icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
8. led 2019

@1nelinka Gratulaceeeeeeeeee obrovská. A moc se těšíme na fotečku. Opatrujte se holčičky.

jessulka
8. led 2019

@ajdamajda Já nevím, to vám povím asi až odpoledne 😀 Teď dávám do kupy všechny papíry, co musím vzít do porodnice. Zprávy z různých vyšetření apod.

Holky, už jdeme do finále!!!!!! 🙂

1nelinka
8. led 2019

Holky tak tady nas mate😍😍😗

misak48
8. led 2019

@1nelinka to je prdola malinká 🙂 moc vám to sluší holky 🙂

andelka
8. led 2019

@1nelinka to je pusinka. A tobě to moc sluší.

jessulka
8. led 2019

@dominika963852 Počkej, já ho vycvičím. Když on si pro sebe dopřeje kafíčko, 2 pivečka, klobásku a coca colu (mohlo to stát v průměru 250kč dohromady), tak já naší Terezce teda v tom případě také dopřeju. To se mu budou protáčet panenky, tatínkovi. Je to škrt......Zítra přijede Ella, musím doplnit cukroví na stůl, aby si mohla zobnout, co má ráda 🙂

cuccinka
8. led 2019

@1nelinka gratuluji 😊 přeji oběma hlavně zdravíčko 😊

jessulka
8. led 2019

@1nelinka Já tu nad váma bulím. By jste dokonalé krásky. A ty ještě ten makeup 🙂 Jste nádherné 😘😘😘😘😘

1nelinka
8. led 2019

@andelka kolem 18h mi zacaly kontrakce tak jsme ve 23h jely do porodnice to jsem je mela uz po 3 minutach tak se slo hned na vec🙂 tak jsem rada ze to mame zasebou..ted se jen rychle zotavit po cisari😅

dominika963852
8. led 2019

@1nelinka jááá už chci takyyy :D 😍 . Krásný !

@jessulka Já to mám prostě tak,že když někam jedeme na dýl (bazén,lyže, výlet ..) tak se musí počítat s tím, že se tam i občerstvíme. Ani by mě nehlo dělat si svačiny 😝. Jen jí tam připrav, když jí chutná 😉 .

andelka
8. led 2019

Mně to pořád nedochází. Pořád mi přišlo že je dva tři měsíce čas..a najednou už jen dva tři týdny,a čas utíká a já bych chtěla ještě tolik stihnout dokud jsme 2v1.

andelka
8. led 2019

@1nelinka ty jo,já bych jela hned. Mně takhle dlouho trval celý porod. Jsi dobrá. A moc přeju ať je rekonvalescence rychlá.🍀

1nelinka
8. led 2019

@andelka ty si hodna😗 no ale mam toho plny brejle😂😂

andelka
8. led 2019

@1nelinka chápu. Ale určitě bude jen líp a líp a brzo budete spolu už doma. 👶🏡👍

jednaholkaa
8. led 2019

@andelka Presne, ja toho chci taky jeste hodne stihnout...mimi jeste nee 🙂)
@1nelinka Slusi vam to moc! Gratuluju, a super, ze uz je mala venku a ulevi se ti od nepohodli ;)

@andelka Jo a ty datle, teda zajimavy. Ja je obcas jim a vcera jsem si nahodou nejaky koupila zase, tak zkusim tech 6 denne 🙂

andelka
8. led 2019

@jednaholkaa já si je též koupím. Mám je ráda. Ještě mám voucher do zdravé výživy,tak uvažuju že tam ještě sjedu. Sednu na bus,pak na tramvaj, nakoupím a stejně zas zpátky. To zvládnu. Jinak bych tam musela s mimcem do konce března.

jessulka
8. led 2019

@zuzekk Fuj, namazanej chleba bych si teda taky nedala ☹ My svačinu netaháme k vlekům, protože holkam táhneme náhradní oblečení, hlavně rukavice, ponožky, boty, protože v lyžácích by k vleku z parkoviště nedošly. A všechno si tam pak koupíme. Polívka, čaj je u nás tedy nutnost, protože zahřeje a holky se toho najedí. Mne třeba přijde zbytečnost v zimě to pivo a tu coca colu jsem tedy nepochopila vůbec. Samozřejmě tu colu viděla Ella a hned se mu na ní vrhla. Verunce colu nedávám, říkám jí, že to není pro děti a není to zdravé, tak jsem jí koupila pomerančový džus, který byl za 12kč. Ale coca cola za 35Kč. Člověk se musí naučit hospodařit s penězi. To já bych radši v týdnu šetřila na jídle a vařila jen něco jednoduššího, než si pak nemohla něco koupit na výletě.

bombat
8. led 2019

@1nelinka Je podle fotky hodně podobná Tvé prvorozené (hlavně nosíčkem), ale vůbec bych neřekla, že má o půl kila víc... (Ona ta Mia na té fotce vypadá jak tříkilová.) Doufám, že Ti vyšel i ten nadstandard, jak jsi chtěla.

iris92
8. led 2019

@1nelinka Moc moc gratuluji a at se Rachelce na svete libi 😍❤

andelka
8. led 2019

@jessulka já jsem zvyklá to tak nějak kombinovat. Střídat dražší výlety s levnějšími, nějaké jídlo a hlavně pití beru vždycky s sebou,ale i tam třeba něco koupím,třeba v létě nanuk,nebo v zimě bych též něco teplého koupila. Muž je naštěstí taky takový, šetří i víc než já ( měl období kdy fakt neměl na rozhazování,ani na standard), ale zas by neudělal že sobě by dopřál a dětem ne.

val333
8. led 2019

Holky, tak hlavička je dole 😍😍🎉🎉🎉🎈🎈🎈 takže dnes začínám s malinikem a aniballem 😊

bombat
8. led 2019

@val333 Já to říkala... Gratuluju!

val333
8. led 2019

@bombat asi má velký zadek po mě. 😀😀

andelka
8. led 2019

@val333 huraaa,já jsem tomu věřila,že se ti též otočí.👏

andelka
8. led 2019

@val333 já jdu cvičit právě teď. A pak svařit čaj.
Paráda,mám velkou radost.

garfa4
8. led 2019

@1nelinka obrovska gratulace a hodne zdravicka 🙂

val333
8. led 2019

@andelka děkuji 😊... No neboj, jak se znám, večer už se budu ptát, jak to mám s tím balonkem dělat ... 😂... Ale jinak jsem zavřená, takže na porod to zatím nevypadá

zuzekk
8. led 2019

@jessulka ke sjezdovce právě většinou nic netahneme, náhradní věci jsou v autě a smýkat se s batohem jen kvůli svačince 😑 kterou půl dne před tím mám vyrábět.. ještě to beru na těch běžkách, tam člověk neví kde a kam zabloudí, batoh se stejnak veze.
nj, vzory z domova táhnou - švagrová má nasmažený řízky, sekanou, napečeno..pečlivě nabaleno vše pro všechny případy...celý večer chystani bere jako součást výletu (a pak to vybalovat a dojidat, když už je to udělaný). Mně to je proti srsti. (A takový společný týden na horách je pak náročný...)
No, letos jsme těchto problémů ušetřeni 😊

seveneye
8. led 2019

@jessulka jasně jdeš na to dobře...jen se holky nedejte,je váš přeci přesila😀

misak48
8. led 2019

@val333 super, gratuluju 🙂

Strana