icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

misak48
22. led 2019

Tak u nás poklizena celá domácnost, vycidena koupelna, vyluxovano a vytřeno. Pro duševní pohodu jsem si zapálila krb a aromalampu s oblíbeným skořicovým voskem a jdu si hodit nohy nahoru a povídat si s prckem. Jak to bude super, až bude s námi na světě, tak ať nás moc nenapina a dá si rychle říct 🙂

jessulka
22. led 2019

@skretik Moc se omlouvám, jestli jsem se zeptala nejak zvydave. Asi uz jsi tu o tom driv psala a ja úplně zapomněla. Jak to odloučení a pak zase návrat ustal skolky sam. Zkusim to s tou školkou zase tak, jako bych chodila normálně do práce. To si ji vyzvedaval take ze skolky sam. A byla v pohodě.

ajdamajda
22. led 2019

Tak u nás úraz - maly jel na motorce, napálil to do židle a prokousl uvnitr ret. Hned krve jako něco , první co mě napadlo mu vrazit nanuk aspoň aby se to zatahlo. Měl tam krater. Zatahlo se to, ale má půlku pusy nateklou. Ret úplně fialový . Prvně jsem chtěla na síti ale díky te zmrzline se ta tkáň stáhla . I když má to uvnitr tak na 0,5cm a krvacely i dasne (zuby jsem neměla možnost zkusit zda se hýbou protože si tam nenechá sáhnout ) . Tento doveda měl i prasklou lebku .... s braskou dovadeji , úrazu už mnoho a vždy se děsím dalšího . Naštěstí mamka tu teď byla tak jsme mu to léčily spolu a kluci se aspoň uklidnili (jsou hyperaktivní a proste se teď v zimě se mnou víceméně nudí tak blbnou )

Mě napadá maximálně s nimi zase jet na Zlicin do velkého centra prolezacek. V této kose venku déle jak hodinu na hřišti nevydrzime a oni potřebuji litat.

jessulka
22. led 2019

@misak48 Ten krb a aromalampa musi byt bájo. Jen relaxuj, dokud to jde 😉

jessulka
22. led 2019

@ajdamajda Jejda, tak snad se mu to brzy zhoji. To muselo byt tedy krve, chudatko. Myslis Toboga Fantazy? V Průhonicích v Zirafe jste uz byli? Jenze ted vsude zase řádí bavily, tak aby na tebe ještě někdo něco neprsknul. Davej na sebe pozor.

basice
22. led 2019

@plamenak11 jsem na tom podobně, já mám do termínu 32 dní, ale ještě chci s porodem počkat 😉

ajdamajda
22. led 2019

@jessulka tam je to na nás daleko. Cestuju s klukama autobusy . Jo ještě ze jsem měla v mrazáku mroze, hned ji dostal , ale otok má festovni. Ještě ze mám doma Arniku montanu ... hned ji dostane na krvacivost a otok. To se v lékárnicce neztrati.

jednaholkaa
22. led 2019

@renulkka To zni hrozne, ze te nechala takhle dlouho lezet, ses mela ozvat, ze uz se to neda.. Ja takhle lezela u gyn asi pet minut a mela jsem dost..

alishaa
22. led 2019

@basice
@plamenak11
Jsem na tom stejně holky, dnes 35+2.. uz jsem myslela, ze jsem skoro jedina, kdo ma tak pozdni termin😊teprve budu tašku do porodnice balit, měla by mi teď přijít ještě zásilka z Pilulky, tak už snad kromě pantofli budu mít vše po kupe😅

jessulka
22. led 2019

@skretik @andelka Holky, tak můžu jít v klidu rodit. Verunka na hory s tátou nejede. Prý si to s nim vyřídila sama, tak jsem ráda, ze jsem do toho nějak nemusela zasahovat. A prislo mi, ze mu to ani nijak extra nevadí. Aspoň usetri za vleky, za občerstvení a za jídlo pro dalsiho strávníka. A bude si moct lyzovat po svem a nebude se muset placat na dětském vleku, kde by se on lyžařský expert ukousal nudou.

dominika963852
22. led 2019

Ahoj kočky, tak já už jsem dneska konečně doma 🙂 . Teď jen do nemocnice porodit,nic víc 😀 . Domík je naštěstí v pořádku, jen já si na nic nevzpomínám, ale jinak se cítím fajn.
Myslím na vás a průběžně pročítám, v té nemocnici se moc psát nedalo. Děkuji všem, který si na mě vzpomněli, jste tu super parta 😉 🌹

basice
22. led 2019

@jessulka dcera takhke nechtěla k tatínkovi než se měl narodit Samík. Chtěla být stále se mnou a pořád si mě hlídala. Teď to máme zase. Nedávno k němu měla jet a nechtěla, že mě mě nechce nechat samotnou doma.

