icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
21. led 2019

@basice no, je to fakt vtipné 😀 dva měsíce ležím se strachem se zvednout na záchod a teď zas pro změnu nic 😀

zuzekk
21. led 2019

@val333 a bylas plavat? 😉

val333
22. led 2019

@zuzekk nebyla 😀 nakonec jsme zůstali hnít u televize 😂...

andelka
22. led 2019

@misak48 my měli včera večer sex a v noci jsem myslela že pojedeme. Ale nakonec jsem to kolem 3h zaspala a zatím nic. Zítra mám kontrolu,tak chci vydržet do ní,takže dneska odpočívám.Manzel jel do práce a přijede až večer.

skretik
22. led 2019

@jessulka a co Verunka jak to ted bere,kdyz uz se to tolik blizi? A bude tedy s tvoji mamkou?

skretik
22. led 2019

Holky a jak to mate s pohybama? Ja mam pocit,ze jw min akcni, mozna ze uz jsem tak unavena,ze v noci i ty pohyby zaspim,ale ted jsem ho uz druhe rano regulerne budila,protoze jsem zacinala byt nervozni,jestli je v poradku. Nastesti ted se zase mele,takze jsem klidnejsi,ale celkove mi prijde vic klidu nez driv,zas je pravda,ze ja jsem porad v pohybu,tak to mozna nekdy ani nevnimam 😏

andelka
22. led 2019

@val333
@jednaholkaa já to též nehrotim. Nějak to dopadne. Aspoň jsem si trochu připomněla ten pocit.
@beruska125 já podruhé rodila úplně bez poranění,pochybuju že by to tak bylo bez balonku a že bych tomu tak věřila ( nebála jsem se tlačit,věřila jsem že to bude hned a v pohodě).
Mně už se trhlinka zahojila, ale vzhledem k dnešní noci asi už nechám balonek být. Možná když do pátku nic,tak zase potrenuju.
V návodu píšou,že když je to krev z čípku a hned to přestane,tak to nevadí. Ale i tak myslím doporučují den pauzu.

arielka222
22. led 2019

@skretik já už ho skoro necítím se hýbat. Maximálně se občas nějak protahne a to mě bolí pak mocak a zebra. Já mám to břicho napnute jako blázen tak tam už nemá místo.

andelka
22. led 2019

@skretik též cítím méně. Když tak dole bouchání nebo nahoře převalování,nebo vyloženě se vybouli kolínko nebo noha. Poslední noci se mi spí taky líp. Též kolikrát ráno čekám na pohyby.

misak48
22. led 2019

@andelka teda trochu závidím 🙂 se mnou sex nic nedělá, po tom včerejším jsem stejně spala celou noc jako dřevo jen s přestávkou co 3 hodiny na WC. Tak hod nohy nahoru a odpočívej, ať ještě vydrzite 🙂
Já jsem fakt idiot. Místo abych se těšila na mimi, tak mě nenapadlo nic lepšího, než hledat na netu, co vlastně ta indukce obnáší, abych věděla, do čeho jdu. No a zrovna článek tady na Koníku je teda psanej strašně - v podstatě je to jen výpis toho, co všechno může být díky indukci průšvih. Takže akorát začínám být zbytečně nervní. Takže dost internetu a jdu si zkusit ten poslední den doma užít a soustředit se na sebe a malou 🙂

andelka
22. led 2019

@misak48 budu dospavat noc a ležet. Mamka mi pak kluky přiveze a budu chtít ať tu zůstane do večera. Stejně kdyby něco,musela by dojet. A ráno pojedu na kontrolu a budu vědět víc,zda se něco děje.
Nečti už nic. Mám několik kamarádek kterým vyvolávali a nebyl to větší rozdíl od normálního porodu,kolikrát i lepší.

