Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky a jak to mate s pohybama? Ja mam pocit,ze jw min akcni, mozna ze uz jsem tak unavena,ze v noci i ty pohyby zaspim,ale ted jsem ho uz druhe rano regulerne budila,protoze jsem zacinala byt nervozni,jestli je v poradku. Nastesti ted se zase mele,takze jsem klidnejsi,ale celkove mi prijde vic klidu nez driv,zas je pravda,ze ja jsem porad v pohybu,tak to mozna nekdy ani nevnimam 😏
@val333
@jednaholkaa já to též nehrotim. Nějak to dopadne. Aspoň jsem si trochu připomněla ten pocit.
@beruska125 já podruhé rodila úplně bez poranění,pochybuju že by to tak bylo bez balonku a že bych tomu tak věřila ( nebála jsem se tlačit,věřila jsem že to bude hned a v pohodě).
Mně už se trhlinka zahojila, ale vzhledem k dnešní noci asi už nechám balonek být. Možná když do pátku nic,tak zase potrenuju.
V návodu píšou,že když je to krev z čípku a hned to přestane,tak to nevadí. Ale i tak myslím doporučují den pauzu.
@skretik já už ho skoro necítím se hýbat. Maximálně se občas nějak protahne a to mě bolí pak mocak a zebra. Já mám to břicho napnute jako blázen tak tam už nemá místo.
@andelka teda trochu závidím 🙂 se mnou sex nic nedělá, po tom včerejším jsem stejně spala celou noc jako dřevo jen s přestávkou co 3 hodiny na WC. Tak hod nohy nahoru a odpočívej, ať ještě vydrzite 🙂
Já jsem fakt idiot. Místo abych se těšila na mimi, tak mě nenapadlo nic lepšího, než hledat na netu, co vlastně ta indukce obnáší, abych věděla, do čeho jdu. No a zrovna článek tady na Koníku je teda psanej strašně - v podstatě je to jen výpis toho, co všechno může být díky indukci průšvih. Takže akorát začínám být zbytečně nervní. Takže dost internetu a jdu si zkusit ten poslední den doma užít a soustředit se na sebe a malou 🙂
@misak48 budu dospavat noc a ležet. Mamka mi pak kluky přiveze a budu chtít ať tu zůstane do večera. Stejně kdyby něco,musela by dojet. A ráno pojedu na kontrolu a budu vědět víc,zda se něco děje.
Nečti už nic. Mám několik kamarádek kterým vyvolávali a nebyl to větší rozdíl od normálního porodu,kolikrát i lepší.
@misak48 přesně tak, já vím, že je to těžký na netu o tom necist a upkne te chapu,ale většinou tam každý napíše jen negativa než pozitiva.. moje kamarádka rodila vyvolavane loni a vyvolavali to ze zdravotních důvodů ještě pani, která s ní byla na pokoji a obě odrodily úplně bez problémů během pár hodin😉
@skretik No Verunka uz je cela natesena. Fakt hrozně moc. Úplně ji září očka, kdyz se bavíme, kolik ještě dní. Dokonce uz nejak pochopila to, jak se miminko narodí a ze nic neucitim a ze se o mne nemusí bát, ze to pan doktor ke kterému jezdim s bříškem udělá vse proto aby to nebolelo ani mne ani miminko. Teď akorát resi, ze nechce k tátovi, ze chce být u babičky a jezdit za mnou do porodnice. On ten vůl mi totiž napsal blbý termin dovolené na horach, kam s ním má jet i verunka. Prisla jsem na to v soubotu,kdy mi psal sms, co mám Verunce všechno sbalit. A já si připadala v tu chvili jak magor, protože jsem měla furt v hlavě i v kalendáři únorový termín. Samozřejmě ze za vse muzu já, protože jsem ho prý zblbla naším termínem, kdy jsou jarní prázdniny. Nasi vezmou Verunku někam na pár dni. A tak on se chytil toho únoru a tak mi napsal unorovy termín uz nekdy v prosinci. Jenze já s tím takto pocitala. Tak jsem mu psala, ze v pondělí rodim a ze se Verunka na miminko těší a na to jak za mnou bude s babičkou jezdit do porodnice. Hlavně by to obrecela a ja taky, ze se cely týden neuvidíme,ona by neviděla čerstvé miminko, jeste k tomu kdyz nevi zda bude mit sourozence sestřičku nebo bratříčka. Tak dnes az si pro Verunku prijede po práci a bude s ni chvili odpoledne, tak to musime vyřešit. Spis se zeptame Verunky, co by chtela a ja jsem přesvědčená, ze bude chtit být u babičky a videt miminko. Tak mi drzte palce, aby jsme se rozumne domluvili a hlavně aby Verunka mohla videt miminko za cerstva. Napadl mne jediny kompromis, ze by ji mamce privezl v úterý, to uz mne pustí z JIP a chtela jsem, aby za mnou odpoledne Verunka s mamkou prijely.
