Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka Skvělý nápad s naminkama 🙂 . Já jsem si včera balila tašky do porodnice tak mě Jaroušek celý den bombardoval otázkama, jestli už jako do té nemocnice jdu :D Ještě se v tom moc neorientuje, že je ještě chvilku čas ..taky se těší.
Jinak ho mám od včerejška taky nemocnýho prdolku ☹ . Minulý týden se vyhrabal z kašle, a od včerejška zase + teploty ☹ .
@jessulka Takhle jsem byla včera vzhuru a koukala na net...večer jsem pak usnula tuším v osum 😃
Jo jinak holky v Lidl bude od pondělí pro mimča na eshope už vše je ..třeba prostěradla do posýtlky jsem objednávala a ješte i kojíci podprsenky..majú i nějaké oblečky ma mimi ..
@dominika963852 Chudaček.. ty choroby rádí stršne.... snad se toho brzo zbaví ...já jsem moc ráda ,že už to mam lepší i když jěšte beru antibiotika..
@bombat taky se bojim. Hlavne angíny :/ no holka Musime doufat ze to nic nebude. Ja jedu na 11hod na ozvy a doktor mi snad poradne poradi.
@jednaholkaa ideálně 3-5x po sobě,protože zpočátku to bude méně nebo stejně cm jako předchozí cvičení a až potom si přidáš o trochu víc.
Jinak já problém neměla,nám Aniball od kamarádky,takže už složený. A metr mám svůj krejčovský. U Epina byl takový papírový, taková tabulka a měřilo to úplně blbě. Což jsem zjistila až když jsem s ním cvičila před druhým porodem. Takže k prvnímu jsem měla nacvičeno mnohem míň než jsem myslela. U druhého už jsem měřila vyloženě obvod svým metrem.
Jdu na to po snídani. Jde mi to dost ztuha. Doufám že mě malý ještě nechá potrenovat.
@michaelarei To ano, řádí to dost. To je dobře, že ti je už líp, tak ať se ti to už vyhýbá 😉
@dominika963852 Děkuji snad už do porodu aspoň 😂
Jo a jeste se me po tom cviceni zacalo mimi v brise docela dost hybat, a to je vetsinou v klidu.. chudak, asi se leklo ze uz ho nekdo vyhani ven nebo nevim 🙂 Ona ta manipulace toho balonku s tim brichem kdyz si clovek skoro nedosahne mezi nohy.. noo bude to chtit vetsi odhodlani nez pit ten lnenej sliz 🙂
@val333 mě to u syna taky nešlo. Musela jsem ten balónek úplně zmuchlat do tenka a akorat sem byla ve stresu že to neslo. 😁 podařilo se mi asi až po 20 minutách. No cvičila jsem s ním 3 krát. Akorát stres a bolelo mě to.
@jessulka ten Hemagel je pěkně drahy co? Já myslela že špatně vidím. Ja zatim vzala to mini balení na zkoušku a uvidíme. Stačí ze sem si kupovala železo Globifer a to stalo přes 500 Kč, ale nezvracim po něm 🙈
V jaké poloze s anibalem cvičite? V kleku, lehu ...?
@jednaholkaa tak jsem to teď zkoušela, přeložila a zavedla....ale pak jsem vůbec neměla přehled s tím nafukováním...
@jednaholkaa je to docela náročné. Cvičím v kleku a jde to. Musím balonek přidržovat hlavně při průchodu přes hráz,jakoby jo zpomaluju,ať se neporanim. Kdyby se mi to zdálo moc,tak bych ufoukla. Ale zatím dobrý. I když už cítím pálení. Ale půjde to, doufám.
Hele malá mi bouli hlavu na levé straně a zadek na prave straně úplně napříč . Já doufám ze je to jen zvláštní poloha dočasná a není napříč
@jessulka tos ji krasne pripravila 😊, to ji hezky utece. Syn uz mimco taky porad premlouva at uz jde ven,vzdycky vecer mu to rika do bricha. Za prve se tesi a za druhe mu vadi,ze jsem tak “tlusta” 😂,jenze ja mu nemuzu nic takoveho pripravit, ja nevim kdy to bude 😏. Dnes od rana mam intenzivni MS bolesti,ale spis porad nez v nejakych intervalech.
Ty jo ten Aniball me spis strasi jak to tu pisete mez ze by me to lakalo vyzkouset a pocvivit taky 😅, prijde mi to nebezpecny... ale ja ho neporizovala a ani to nemam v planu 😉. Dnes mam v planu zabalit tasku,tak jsem ja sebe zvedava 😅

Tak jsem posnidala a uz pres dve hodiny tu cumim do stropu. Tak jsem brouzdala po internetu, objednala Terezce nové povlečení a mantinel.