icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
11. led 2019

Tak jsem posnidala a uz pres dve hodiny tu cumim do stropu. Tak jsem brouzdala po internetu, objednala Terezce nové povlečení a mantinel.

dominika963852
11. led 2019

@jessulka Skvělý nápad s naminkama 🙂 . Já jsem si včera balila tašky do porodnice tak mě Jaroušek celý den bombardoval otázkama, jestli už jako do té nemocnice jdu :D Ještě se v tom moc neorientuje, že je ještě chvilku čas ..taky se těší.

Jinak ho mám od včerejška taky nemocnýho prdolku ☹ . Minulý týden se vyhrabal z kašle, a od včerejška zase + teploty ☹ .

michaelarei
11. led 2019

@jessulka Takhle jsem byla včera vzhuru a koukala na net...večer jsem pak usnula tuším v osum 😃
Jo jinak holky v Lidl bude od pondělí pro mimča na eshope už vše je ..třeba prostěradla do posýtlky jsem objednávala a ješte i kojíci podprsenky..majú i nějaké oblečky ma mimi ..

@dominika963852 Chudaček.. ty choroby rádí stršne.... snad se toho brzo zbaví ...já jsem moc ráda ,že už to mam lepší i když jěšte beru antibiotika..

yvonneullmann
11. led 2019

@bombat taky se bojim. Hlavne angíny :/ no holka Musime doufat ze to nic nebude. Ja jedu na 11hod na ozvy a doktor mi snad poradne poradi.

andelka
11. led 2019

@val333 já ho musím trochu prifouknout aby šel zavést. Epino mi šlo líp,mělo trochu jiný tvar a myslím pevnější materiál. Ale bylo to podobné. Vždycky 2x stisknu a teprve zavádím. A hlavně s gelem.

andelka
11. led 2019

@jednaholkaa ideálně 3-5x po sobě,protože zpočátku to bude méně nebo stejně cm jako předchozí cvičení a až potom si přidáš o trochu víc.

andelka
11. led 2019

Jinak já problém neměla,nám Aniball od kamarádky,takže už složený. A metr mám svůj krejčovský. U Epina byl takový papírový, taková tabulka a měřilo to úplně blbě. Což jsem zjistila až když jsem s ním cvičila před druhým porodem. Takže k prvnímu jsem měla nacvičeno mnohem míň než jsem myslela. U druhého už jsem měřila vyloženě obvod svým metrem.

enja921
11. led 2019

@val333 jo vidíš, to mě taky napadá, že ho trochu nafouknout, aby nebyl úplně splasklý..to by mělo jít lépe

andelka
11. led 2019

Jdu na to po snídani. Jde mi to dost ztuha. Doufám že mě malý ještě nechá potrenovat.

dominika963852
11. led 2019

@michaelarei To ano, řádí to dost. To je dobře, že ti je už líp, tak ať se ti to už vyhýbá 😉

michaelarei
11. led 2019

@dominika963852 Děkuji snad už do porodu aspoň 😂

val333
11. led 2019

@enja921 snažila jsem se i s prifouknutym, ale taky nic... No dneska to zkusím nějak složit.... Tak uvidím 🤔

andelka
11. led 2019

@val333 já to nijak neskládam. Ale nejde to úplně snadno,též musím zabrat a zaverglovat s ním. Tak,jdu na to a za odměnu bude snídaně.

val333
11. led 2019

@andelka mě se to tam snažil i manžel zavést a prostě nic 😢 tak prej to některé ženské skládají... Tak uvidím...

jednaholkaa
11. led 2019

@val333
@andelka A ja myslela, ze bude problem s vypuzovanim a ne zavadenim 🙂 Ty jo, 3 -5 si to tam nacpat, no nazdar.. taky musim prijit na nejaky figl.

