icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
17. led 2019

@andelka tak snad nam to vyjde no. Kazdopdne rikal,ze je dobre,ze mi casto tvrdne bricho a ze se proste nemam vubec setrit, ze to tomu taky pomuze. A to ja se zas nesetrim, tak budu doufat ;)

andelka
17. led 2019

@skretik já se snažím,ale úplně mi to nejde. Dneska jsem brala staršího ze školy hned po vyučování a šli jsme na rtg ( bolela ho od úterý pata,tak jsem chtěla vědět zvlášť před víkendem jestli to něco je nebo ne), pak s ním na kroužek,pak s nákupem domů. Zítra chci jet do centra do obchodu,pojede teda mamka se mnou,jeden MHD. V sobotu pojedeme do obchoďáku podívat se na brusle. No mám toho ještě dost. V úterý jedeme na alergologii. To jsem říkala když mi sestra dávala termín,jestli s nima ještě půjdu já nebo ne. Koncem týdne už zkusíme vyhánět. Možná něco zabere, tělo už rodí v podstatě počtvrté. Minule mi i ty tablety dobře zabraly,když bylo potřeba vyvolat po zt. Tak by tělo zareagovat mohlo. I když oproti mladšímu,který už v 38+0 byl natlačeny úplně dole teďka malý má hlavičku volně. No zkusíme koncem týdne sex, víno, vanu, procházku..od pondělí ty datle..a jinak už nevím. V únoru už tu snad strašit nebudu.

misak48
17. led 2019

@andelka já už za poslední týden vyzkoušela snad úplně všechno. A všechno marné... Malé se ven prostě nechce a nechce... Jediné, co jsem ještě nezkoušel a a do čeho fakt nejdu je ricinový olej...

arielka222
17. led 2019

@skretik aha tak to jo 🙂 me právě voda taky ne praskla a pichali ji až na sále. Však uvidíš. Joo byly sestry mile a dnes tam byly stejně jako když sem chodila do poradny se synem 🙂 oni tam jsou milí většinou všichni, jen na tom šestinedělí byla jedna rázná.

jenssy
17. led 2019

@misak48 kéž bys měla pravdu a ten malej se opravdu ještě rozmyslel...
@val333 celou dobu jsem to nějak neřešila, pořád jsem doufala, ale dneska už na mě asi dolehly hormony a nějak jsem to odpoledne nedávala a zhroutila se doma manželovi v náručí...

Máme nyní spoustu starostí ještě i s hypotékou, stavbou baráku, manžel vede 2 projekty v práci, kdy na něj neustále termínově tlačí a na konci ledna dělá státnice a já zase pořád řeším KP a porod...no je to u nás na palici! Ale zase nás to asi stmeluje...sice ne úplně po intimní stránce, na to teď nemáme moc ani jeden z nás ani pomyšlení, ale mnohem víc jsou tam ty láskyplné doteky, hlazení, objetí apod....aspoň nějaké pozitivum!!!

andelka
17. led 2019

No,tak mám na pár dnů s Aniballem utrum. Asi jsem to prepiskla a zranila jsem se. Buď jsem přidala moc nebo jsem to nechala vyjet moc rychle a je krev. Natrhla jsem se nahoře,idiot. Tak dám pauzu a víc jak 26 zkoušet nebudu a uvidím jak to dopadne.

val333
17. led 2019

@andelka ojejda... Tak snad to bude brzo v pořádku... Já dala včera 18,5 😀 je to sice totálně nic, ale pro mě úspěch... Lepší než 17... Ale na to tlačení jsem zatím moc nepřišla 🤔

andelka
17. led 2019

@val333 já na tlačení už jo. Ale nějak je to jiné než kdysi, štípe to jak prase už od těch 25 cm. Ale mám dojem,že nějakou trhlinku jsem nahoře měla i když se mladší narodil. Ale nebylo to ani na šití. Ta kůžička je tam tenká,a asi jsem to nechala projet moc rychle nebo v blbem úhlu. No tak dáme pauzu. Asi jsem to na těch 26 měla nechat dýl než jen dva dny. Debil no. Tak si jdu uvařit aspoň čaj a semínko.

val333
17. led 2019

@andelka i tak ses dobra 😉 to já si můžu nechat zdát... Ale už to prdím... Když to nepůjde, tak budu zkoušet aspoň to vypuzování v malých cm...

andelka
17. led 2019

@val333 určitě,i to je fajn. Já holt budu doufat. A je fakt že jsem si aspoň teď trochu osvěžila ten pocit a to tlačení a dýchání a tak. Mně nevadí ten objem uvnitř,je to nepříjemné,ale umim se uvolnit,prodychat a ok,ale ta pipka to nedá no. Nicméně vím, že pa hráz roztahovala ručně směrem dolů, což si myslím že by mi pomohlo,já k tomu nemám volnou ruku.

jednaholkaa
17. led 2019

@andelka
@val333 Holky zrovna sem se chtela zeptat jak pokracujete. To me mrzi to natrhnuti! A to si poznala jak, na ty kuzi? Nebo jenom podle ty krve..? Ja mela z toho vcera taky lehce ruzovou na papire. Byla jsem uz nekolik dnu zasekla na 17 cm tak jsem jednou prifoukla a bylo z toho 19 cm a asi to bylo trochu moc. Ale nemyslim si ze jsem se natrhla.. Jako neni to vubec jednoduchy ten anibal, ja se v tech cm vubec neposouvam. Asi to chce vytlacit kazdy den vic nez trikrat nebo nevim. Stipe to jak pes a fakt se musi opatrne aby se clovek nezranil. Taky asi zalezi na tom uhlu.. Jako rikam cim dal vic, velkej klobouk dolu pred tema co to natrenovali! Podle me i tech 26 by mohlo stacit ne? dyt pak jsou tam vsechny ty hormony atd..