ajdamajda
22. led 2019

@andelka já měla poslicky ale už poradně od 2 do 5 ráno a usnula jsem a nic 🙂)))

andelka
22. led 2019

@ajdamajda já od 1 do asi 3:30, pak jsem usla do 6:40 jak vstáváme do školy. Tohle jsem nikdy nezažila ( ale taky jsem nikdy v tomto tt neměla ještě sex), bylo to jako ms bolesti v podbřišku. Teď už je to dobrý.

alishaa
22. led 2019

@misak48 přesně tak, já vím, že je to těžký na netu o tom necist a upkne te chapu,ale většinou tam každý napíše jen negativa než pozitiva.. moje kamarádka rodila vyvolavane loni a vyvolavali to ze zdravotních důvodů ještě pani, která s ní byla na pokoji a obě odrodily úplně bez problémů během pár hodin😉

skretik
22. led 2019

@andelka tak ja rano MS bolesti vystrelujici do beder,tak jsme to jeste trochu prostouchli a od te doby klid 😂,asi na me ten sex pusobi opacne 😅🤦‍♀️. Dneska by se teda rodit nehodilo, pritel ma koncert a ja jdu s detma na hokej, ale i to by pro prcka mohli znit lakave 😂

skretik
22. led 2019

@misak48 nejde to necist,clovek chce aspon trochu vedet do ceho jde,ale jak pise @alishaa tak vetsinou se pisou negativni zkusenosti,taky mam kolem sebe par vybolanych porodu a vse v pohode 😉

andelka
22. led 2019

@skretik uvažuju jestli nakonec nepojedu s klukama k doktorce,ale nevím no. Dneska se mi to taky vůbec nehodí.

skretik
22. led 2019

@andelka jsou nemocni?

jessulka
22. led 2019

@skretik No Verunka uz je cela natesena. Fakt hrozně moc. Úplně ji září očka, kdyz se bavíme, kolik ještě dní. Dokonce uz nejak pochopila to, jak se miminko narodí a ze nic neucitim a ze se o mne nemusí bát, ze to pan doktor ke kterému jezdim s bříškem udělá vse proto aby to nebolelo ani mne ani miminko. Teď akorát resi, ze nechce k tátovi, ze chce být u babičky a jezdit za mnou do porodnice. On ten vůl mi totiž napsal blbý termin dovolené na horach, kam s ním má jet i verunka. Prisla jsem na to v soubotu,kdy mi psal sms, co mám Verunce všechno sbalit. A já si připadala v tu chvili jak magor, protože jsem měla furt v hlavě i v kalendáři únorový termín. Samozřejmě ze za vse muzu já, protože jsem ho prý zblbla naším termínem, kdy jsou jarní prázdniny. Nasi vezmou Verunku někam na pár dni. A tak on se chytil toho únoru a tak mi napsal unorovy termín uz nekdy v prosinci. Jenze já s tím takto pocitala. Tak jsem mu psala, ze v pondělí rodim a ze se Verunka na miminko těší a na to jak za mnou bude s babičkou jezdit do porodnice. Hlavně by to obrecela a ja taky, ze se cely týden neuvidíme,ona by neviděla čerstvé miminko, jeste k tomu kdyz nevi zda bude mit sourozence sestřičku nebo bratříčka. Tak dnes az si pro Verunku prijede po práci a bude s ni chvili odpoledne, tak to musime vyřešit. Spis se zeptame Verunky, co by chtela a ja jsem přesvědčená, ze bude chtit být u babičky a videt miminko. Tak mi drzte palce, aby jsme se rozumne domluvili a hlavně aby Verunka mohla videt miminko za cerstva. Napadl mne jediny kompromis, ze by ji mamce privezl v úterý, to uz mne pustí z JIP a chtela jsem, aby za mnou odpoledne Verunka s mamkou prijely.

andelka
22. led 2019

@skretik ne,jsme už čtvrt roku objednani na alergologii. Chodíme pravidelně. Já to ale tušila když mi Dr dávala termín,že to nebude jen tak .