jednaholkaa
11. led 2019

Jo a jeste se me po tom cviceni zacalo mimi v brise docela dost hybat, a to je vetsinou v klidu.. chudak, asi se leklo ze uz ho nekdo vyhani ven nebo nevim 🙂 Ona ta manipulace toho balonku s tim brichem kdyz si clovek skoro nedosahne mezi nohy.. noo bude to chtit vetsi odhodlani nez pit ten lnenej sliz 🙂

arielka222
11. led 2019

@val333 mě to u syna taky nešlo. Musela jsem ten balónek úplně zmuchlat do tenka a akorat sem byla ve stresu že to neslo. 😁 podařilo se mi asi až po 20 minutách. No cvičila jsem s ním 3 krát. Akorát stres a bolelo mě to.
@jessulka ten Hemagel je pěkně drahy co? Já myslela že špatně vidím. Ja zatim vzala to mini balení na zkoušku a uvidíme. Stačí ze sem si kupovala železo Globifer a to stalo přes 500 Kč, ale nezvracim po něm 🙈

ajdamajda
11. led 2019

V jaké poloze s anibalem cvičite? V kleku, lehu ...?

andelka
11. led 2019

@val333 zkuste. Kalíšek se taky skládá. A zkuste i různé polohy. Já zavádím a cvičím v kleku.

val333
11. led 2019

@jednaholkaa tak jsem to teď zkoušela, přeložila a zavedla....ale pak jsem vůbec neměla přehled s tím nafukováním...

andelka
11. led 2019

@val333 to je problém no. Proto se cvičí několikrát po sobě. Prostě nevidíš kolik cm uvnitř je. Já si počítám stisky balonku a pak už i podle pocitu trochu. Dneska jsem zaváděla 6x, než jsem se dostala o kousek dál než včera.

val333
11. led 2019

@andelka zkusila jsem to teď akorát zavést, tak už aspoň vím, že to jde... A pořádně se na to vrhnu až odpoledne... Malej je teď nějakej akční, okopávání mi bok a nešlo mi to přes to břicho, když se mi tam tak mlel pod rukama 😀

andelka
11. led 2019

@jednaholkaa je to docela náročné. Cvičím v kleku a jde to. Musím balonek přidržovat hlavně při průchodu přes hráz,jakoby jo zpomaluju,ať se neporanim. Kdyby se mi to zdálo moc,tak bych ufoukla. Ale zatím dobrý. I když už cítím pálení. Ale půjde to, doufám.

andelka
11. led 2019

@ajdamajda u prvního v polosedě. Ale u druhého a teď v kleku na zemi.

ajdamajda
11. led 2019

@andelka jo v kleku je to lepší, měly by byt uvolnenejsi svaly dole kdežto v polosedu pololehu se zužují, já když si sahám dolu při stm metodě v kleku tak mám vše uvolněné , když v gynekologicke poloze, jsem sevrena, úzká

ajdamajda
11. led 2019

Hele malá mi bouli hlavu na levé straně a zadek na prave straně úplně napříč . Já doufám ze je to jen zvláštní poloha dočasná a není napříč

skretik
11. led 2019

@jessulka tos ji krasne pripravila 😊, to ji hezky utece. Syn uz mimco taky porad premlouva at uz jde ven,vzdycky vecer mu to rika do bricha. Za prve se tesi a za druhe mu vadi,ze jsem tak “tlusta” 😂,jenze ja mu nemuzu nic takoveho pripravit, ja nevim kdy to bude 😏. Dnes od rana mam intenzivni MS bolesti,ale spis porad nez v nejakych intervalech.

Ty jo ten Aniball me spis strasi jak to tu pisete mez ze by me to lakalo vyzkouset a pocvivit taky 😅, prijde mi to nebezpecny... ale ja ho neporizovala a ani to nemam v planu 😉. Dnes mam v planu zabalit tasku,tak jsem ja sebe zvedava 😅

andelka
11. led 2019

@ajdamajda jj,v kleče je i pánev prostornější. Pamatuju si,že nám kdysi na cvičení PA říkala a ukazovala takový ten hluboký dřep,kolena od sebe,lokty mezi ně a rovná záda. Takhle je pánev o 30% prostornější.

andelka
11. led 2019

@jessulka to je krásné. Mně se Domi ptá,kdy bude miminko,ale holt já nevím. Do TP 21 dní ale kdoví kdy to přijde. Muž se mě včera ptal,jestli máme všechno. A řeší jak to přežiju. Že jsem taková něžná, malá, drobná a všechno řeším..ale to mě ještě nezná u porodu. To je jiné.

andelka
11. led 2019

@skretik je to těžký, když jen čekáme a nevíme. Pro mě je to taky zvláštní, to vědomí,že už zbývá jen tak málo, možná 10,14dni..
Tašku pobal určitě.
Nebezpečné to není,jen cvičení a pokroky jsou individuální.

Strana