val333
17. led 2019

@jednaholkaa jaky máte ten tlak uvnitř? Já když jsem včera víc prifouknutym, tak mě to začlo děsně tlačit jakoby na konečník... Je to normální? 😀.... No já už to fakt s těma centimetrama kašlu....co pujde to půjde.... Budu se snažit přijít aspoň na to tlačení ..

jednaholkaa
17. led 2019

@val333 Vevnitr me to nak neva, netlaci me to. Akorat uz se mi stalo, s tim vetsim balonkem, ze jako by sam nak neleze moc ven, s tim mensim jsem jenom dychala a lezl ven, ale ten vetsi me to nak trvalo o dost dyl.. Ale vevnitr me netlaci. Jako taky cvicim alespon co to jde. Na 30 cm uz si ambice ani nedelam 🙂

andelka
17. led 2019

@jednaholkaa no poměrně dost to štíplo,na balonku nic,ale když jsem se utirala tak krev. Vím přesně kde, přesně uprostřed nahoře. Je možné že už mám křehčí tkáň, kůži, možná věkem.. nevím. Asi jsem byla už netrpěliva,bylo to už tak šesté zavedení,několikrát jsem dala menší objemy a až pak jsem chtěla zkusit víc. Nechápu jak jsem minule mohla mít za 13 dní 31 cm. A úplně bez problémů. Teď mi to přijde jako utopie.

@val333 tlak uvnitř tak do 24-25 dobrý,pak už to cítím a teď těch blbých 27 jsem cítila i konečník. To je normální,při a po porodu je to stejné. Mně po porodu nebolela pipka ale zadek,to jsem cítila ještě další dva dny,že se tam kolem něco tlačilo.

elu001
17. led 2019

Tak my na dnešní kontrole hrůza .... První monitory , u doktorky jsem seděla hodinu, malej se celou dobu moc nehýbal , průtoky prý hraniční a že se jí to moc nelíbí aby nebylo pozdě, tak mě hned poslala do porodnice na monitor a tam vše ukázkové a v pořádku. Ta mě teda vystresovala..

jednaholkaa
17. led 2019

@andelka Za 13 dni 31 cm? Tak to taky nechapu... Me prijde, ze cvicim uz tak tyden a vubec jsem se neposunula..

jednaholkaa
17. led 2019

Holky prosim vas, berete si do porodnice zavinovacku?? Konecne se balim.. 🙂

val333
17. led 2019

@jednaholkaa já cvičím taky týden a jsem jen na 18,5 cm 😀... A zavinovacku neberu... U nás v porodnici dávají svoji... A kdyby náhodou, tak přiveze manžel...

jednaholkaa
17. led 2019

A jeste jeden dotaz, mam si vzit osusku na miminko na prikryti hned po narozeni na porodnim sale (nechapu, ze takovy zaklad tam nedavaji..wtf copak je to problem to dite necim prikryt :D) ..no kazdopadne ja moc nevim co to jako ma byt.. rucnik, deka? V lekarne jsem koupila nejakou bambusovou osusku, ale ted kdyz jsem ji rozbalila vypada spis jako velka plena, tak nevim, prijde mi to tenke..co myslite? A takova hruba latka to je..

jednaholkaa
17. led 2019

@val333 Diky, tak to jsme na tom stejne.. Jsem zveda jestli se nekam posuneme..

val333
17. led 2019

@jednaholkaa to já taky... Ale obávám se, že na to už nemám moc času 😕

dominika963852
17. led 2019

@misak48 u syna mi ricinový olej/koktejl nezabral 😉 fuj, ten už nikdy 😁

misak48
17. led 2019

@dominika963852 tak to mě těší, aspoň si nebudu říkat co kdyby 🙂 protože do toho dobrovolné fakt nejdu 😀

dominika963852
17. led 2019

@misak48 já se odhodlala až po terminu, ještě jsem do lékárny poslala manžela,aby to nevypadalo divne 😂 . Tentokrát jsem ještě našla, že může pomoci silný zazvorový čaj s hřebíčkem tak ten zkusím.

skretik
17. led 2019

@dominika963852 to jsem taky cetla a jeste k tomu hrebicku a zazvoru sporys lekarsky,ale zni mi to moc podezdrele tak nevim nevim 😅🙈

jednaholkaa
17. led 2019

@val333 A kdy mas termin?

dominika963852
17. led 2019

@skretik No to už zní strašidelně 😂😂 zkusím jen ten caj raději .

val333
17. led 2019

@jednaholkaa 1.unora 😁

seveneye
17. led 2019

@misak48
@dominika963852
Holky zeptám se asi blbě ale co to je za další koktejl?maliník mi chutná,semínko taky ještě poziju ale další sracku už do sebe tlačit nechci:'(

dominika963852
17. led 2019

@seveneye Recept je urcite na netu. Ale je to blivajz😀 hustej hnusnej olej. Umí hezky prohnat 😀

Strana