icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
7. led 2019

@andelka To mi povídej, kdyz já uz bych to mohla mít za 10 dní. Zitra jestli mi potvrdi toho 17.1. tak asi zacnu šílet, že nemám nic nachystaneho 😂😂😂
Taky si myslím, ze ja, mamka a Verunka mame vyrazne rysy. E. je taky podobná vic mamince. Po M. ma jen kouty a vysoké celo a blond vlasy.

misak48
7. led 2019

@andelka taky už se nemůžu dočkat 🙂 mě to hlasi 22, ale přijde mi to za strašně dlouho. Jak jsem doteď byla v zápřahu a najednou mám vše hotové a kompletně nachystané, navíc je mi dost špatně, takže ani nic moc dělat nemůžu, tak už vlastně jen čekám až to přijde, tak mi to zase přestalo utíkat 🙂

cuccinka
7. led 2019

@misak48 ne ne žádnej holtr. Zítra jdu na krev a odevzdat moc tak uvidime, ale i tachykardii jsem měla dost zrychlenou. Doma v klidu byl tlak lepší ale ta tachykardie pořád je, tak nevím 🤔 ale kolikrát se mi motá hlava i když sedím nebo ležím 🤔

misak48
7. led 2019

@cuccinka Tak budu moc držet palce, ať jsou výsledky co nejlepší, ať ti pomůžou a hlavně a´t to neohrožuje mimi 🙂 určitě dej vědět, až budeš vědět co a jak 🙂

zuzekk
7. led 2019

@jessulka jen na uklidněnou, že je to všude podobný...: my když jedeme na lyže, tak se nesmí koupit ani oběd, ani kafe, ani nic dětem- že jsou permice a všechno kolem (benzín, parkovne,..) dost drahé na to aby se ještě utracelo. Já jsem měla udělat pro všechny svačinu (jak já tohlencto matlani chleba nesnáším! Jíst to pak taky vlastně nechci...), mají mít s sebou tatranky a čaj v termosce. A když jim něco koupím, je ochoten se hádat a vyčítat půl dne.
Děsný, nenene a nemám to ráda. Mmchdem na běžkách (= náklady 0) to samé. Škrt jeden.

Ale je fakt, že on si s tím chlebem a termoskou vystačí..

jednaholkaa
7. led 2019

@seveneye Lnene seminko muzes klidne cele tehotenstvi.. navic je to proti zacpe a ma spoustu zdravych veci v sobe, uz nevim co 🙂) Ja jsem s nim zacala ve 30tt.. u tehle veci chvili trva nez zacnou mit nejaky efekt a clovek nevi kdy bude rodit ze jo. Ten malinik se myslim driv nema nez ten mesic pred TP? nebo 35 tt nebo tak nejak..
@andelka S tim oblecenim ti to rikal i doktor jo? Ty jo, mam ted vycitky.. sedela jsem prave pet hodin v restauraci v upnutych dzinach.. chudak mimino. Uz fakt asi budu muset saty na tyhle dlouhy akce..

val333
8. led 2019

Dneska všichni spíte?... To jenom já ne? 😵😵 Asi je to nervozitou z té kontroly... Naspala jsem tak dvě hodiny.... 😤

seveneye
8. led 2019

@val333 dobre rano🙂 nnn už tu čtu včerejší dodatky...co ty už se pomalu chystáš?

smigli
autor
8. led 2019

@val333 Taky uz nespim. Ale chciiiii!!!!

1nelinka
8. led 2019

Holky tak my uz to mame zasebou a v noci se nam cisarskym rezem narodila holcicka Ráchel..je to mala prdolka 45cm a 2500g..😍😍

seveneye
8. led 2019

@1nelinka ahoj,moc gratuluju!!!ať hezky roste a jste obě brzy fit🙂

yvonneullmann
8. led 2019

@1nelinka Ahojky. Gratuluji moc. At jste obe zdrave. Těšíme se na fotecku 🙏🏻

val333
8. led 2019

@1nelinka jeeee, gratuluji 😍

Já už se chystám... 8:30 mám jít na ty ozvy...

