Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Konečně se mi nahrála ta fotka. Tak kdo mate tuhke Emitex zavinovačku do vajíčka, kterými těmi otvory mám protáhnout ty pásy? Mně zo tam prijde hrozně nanahnsny a zmuchlany, že to musi byt pro to miminko nepohodlné.
@vilmic Ahoj Vilmi, jak se mate broučci? Dlouho jsi nenapsala, tak doufám, ze he u vás vse v naprostém pořádku. Jak se maji miminecka? Jake dělají pokroky? Já uz mám konečně jistý termin 28.1.Tak uz se nemůžu dočkat. Doma uz probihaji poslední dodělávky v sestavování ohrádky a postýlky. Tak se těším, si to vše načančám. Chtela jsem te poprosit, vdimla jsem di na fotce kdyz jste jeli z porodnice, ze máš stejná vajivka Maxi-Cosi a zavinovačky Emitex Sára. ja bych potřebovala poradit, jakými dirami protahnout ty pásy. Mohla bys mi to nafotit a poslat? Ja to zkoušela a zda se mi to nějaký divný. Jestli mi muzes poslat foto bez miminka a pak s miminkem, abych videla, jak je tam pripoutane. Děkuji mockrát. Mějte se moc hrzky 😘😘😘😘😍😍😍😍😉😀🤗
@dominika963852 Myslím na Tebe, ať je Ti brzy dobře!
Holky, to jsou zase zpravy teda, davejte na sebe pozor! Na zacpu to lnene seminko asi pomaha, ja beru to levny zelezo a stejnak ji nemam asi kvuli tomu seminku..
Taky někdo nespí jako já?? 😡 už nekolikata noc po sobě 😡
@cuccinka jj, poslední tyden stojí spánek za nic. Většinou mám alespoň 1 fázi nespani, třeba mezi 2-4 nebo tak😂
Dobré ráno, taky nevyspana... Opět... Ale tentokrát aspoň bez bolesti a nevolnosti.... A jinak mám dotaz... Myslíte, že můžu ještě teď 12 dní před termínem jít do bazénu plavat?... Nebyla jsem skoro celé těhotenství, ale teď se už doma kousků nudou, tak jsem dostala chuť jít do vody 😀
@dominika963852 Hlavně že si v pořádku a neublížila si si vic a že tam byla tychne ...nemam ráda ten stav když odpadnes a nevíš o sebe....Možná to bylo tlakem...nebo si vyčerpána? Už si pod dozorom a to je dobře tak se opatřuje😊
Ja mam od patku v nemocnici naspany tak tri hodiny. Hruza. Dobrej stres, hlavne ze je to jen pro kontrolu. Celou dobu jsem na monitoru, vsechno pry v poradku, ale. A na to ale jsem frt nedostala odpoved.
Zacinam mit docela depku a celou noc jsem probulela ze me tu drzi:(😢
Klarka je pry sice mensi, ale zato nejaktivnejsi a nejprospivajici miminko, prutoky i placenta pry funguji. Ale i tak vyhrozovali te budou vyvolavat porod uz ted (dnes cca 35+3), protoze na uz jim prisla na 31+1 - v patek.
Ted zas ze ji stejne vyvolaji do 14 dnu, tak jsem z toho jelen.
Nemate nekto zkusenosti co a jak v takove situaci?
Ja to vidim bud na reverz, nechci tady lezet, jsem tu druhy den a mam chut tu pomale skocit z okna. Druha moznist me napada ze by to teda mohli vyvolat porod, at to mam uz za sebou a at muzemdriv pryc... muzu to nejak “chtit” to urychleni nebo me poslou do haje?
@basice Taky ji nebudu vyhněte však času má dost.😁..nechám zatím na ni...ale dělám vše normalne procházky..sex..tak uvidíme
@silwiin pokud je vše OK, tak proč vyvolávat jen proto ze vypadá menší.... utz se muže dost seknout v odhadu . Záleží jestli má třeba menší hlavičku , kratší nozicky .... každé nepřesné měření muže udělat velký skok v odhadu .
Nemyslím ze by mimco bylo pripravene pokud je vše OK jít vyvolat takže by spis byla pak akutní sekce .
Jinak reverz klidně podepsat můžeš
@ajdamajda no za tyden tu stejne pry nastoupim na vyvolavku, kdyz podepisu reverz, protoze i pres monitory (ten nonstop jeste ceka na ukonceni a vyhodnoceni, takze se to jeste muze cely zmenit)
je tam neco “v neporadku”, kdyz je o 4 tydny mensi (hlava, trup i nozky)
Mysli si ze ta nedostatcna vyziva placenty. Vzhledem k tomu ze prvni tehotenstvi dopadlo spatne (uskrceni na pupecniku ve 33 tydnu), chteji to udelat i z prevence. Pry se muze zase neco stat a v kdyby musela byt v inkubatoru, tak se tam bude mit lip jak v brise s nedostatecnou vyzivou...
nutno podotknout ze u toho prvniho byla pricina opravdu v tom uskrceni, ale pupecni snuru jsem mela silene dlouhou, jen se dvema cevami misto tremi a navic vrostlou do placenty uplne jinak nez je normalni (ze strany misto uprostred)
Ti vsechno je vede asi k tomu zaveru o vyvolani za cca tyden.
Mam obavy odejit domu, ale zas lezet tu a celou dobu se stresovat a bulet taky neni ok.
Joo a v patek mekky cipek a otevrena ns prst, od ty doby tu jen lezim a cekam co bude, ale zda se mi ze vcera vecer uz to bylo na dva...
@val333 běž, chodím každý týden a je to čím dál tím lepší 😊 jak je už břicho cítit v každé poloze, ve vodě ne, uvolnění je skvělé. I jak se člověk vyčmáchá, změní prostředí.. nechodím teda do bublin a proudů, na záda sice super, ale úplně cítím jak mi to už tak od půlky 8.měs. nevyhovuje .
Manžel bazény nesnáší (dělal plavčíka 😃), ale prekonava se a sam už činí výzvy. 😉
@val333 jo a kvůli infekci nelezu do virivky. Dám svých 30bazenku v tempu, které se teda nerychluje, kila jsou znát a tak plavu místo vodorovně ➡️ na hladině jaksi šikmo ↗️ 😉
Bacha na kopajici lidi, hlavně děti, někdy je to celkem slalom.
Termín za 14dni, byli jsme včera a ještě jednou-dvakrát dám..
Vylezl mi pupik, a okolo něj mám kůži hodně napjatou a citlivou. Úplně cítím, jak je tenoucka, jak malý kousek zbývá "dovnitř". Mívala jsem pearcing, citlivá je stará jizva (treba 15let) a okolí (je to trochu videt i na fotce). Nevím čím to mazat. Břicho normálně olejickem, ale tu citlivou část??

@dominika963852 Zlato, pane jo, to jsou mi teda zpravy. Hlavně ze jsi t pod kontrolou. Moc mne to mrzí myslíš, te bkby tlak? mne se v ibchodech take dělá zle. nevim, jestli je to tim spatnym vzduchem co tam maji, nebo temi pachy, zimou z chladaku. Jeste, ze fakt byla s tebou tchýně. Jaroušek mel o tebe určitě strach. Posílám hodně sil. A at to špinění prestane.