icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

misak48
17. led 2019

@dominika963852 ten už mám v sobě taky 😀

@seveneye maliník a semínko jsou na "ulehceni" porodu. Tohle jsou babské recepty na to, jak porod vyvolat. Stejně jako sex, horká koupel, procházky a tak. Takže jestli nebudeš chtít vyvolávat, tak je fakt řešit nemusíš 😉 já už zkouším fakt všechno, protože jestli neporodím sama, tak nejspíš ve středu nastupuju na vyvolání...

skretik
17. led 2019

@misak48 jeste mi dr.radila delat pohyb ze zhora dolu/ jako drepy... rikala teda presneji myt dlazbu v koupelne 😅,mozna jen chtela at ji poradne vydrzhnu nez tam vezmu mimi 😄😄😄

bombat
17. led 2019

@seveneye Tenhle koktejl nemá být na nějakou přípravu na porod (jako je maliník), ale přímo na vyvolání porodu tím, že vyvolá průjem a mocné stahy střev. Jestli si to dobře pamatuji, tak se dělá 1 dl meruňkového džusu, panák vodky a panák ricinového oleje. Taky by se mi do toho nechtělo. Moje PA teď říkala, že tím vyvolali porod nějaké mamince, které odtekla voda a ani po mnoha hodinách se nespustily kontrakce. To je snad jediná situace, ve které bych si to dokázala představit - když by už hrozilo vyvolávání v nemocnici

jessulka
17. led 2019

Ahoj holky, teprve jsem dorazila domů. Tak vám musím napsat o mém dnešním zazitku. Jako ja jsem zrala na Bohnice. Tohle jsem fakt ještě ve zdravotnictví nezazila. Dnešní zdravotnictví je fakt postavené na palici. Jedou si ty svoje tabulky a přez ne nejede vlak. Muj gynekolog v Praze co provede sekci na dnesni kontrole rekl, ze rodime uz zitra, ze ten nález te jizvy se mu prostě nelíbí a ještě k tomu si zahravat se zdravím jak mým tak Terezky, to si prý na triko nevezme. A ze by na dovolené nemel vůbec klid. Tak mne poslal na Mělník do porodnice, ze mi tam domluvil kontrolu u zástupce primáře, který na mne jeste koukne a ze si pak oni dva ještě zavolaji a reknou si co a jak. A ze mam jet nejdriv domu, sbalit tašku a vzit sebou papíry k prijmu, ze uz bych tam musela zůstat. Tak jsme doma rychle s mamkou vykramovaly veci ze sklepa (kocarek, vajíčko, nástavec pod vajicko,fusak do kocaru, fusak do vajíčka, dala jsem ji instrukce kde co bude stát a kde v garáži je to uložené (postylka,ohradka, přebalovací komodu), jak ten nabytek bude stát apod. No a jely jsme do porodnice, odvezla mne tam. Tak mne jen vysadila a upalovala domu pro Verunku na Vytvarku a domu. Tak jsem asi pul hodiny čekala na toho zástupce primáře, ten se podival do me složky, kterou tam uz mam zalozenou a at se svliknu a ze mne vysetri. Takovy vysetreni jsem dlouho nezažila. Byl pěkně neprijemnej, hrubej, bolelo to.Jenže jemu ultrazvuk ukazoval jine hodnoty nez v Praze na kontrole mymu doktorovi. Tak jsem ted nevedela co bude. No ze prej musi dodržovat lékařské předpisy a ze se operace neudělá a musim vydrzet do toho 31.1.Uz jsem myslela, že se mu tam rozbrečim, nebo na nej začnu řvát, co si jako myslí, ze muj Dr. chce zitra operovat a on mu to nepovolí kvuli nějakým posranym predpisum? A jako to mám byt ted v klidu, ze mne takhke psychicky vydrnceli a komu mam teď jako verit? Muj Dr. říkal, ze mimco musi ven, nebudem si zahrávat se životem a tenhle papalaz si hraje na nějakýho důležitého, co o tom ma rozhodovat?Jeste mi stihl vynadat, že ještě nemám to předoperační vyšetření. Tak jsem mu rekla, ze mne internistka objednala na 25.1. Proc prý tak pozdě? Tak asi má plno, já nevim. A rekla jsem mu, ze to přece muze byt fuk, kdyz zitra nemůžu rodit a musim vydrzet do 31.1. A kdyz se mnou pred chvíli telefonoval muj Dr. tak mi do telefonu říká "Tak jsme byli za blbce" a omlouval se a byl hodně nastvanej. Rikal, že mam byt v klidu (nevim, jak mam byt v klidu, kdyz jsem ted totálně vydrncena a mám strach). Ale ze musím vydržet. Dalsi kontrola příští týden v porodnici a 28.1. uz u meho Dr. v Praze. A ze kdyby byl nejaky problém,mam hned přijet. Bože můj.