1nelinka
8. led 2019

@val333 tak moc drzim palecky

basice
8. led 2019

@1nelinka moc moc gratuluji a vítám další miminko do party 😁😁😁. Přeji všem hodně zdravíčka a těšíme se na fotečku. A jak se cítíš?

beruska125
8. led 2019

@1nelinka gratuluji a těším se na fotku🙂😍

skretik
8. led 2019

@1nelinka jeee moc gratuluju,vcera jsem na Tebe myslela jak to s Tebou vypada. A vse v poradku? Zavidim,ze uz ji mas venku 😊

Ja taky skoro nespala 😞😞😞

dmiska
8. led 2019

Ahoj, zatím jsem vás sledovala spíš z povzdálí, ale vypadá to, že nakonec možná spadnu spíš k vám než do březnovek 🙂
Termín podle MS i UZ mi zatím vycházel shodně na 4.3. Včera jsem ale byla na velkém UZ v 32+0 a dozvěděla jsem se, že náš chlapeček poněkud lépe roste a už teď má odhad 2,4kg. Potvrdilo se moje tušení, že to drobek nebude - už dcera byla spíš větší a tentokrát cítím velký tlak na spodek už mnohem dříve než u ní, pohyby jsou mnooohem intenzivnější a břicho taky tvrdne více.
Tak nějak tuším, že do termínu nejspíš nevydrží a pokud jo, doktorka se tvářila tak, že pokud se na první poradne v porodnici větší odhad potvrdí, směřovali by to spíš k tomu, aby byl před termínem venku, byť nedobrovolně. S mojí tělesnou konstituci by váha přes 4,5kg (která by při přenášení klidně mohla hrozit) asi nebyla to vončo 🙂
No ale uvidíme, pořád je to jen odhad a třeba to nakonec až takové drama nebude 🙂 a já se nehroutim a věřím, že to nějak zvládnu, ať tak či tak 🙂

michaelarei
8. led 2019

@1nelinka Jeej gratulujeme k malej princezne...❤

jenssy
8. led 2019

@1nelinka jeee, moc gratuluju 😉! At jste zdrave a spokojene! Jak je tobe po cisari? Tesim se na fotku 😍

michaelarei
8. led 2019

@jessulka
@val333 Holky at vám vše dopadne na výbornou u dr...😉
My byli včera a ted už každý týden ozvy...

alishaa
8. led 2019

@1nelinka jeee moc gratuluju, to je paráda 😍 hlavně ze jste obě v poradku a Rachelce hodně štěstí a zdravi do života❤️

andelka
8. led 2019

@jednaholkaa jj, doktor,když mi dělal utz a stáhla jsem si rifle ( mám takové ty bokovky s napletem). Dneska u nás chumelí hrozně,tak nevím teda co si obleču. A ještě mě čekají k večeru třídní schůzky. No to v teplákach asi nepůjdu. No jo, přibrala jsem ,i přes boky a zadek. Ale na těch posledních cca 20 dní už nic shánět nebudu

andelka
8. led 2019

@1nelinka jeeee, gratuluju moc 🌷tak už tě nenechali trápit,to je dobře. Ať se vám oběma daří co nejlíp a těším se na fotečky princezny ❤️

misak48
8. led 2019

@1nelinka moc gratuluju a trošičku závidím, že už máš malou u sebe 🙂 snad se taky brzy dočkáme 🙂

arielka222
8. led 2019

@1nelinka juu moc gratuluji k miminku. Jen dobre ze si se netrápila v bolestech ještě třeba týden.

dominika963852
8. led 2019

@1nelinka Gratuluji moc. Hodně zdravíčka oběma 😉 . 🍀🌹

dominika963852
8. led 2019

@jessulka No jasný, však je to dítě :D tsss, to je na hlavu fakt. Tak snad ho Terezka vycvičí 😀

bombat
8. led 2019

@1nelinka Srdečné gratulace oběma. Dobře se zotavuj, těšíme se na fotku.

ajdamajda
8. led 2019

@1nelinka taky gratuluji ! 🙂
Jsem zvědavá kdo bude další 😂 asi @jessulka

Strana