andelka
22. led 2019

@jessulka zkusila bych ten kompromis. Aspoň se zabaví a nebude myslet co je s tebou. Uteče jí to rychle a v úterý už vás obě uvidí.

misak48
22. led 2019

@andelka
@alishaa
@skretik holky díky za uklidnění 🙂 začínám si to v hlavě nastavovat tak, že to bude stejně v pohodě jako to měla teď v prosinci ta moje kamarádka 🙂 chytla mě teď nějaká vlna energie, tak ještě dneska vycidim celou domácnost, abychom se s nimi vraceli do čistého a pak už se budu jen těšit 🙂 trošku se bojím toho nedozraleho hrdla, ale to může být zítra všechno jinak 🙂

val333
22. led 2019

Tak já dneska po kontrole 😉 čípek 2cm... Pomalu se prý připravuju, ale zatím jsem zavřená... Během ozev jsem prý měla po 18 minutách dva lehkou ke děložní stahy, ale ty jsem vůbec nezaznamenala 😀... Tak jsem ráda, že se to aspoň trošku pohlo kupředu 😉...

val333
22. led 2019

Jo a ještě k těm pohybům... Já je teda cítím nonstop 😀 malej se tam pořád převaluje a nožičkami přejíždí po boku.... A prej váha cca 3,100 ... Tak doufám, že je to dobrej odhad 😀🙏

jessulka
22. led 2019

@andelka Ale s tim kompromisem by mel prijit on. Prece mu nebudu rikat, co ma delat. Navic nevím, kam na hory jedou. Tezko by ji mamce privezl odněkud ze zahraničí nebo z Beskyd. A já ji zase nechci pridelavat starosti, ze tu na nej nekde bude cekat, on to treba nedodrzi a ja z porodnice tezko neco vyresim. Znam ho, ze by nakonec volal, ze se tam Verunce libi a ze tam chce zůstat, ze si to rozmyslela. A to ja ale nechci, neprenesla bych to pres srdce. Chci ji vidět v porodnici ne az doma nekdy dva dny poté, co uz bychom byly s Terezkou doma. Na ni se budu nejvic tesit, az nas v pátek pusti domu. Uz takhke mi tech 6 dni bude hrozně moc chybet.

jessulka
22. led 2019

Tak uz mam kompletní předoperační vyšetření hotové a papír konečně v ruce. Mám vareno a cekam do 12 hod. a pujdu pro Verunku do skolky. M. jede odpoledne do práce, pro V. si přijede táta, tak budu mit odpoledne sama pro sebe. Budu prat a susit a odpočívat u relky. Asi si pustim nejaky film.

cuccinka
22. led 2019

Ahoj holky, tak já byla na kontrole plus ster streprokoku. Příští týden jdu zase na kontrolu a budu mít vysledky a konečně jdu i na monitory 🙂 Na ty monitory chodite do porodnice ? Nebo vám je dělá vás gynekolog? Mě to bude dělat gynekolog do porodnice ještě nejdu.( ale tak já chodím na soukromou kliniku, kde jsem byla i na IVF-maji tu vše)
Marodum přeji brzke uzdravení!!

jednaholkaa
22. led 2019

@cuccinka Me gynekolozka rekla, ze ty monitory jsou zbytecny, takze jsme se domluvily, ze budu do 40 tydne chodit k ni a tim padem je nemusim absolvovat 🙂 Pak po 40tt jsou povinne, tak uz na ne budu muset pripadne chodit do porodnice. Uprime uz me i vsechny ty utz dokolecka prijdou zbytecny..

andelka
22. led 2019

@cuccinka já jsem u minulého dijtura chodila pořád k němu,i na monitory. Teď ten nový mě celkové předal ve 37 tt do péče porodnice a půjdu k němu až po šestinedělí.

andelka
22. led 2019

@jessulka držím palce ať se nějak domluvíte.

Strana