icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
6. led 2019

@1nelinka horká vana, chození po schodech, úklid, nějaký svařený nápoj s kořením,sex, masáž bradavek..

ajdamajda
6. led 2019

@1nelinka ricinovy koktejl . Je to bezpečne podle Steldmanove - Pa . Já ho užila v předchozím tehu

ajdamajda
6. led 2019

@1nelinka a kolik jsi tt? Není to ještě brzy?
I když většina prcku je už dopecena

smigli
autor
6. led 2019

Tak jsem ze sklepa vytáhla oblečení pro mimi do velikosti 62. Mám toho tak děsně moc, že to nemůže ani unosit.. takže po praní proběhne asi ještě čistka a ty horší kousky někomu věnuju. 😃 Zatím to vypadá na osm praček. :D :D :D

val333
6. led 2019

@smigli taky toho mám pořádnou kopu 😀... Snad bude prcek dlouho malej 😂

ajdamajda
6. led 2019
ajdamajda
6. led 2019

Já už dala dokupy i sedačku . Je už asi po pěti dětech ... na případný odvoz z porodnice .
Ještě ty tašky 😂 kdyby náhodou

jessulka
6. led 2019

Ahoj holky, zdravíme z Tanvaldskeho Špičáku. Byl to krásný den.

1nelinka
6. led 2019

@ajdamajda 38tt uz jsem v poho🙂

skretik
6. led 2019

@1nelinka trochu Ti to zavidim,teda ne trochu,abych pravdu rekla 😂😂😂. Snad to teda takhle nebude celych 14 dni. Proc mas planovanou sekci? Ze se neboji,ze se porod rozjede?

Me je dnes zas hrozne, boli me klouby,zaha pali a jsme total vycerpana 😒

jenssy
6. led 2019

@1nelinka a proč jsi měla plánovanou sekci? Mohla bys tedy rodit přirozeně, když by se spustil porod takhle dřív? Kolikátý jsi týden?

val333
6. led 2019

Tyjo holky, mě až teď začíná docházet, že do měsíce porodim!! 😱😱😀😀 Bojím bojím 😀 ne jenom porodu, ale hlavně jak to pak všechno zmaknu... 😊

andelka
6. led 2019

@jessulka tak jste jeli, to je príma. Hlavně že jste si to užili.
My jsme dneska likvidovali vánoce a chystali pro miminko. Ukážu zítra,jeste chci dopoledne všechno přebrat a uložit nějak logicky.

andelka
6. led 2019

@val333 já se též bojím. Už je to fakt blízko. Kalkulačka mi hlásí 26 dní a rodivam dřív.

ajdamajda
6. led 2019
ajdamajda
6. led 2019
val333
6. led 2019

@andelka no jsem zvědavá, která z nás to stihne dřív 😀 máme vlastně stejný termín ... Mě zatím fyzicky nepřijde, že bych teď někdy měla rodit 😀...

val333
6. led 2019

Tak já už všechno nachystane, krom postýlky, která je teprv objednaná 😀

1nelinka
6. led 2019

@arielka222 ja jsem 38tt mam termin porodu za 14 dnu tak myslim ze uz je to ok..ja bych ji normalne nevyhanela ale mam hrozny bolesti:/ jsem hrozne hubena a jak mam maly brisko tak mi na vse tlaci..skoro nejim a nesmim si lehnout nebo sedet na mekym to me brutalne boli bricho takze tu uz 14 dnu "spim" na podlaze v sede..mam takovy tlak na spodek ze snad exploduju😂😂uz toho mam popravde plny zuby ale ona stejne vyleze az se ji bude chtit..ve stredu jsem byla otevrena na 1 cm dnes na 3cm tak ona si s tim priroda poradi a brzo me snad osvobodi😂😂

1nelinka
6. led 2019

@jenssy 38tt mam to naplanovane na 21.1 mam uzkou panev a minuly porod se ukoncil sekci pro nepostupujici tak proto to mam takhle domluvene..samozdrejme kdyz dneska videly jak mam hezky nalez tak rikaly jestli to nechci zkusit prirozene..ale mam strach aby se mala vesla aby ji pak nemusely tahat klestema nebo tak..a to mi pry nikdo nezaruci tak i pro ni bude bezpecnejsi sekve

1nelinka
6. led 2019

@skretik mam uzkou panev..u dcerky jsem prijela do poridnice ve 35tt s odteklou plodovkou a otevrena na 6 cm..mala mela jen 2 kg a stejne neprosla musela jsem na akutniho cisare

arielka222
6. led 2019

@1nelinka aha tak to jo, tak to už uz mas dobrý týden na porod. To ti ty bolesti nezávidím, ještě se takhke třeba trápit par dni, ale třeba už to budeš mít dneska za sebou a rozjel se porod 🙂 a teda nechápu, když si v bolestech a už otevřena proč tu sekci neudělají dřív ať se netrápís a poslali te domu

ajdamajda
6. led 2019

@1nelinka no a co změnit polohu? Ona pánev se rozšíří když rodis na kolenou jakoby na 4 nebo zaprena rukama o postel.

andelka
6. led 2019

@val333 já bych klidně rodila,ale ještě též aspoň těch 14 dní potřebuju,ještě trochu na přípravu.
Ten kočárek je nádherný.
Já mám půjčenou košatinu houpací,ale ještě se spravuje ten dekl, nánožník. No když by nevyhovoval,tak koupím z druhé ruky jiný,jsme velké město,není to problém.

val333
6. led 2019

@andelka no já ještě s přípravou na porod nezačala... Čekám na to prokleté úterý 😀 a pak teprve můžu začít... Snad stihnu aspoň něco...

andelka
6. led 2019

@val333 určitě jo. Též jdu v úterý na kontrolu. Už poslední u mého Dr.

yvonneullmann
6. led 2019

@val333
@1nelinka
Uz aby to bylo za nama co?? Domtoho syn vcera dostal chřipku se vsim všudy. Bolesti celého těla v noci 39.4 horecka atd. Takze užíváme. Dnes cel den kolem 37,5-38,5 tenhle rok zacina vazne Suoer.

yvonneullmann
6. led 2019

Ty Jo holky jak to tu čtu tak si myslim ze kazdy tyden ted budeme resit kdo z nas rodi 🙂)) Ja mam do sekce 25dni. A myslim ze to hrozne rychle utece. Zacinam byt take nervozni. Hlavne ty nervy s chlapem atd mi nepridavaji....

andelka
6. led 2019

Můj muž dneska říkal,že není vůbec připravený,že bych měla brzo rodit. A že tady budeme to miminko fakt mít. Dneska jsme zas místo stromečku dávali přebalovací skříňku a složil postýlku.

val333
6. led 2019

@andelka tyjo no, to mi povídej... Můj chlap o tom raději ani nemluvím, ale vidím už na něm ty obavy ... Přecejen je mu 26, mě za měsíc 24 😀 no klepem se tu z toho oba jako ratlíci... Ale já už se těším 😊 jsme spolu 8 let... A konečně krom svatby něco nového... 😊

Strana