Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 Počkej, já ho vycvičím. Když on si pro sebe dopřeje kafíčko, 2 pivečka, klobásku a coca colu (mohlo to stát v průměru 250kč dohromady), tak já naší Terezce teda v tom případě také dopřeju. To se mu budou protáčet panenky, tatínkovi. Je to škrt......Zítra přijede Ella, musím doplnit cukroví na stůl, aby si mohla zobnout, co má ráda 🙂
Mně to pořád nedochází. Pořád mi přišlo že je dva tři měsíce čas..a najednou už jen dva tři týdny,a čas utíká a já bych chtěla ještě tolik stihnout dokud jsme 2v1.
@jednaholkaa já si je též koupím. Mám je ráda. Ještě mám voucher do zdravé výživy,tak uvažuju že tam ještě sjedu. Sednu na bus,pak na tramvaj, nakoupím a stejně zas zpátky. To zvládnu. Jinak bych tam musela s mimcem do konce března.
@zuzekk Fuj, namazanej chleba bych si teda taky nedala ☹ My svačinu netaháme k vlekům, protože holkam táhneme náhradní oblečení, hlavně rukavice, ponožky, boty, protože v lyžácích by k vleku z parkoviště nedošly. A všechno si tam pak koupíme. Polívka, čaj je u nás tedy nutnost, protože zahřeje a holky se toho najedí. Mne třeba přijde zbytečnost v zimě to pivo a tu coca colu jsem tedy nepochopila vůbec. Samozřejmě tu colu viděla Ella a hned se mu na ní vrhla. Verunce colu nedávám, říkám jí, že to není pro děti a není to zdravé, tak jsem jí koupila pomerančový džus, který byl za 12kč. Ale coca cola za 35Kč. Člověk se musí naučit hospodařit s penězi. To já bych radši v týdnu šetřila na jídle a vařila jen něco jednoduššího, než si pak nemohla něco koupit na výletě.
@jessulka já jsem zvyklá to tak nějak kombinovat. Střídat dražší výlety s levnějšími, nějaké jídlo a hlavně pití beru vždycky s sebou,ale i tam třeba něco koupím,třeba v létě nanuk,nebo v zimě bych též něco teplého koupila. Muž je naštěstí taky takový, šetří i víc než já ( měl období kdy fakt neměl na rozhazování,ani na standard), ale zas by neudělal že sobě by dopřál a dětem ne.
Holky, tak hlavička je dole 😍😍🎉🎉🎉🎈🎈🎈 takže dnes začínám s malinikem a aniballem 😊
@jessulka ke sjezdovce právě většinou nic netahneme, náhradní věci jsou v autě a smýkat se s batohem jen kvůli svačince 😑 kterou půl dne před tím mám vyrábět.. ještě to beru na těch běžkách, tam člověk neví kde a kam zabloudí, batoh se stejnak veze.
nj, vzory z domova táhnou - švagrová má nasmažený řízky, sekanou, napečeno..pečlivě nabaleno vše pro všechny případy...celý večer chystani bere jako součást výletu (a pak to vybalovat a dojidat, když už je to udělaný). Mně to je proti srsti. (A takový společný týden na horách je pak náročný...)
No, letos jsme těchto problémů ušetřeni 😊

@1nelinka Gratulaceeeeeeeeee obrovská. A moc se těšíme na fotečku. Opatrujte se holčičky.