bombat
17. led 2019

@ajdamajda Nevíš jak to v tom Rakovníku probíhá? Já jsem tam objednaná na příští pátek a víckrát tam do porodu nechci. Myslíš, že se mě budou snažit objednat tam znovu? Napiš když tak po té pondělní kontrole, jak to tam vypadalo, jak dlouho to trvalo atd. Mám to jako Ty jako nouzovou možnost, kdyby to doma nešlo (v mém případě kdyby zároveň ještě bylo dost času na přesun tam).

jessulka
17. led 2019

@skretik Zítra se na koupelnu taky chystám a lezet s nohama nahoře teda nebudu 😁 Vzdyt mi vlastně nic není.

val333
17. led 2019

@jessulka no to si děláš prdel?... Tak tohle je fakt mazec.... To sis teda zažila... A chudák i tvůj doktor, asi z něho udělali pěknýho vola... 😐... Tak teď hlavně klid, abys to do toho 28. vporadku uhlidala 😉

jessulka
17. led 2019

@andelka Ajaj, tady si nekdo zahrává. Proč to tak přeháníš? Tak ať se ti ta trhlinka brzy zahojí. A uz víc nezkoušej. Alespoň ne po tak krátkém intervalu. Zítra skočím do lékárny pro ty probiotika a doktor mi ještě predepsal nějaký hořčík a magnézium.

jessulka
17. led 2019

@val333 To je vid? Celej den litam jak idiot sem a tam a nakonec rekne nejakej mladej frajirek ze tam nic není a ze ta jizva vypadá dobře. Přitom kdyz jsem mu říkala, ze mne ta jizva boli, citim tlaky na ni, ze je slabá, tak to s nim stejne nehnulo. Musim prý vydržet. Musím? Musim leda tak umrit.

andelka
17. led 2019

@jessulka jsem to nějak neodhadla no. Tak teď bude přes víkend určitě pauza.

jessulka
17. led 2019

Ještě jsem si psala sms s mym Dr. jestli by tu sekci nemohl přijet udělat toho 28.1. ze bych nastoupila do porodnice 27.1. Tak mi napsal, ze on s tim nemá problém, navic uz budu 38+2 tak ze by to snad i mohli v porodnici uznat jako za vhodné. Ale člověk nikdy neví. Zkusí tam prý zitra zavolat a domluvit se s nima. Je ti jak u debilu na dvorku.

val333
17. led 2019

@jessulka no jako mě někdo říct, že zítra rodim a pak zas když mám všechno sbalené, tak že nerodíme... No to bych byla těžce psychicky v prčicích.. 😯 takhle té nahánět od čerta k ďáblu...

jessulka
17. led 2019

@andelka Nojo ale to jste chteli sexovat prece.....nebude te to bolet?

jessulka
17. led 2019

@val333 A pak se tam má člověk těšit. Ja uz se teda netěším. Kdyz jsem jela sutem z Prahy, tak jsem se zacinala normálně těšit, ze uz to budu mit za sebou a ze budu uz mit zitra malou u sebe. A ono prdlačky.

ajdamajda
17. led 2019

@bombat nápisu určite . Taky tam do porodu nechci hlavně proto ze jsem sama neridic takže závislá na tatkovi s autem

val333
17. led 2019

@jessulka no to věřím... Člověk se k té situaci snaží nějak postavit, tak už se s tím smiřuje a za pár hodin je zas všechno jinak... 😐 Ale tak snad už bude jenom dobře a vše beze zmatku!... tak teď nohy nahoru a pěkně relax 😊...

jessulka
17. led 2019

@val333 Ja myslím, ze relax není potřeba, vzdyt ten nález je dle zástupce primáře v pořádku. Tak mi hold nezbývá mu teda věřit. A muj Dr. v Praze chudák (primář) je podle nej asi slepej.

val333
17. led 2019

@jessulka pak ani člověk neví, co sám se sebou... Jestli si teda má dávat bacha,nebo být vpohode a dělat všechno, že?...

jessulka
17. led 2019

@val333 Ano, tos trefila úplně přesně. Tak stihnu aspoň v klidu všechno doma dopripravit a začnu se treba zase i těšit.

jednaholkaa
17. led 2019

@val333 Tak to mas teda za chvili ty jo 🙂
@jessulka A pak ver doktorum..