@andelka
@alishaa
@skretik holky díky za uklidnění 🙂 začínám si to v hlavě nastavovat tak, že to bude stejně v pohodě jako to měla teď v prosinci ta moje kamarádka 🙂 chytla mě teď nějaká vlna energie, tak ještě dneska vycidim celou domácnost, abychom se s nimi vraceli do čistého a pak už se budu jen těšit 🙂 trošku se bojím toho nedozraleho hrdla, ale to může být zítra všechno jinak 🙂
Tak já dneska po kontrole 😉 čípek 2cm... Pomalu se prý připravuju, ale zatím jsem zavřená... Během ozev jsem prý měla po 18 minutách dva lehkou ke děložní stahy, ale ty jsem vůbec nezaznamenala 😀... Tak jsem ráda, že se to aspoň trošku pohlo kupředu 😉...
Jo a ještě k těm pohybům... Já je teda cítím nonstop 😀 malej se tam pořád převaluje a nožičkami přejíždí po boku.... A prej váha cca 3,100 ... Tak doufám, že je to dobrej odhad 😀🙏
@andelka Ale s tim kompromisem by mel prijit on. Prece mu nebudu rikat, co ma delat. Navic nevím, kam na hory jedou. Tezko by ji mamce privezl odněkud ze zahraničí nebo z Beskyd. A já ji zase nechci pridelavat starosti, ze tu na nej nekde bude cekat, on to treba nedodrzi a ja z porodnice tezko neco vyresim. Znam ho, ze by nakonec volal, ze se tam Verunce libi a ze tam chce zůstat, ze si to rozmyslela. A to ja ale nechci, neprenesla bych to pres srdce. Chci ji vidět v porodnici ne az doma nekdy dva dny poté, co uz bychom byly s Terezkou doma. Na ni se budu nejvic tesit, az nas v pátek pusti domu. Uz takhke mi tech 6 dni bude hrozně moc chybet.
Tak uz mam kompletní předoperační vyšetření hotové a papír konečně v ruce. Mám vareno a cekam do 12 hod. a pujdu pro Verunku do skolky. M. jede odpoledne do práce, pro V. si přijede táta, tak budu mit odpoledne sama pro sebe. Budu prat a susit a odpočívat u relky. Asi si pustim nejaky film.
Ahoj holky, tak já byla na kontrole plus ster streprokoku. Příští týden jdu zase na kontrolu a budu mít vysledky a konečně jdu i na monitory 🙂 Na ty monitory chodite do porodnice ? Nebo vám je dělá vás gynekolog? Mě to bude dělat gynekolog do porodnice ještě nejdu.( ale tak já chodím na soukromou kliniku, kde jsem byla i na IVF-maji tu vše)
Marodum přeji brzke uzdravení!!
@cuccinka Me gynekolozka rekla, ze ty monitory jsou zbytecny, takze jsme se domluvily, ze budu do 40 tydne chodit k ni a tim padem je nemusim absolvovat 🙂 Pak po 40tt jsou povinne, tak uz na ne budu muset pripadne chodit do porodnice. Uprime uz me i vsechny ty utz dokolecka prijdou zbytecny..

@basice no, je to fakt vtipné 😀 dva měsíce ležím se strachem se zvednout na záchod a teď zas pro změnu nic 😀