vyprala a pripravila autosedacku i s fusakem a mimi kombinezu. Jinak mam detske obleceni 56 vyprano a je mi zle pri predstave zehleni 😏. A zjistila jsem,ze nemame postylku, pujcila jsem ji a je 2 hodiny od nas 😏.
Taky se pridavam k tem co nemuzou jist,uz je mi zase porad na bliti 🙈, pali me zaha a zaludek nonstop na vode ... a jsem uplne bez energie,ale to je z toho nespani
@skretik já bych to nežehlila jen pokud by to bylo extra zmačkane a nebo nové věci, stejně to hned poblije 😂😂 Me kdyby všechny věci nevyzehlila máma, tak na to taky kašlu, však to mám vše po synovi rok staré takže no stres 😂😂
Jeeeee holky, stranka c.500, to je síla. To jsme ale drbny 😂😂😂
No vidíte, ještě vyprat potah na vajicko, to mne ještě čeká příští týden.
Holky dneska mi asi začalo tect to mlezivo, ale jen z jednoho prsa , to je asi normální, že? 😀
Všem přeji ničím nerušenou noc a osvěžující spánek 😴.
Před spaním hlásím, že výlet se i přes nepříznivé počasí vydařil, sežrala jsem stejně velký oběd co chlapi + zákusek, kafíčko, historek o porodech že by to vydalo na knihu (už nechci slyšet ani jediný!!!), 13km jsme s Kulíškem zvládli v pohodě, jen ke konci jsem se teda propadla na úplný konec pelotonu..
Doma pak šla pubertální návštěva stěhovat a já tak ukořistila krásný 2hod podvečerního chrupani. Včera se tu hihňali do půlnoci, dneska se zdají být konečně unavený. A já si můžu užít to 500.jubileum! 😁
@zuzekk Zrovna jsem ti to chtěla napsat, že jsi se te 500. stránky nakonec také dočkala 😊
Tak to jste meli slušnou túru, kde jste byli? My se zítra chystame na Tanvaldský Špičák, holky a M. budou lyžovat a bereme s sebou i moji mamku. Tak se těším na sníh. A jsem zvědavá na ty naše lyžařky 😁
@ajdamajda To je postýlka Patron 😉 Ten sídlí u nás na Mělníku 😊 Mám tu samou po Verunce ale oranžovou. Máme ji u rodičů v obývacím pokoji, když přijdeme na návštěvu. Máš do ní nějakou lepší měkčí matraci? To původní co tam je je totiž strašně tvrdý. Tak jsem uvažovala, co tam dát, aby to bylo měkčí.
@jessulka měly jste nějaký nepsavý režim, asi o víkendu není tolik času, jak když nikdo není doma 😉 ále, tady u nás po placce, úplně rovná asfaltka jak co do převýšení tak směru, žádnej výkon, ale po prosezených svátcích a proválených marod dnech vítaná změna. Ještě s lidma, který pohromadě vidíme sotva 2xza rok.. príma.
To si zítra pěkně oluftujete, užij si to! Hele ale ty už radši nelyžuj, co.. ⛷🙄
Tak já po tom debilnim kafe usla až ve 3 😤😡😡 a malej co predvadel ?? No už byl v tom brichu fakt na zabití 😡😡😂