jessulka
18. led 2019

@jednaholkaa Jenže kterému doktorovi věřit, toť otázka. Na kontrole v Praze na mne koukal muj gynekolog/porodník a paní doktorka, která mu bude asistovat. Divala se na ultrazvuk úplně stejně jako muj doktor. A rekla uplne to samé, ze se ji nalez nelíbí a ze tedy zítra sekce. A pak ten mladej frajirek (zástupce primáře) v porodnici rekl úplný opak. Tak jsem asi blazen. Uz dvakrát mne v porodnici odmítli, ze mi tu sekci driv jak v 38.tt neudelaji. Nejdříve kvuli Terezce, ze to zavrhla dětská primářka a ted zase kvůli tomu, ze ta jizva je úplně v pohodě. Dokonce mi rikal, že dnes tam měli dve druhorodicky po prvním cisari a ze jejich jizvy byly daleko horší nez ta moje. No tím mne vážně uklidnil. Nemůžu spát, jsem psychicky na bodu mrazu.

jessulka
18. led 2019

Chci se zeptat, můžu mít registraci ve dvou porodnicích? Ze bych to zkusila ještě i jinde? A pak si podle toho vybrala? Nebo to uz je prostě dané, ze když mám registraci na Mělníku, tak uz spadam tam?

jessulka
18. led 2019

@jednaholkaa Zavinovačku svoji neberu, půjčují tam jejich.

zuzekk
18. led 2019

@jessulka teoreticky nemůžeš, prakticky jo. Razítko v průkazu mám registraci v Krči, jezdíme ale do Neratovic. Jak jsem četla tvé příspěvky, napadlo mě, jestli by jiná porodnice nebyla řešení, ale to bys asi neměla toho svého doktora..

jessulka
18. led 2019

@zuzekk To bych ho právě neměla ☹ Jenže když mne dnes s tou druhou paní doktorkou vystresovali, ze se jim ta jizva nelíbí a neni uz na co čekat a nač to oddalovat, tak ja uz začínám vážně přemýšlet, ze zkusím ještě co by mi rekli v Roudnicí. Tam ted dostala misto primarky doktorka, co jsem s ni měla domluvenou sekci s Verunkou. Ona delala driv primářkou právě na Mělníku ale odesla do Roudnice. Tam byla pár let jen jako gynekoložka a porodník a teď už je primářka celého oddělení. Asi by se to mému doktorovi nelíbilo, ze jdu jinam a neudela tu sekci ob, jak chtel. Le kdyz se se ke mne Mělnicka porodnice chova jak ke kusu hadru, tak zde uz jdou veskere sympatie stranou. Michal je uz z toho take na nervy a presvedcuje mne o jine porodnici. Uz se dnes v praci psychicky připravoval k porodu, tesil se a zároveň mel strach.

zuzekk
18. led 2019

@jessulka za zeptani/odborný názor nic nedáš...

michaelarei
18. led 2019

@jessulka Taky si myslím,že to múžeš skusit ,se zeptat nebo se dát vyšetrit ..je to tvá volba kam půjdeš...a jinak je mi to líto strašné stresy😔 ..ale já už taky věrím jen víc dokotrům..no čem se třeba zhodnou..

andelka
18. led 2019

@jessulka máme na víkend všechny děti,tak to se sexem nebude tak žhavé. Spíš budu odpočívat,ještě musím v úterý s klukama k doktorovi,tak to vidím na konec týdne,že by to šlo. Ve středu mám další kontrolu v nemocnici,třeba se to samo pohne a jen tomu pomůžeme.
Teda to jsou peripetie,já už bych byla na nervy z takového přístupu.

arielka222
18. led 2019

@jessulka Ježíši to je fakt hrůza ten přístup některých doktorů. Já bych se s tímto přístupem na cely Mělník vykašlala a jela se zeptat jinam. Jde o tvoje zdraví a zdraví miminka

ajdamajda
18. led 2019

Tak jsem včera myslela ze už to začalo a nic. Vyzvracela jsem se, prohnalo mě to ... střídavě je mi blbě už několik dni ale včera to bylo jako čištění .
Pak po první vane poslicci neustavaly tak jsem dala druhou a jak mi bylo blbě tak jsem usnula . Bralo mě to i v krizi i uprostřed dělohy .
No a teď už zase nic. Akorát se to opakuje ponekolikate takže ta mám pocit ze pak už to proste nepoznám jako u prvního vaginalniho porodu a uvidím až prcka mezi nohama 😂
Blbě je mi pořad . Nenapadá mě kde bych chytla zvláštní virozu ..... ale tohle jsem za předchozí tehotenstvi neměla . Tam porod proste začal bez čištění, poslicku...

Strana