jessulka
22. led 2019

@basice Ja si také myslím, ze ma o mne strach a boji se o mně. A hlavně az se malá narodí, bojim se, ze nebude chtít k nemu vůbec a bude delat scény. A kdo nrjvic trpí? Maminky. Já treba dnes bulela s ní. Brecela doma snad hodinu v kuse. Clovek by ji rad pomohl, vim, ze to tyhle deticky nemaji v životě jednoduché, ráda bych si ji nechala doma, ale musi i k tátovi, když o ni jevi zájem. Ona se s ním nemá špatně, je dobrý táta a myslím, ze se vzpamatoval diky te jeho nové přítelkyni, ktera ma dvě děti (12 a 2 roky), že vidí, ze je potřeba se detem věnovat. No jsem na to sama zvědavá.

bombat
22. led 2019

@dominika963852 To Ti přeji, že už jsi doma. Tak to byl jenom nízký tlak? Tchýně se teď o Tebe asi bojí, když to s Tebou zažila, viď?

jessulka
22. led 2019

@dominika963852 Teda, to mi spadl kamen ze srdce, ze jste v pořádku. A hlavně v klidu a pohodli doma. Ted uz jen porodit, vid? Tak snad uz se to nebude opakovat. Radeji sama s Jarouskem nikam nevycházej. At je líp a opatruj se 😘

basice
22. led 2019

@val333 tak já jsem nemazala skoro ani u jednoho těhotenství a strie se mě neudělaly.

basice
22. led 2019

@alishaa tak já už naštěstí mám tašku zabalenou. Minulý týden mě trochu doktor na kontrole vystrašil, že už se otviram a že bych se měla šetřit,tak jsem tu tašku raději zabalila.

basice
22. led 2019

@jessulka máš pravdu, že to tyhle dětičky nemají vždy jednoduché 😔. Bývalý manžel byl naštěstí takový, že když hodně brečela, že tam nechce,tak ji raději nenudil a jela k němu až když se na to cítila. Po porodu se to pak časem srovnalo a zase k němu začala pravidelně jezdit. Teď už je větší,tak se většinou domluva už sama,kdy tam k němu pojede.

basice
22. led 2019

@dominika963852 tak to je dobře, už už jsi doma a že se cítíš fajn. Tak to bylo nakonec tím nízkým tlakem?

misak48
22. led 2019

@dominika963852 tak to jsou super zprávy 🙂 opatruj se, ať jste až do porodu v pohodě 🙂

@jessulka to je super, že se ty hory vyřešily tak, že jsi spokojená ty i Verunka, ale zároveň nejsi za tu "mrchu", která ji nechce s tatínkem pustit 🙂

jessulka
22. led 2019

@misak48 @basice Tak on bývalý ví, že já mu v cestě nikdy neudu stát a dveře měl a má u nás vždy otevřené, když by si chtěl s Verunkou třeba pohrát a já byla doma bez přítele. Dřív k nám chodil často, ale to byla Verunka ještě malá. . Chvíli si s Verunkou pohráli a pak šli třeba ven, nebo jeli k jeho rodičům na kafe. Teď už to nepraktikujeme, ale co jsme Verunce vymalovali pokojíček a nastěhovali jí tam novou skříň, tak se samozřejmě hned tatínkovi pochlubila. Tak se tu byl na to její království podívat, On si jí vezme i když brečí. Ona pak v autě přestane. Oba se jí snažíme domluvit a když mi pak píše sms, tak většinou už je veselá a po mamince ani nesteskne.

jessulka
22. led 2019

Dnes mne celý den bolí stydká kost a malá se strašně tlačí hlavičkou dolu. Je to až bolestivé. Tak si jdu už raději lehnout, ať tu bolest třeba zaspím.
A na dnešek jsem měla zase živé sny. Zdálo se mi o porodu a jak mi donesli malou v zavinovačce ukázat. Brečela jsem dojetím a byla z ní naprosto unešená. Pořád jsem jí očuchávala a hubičkovala. Já už se na ní tak moc těším.

Komu zítra že vyvolávají ten porod?

misak48
22. led 2019

@jessulka mě 🙂 teda doufám, když už jsem na to psychicky docela pripravena... Vlastně vím jen to, že se mám hlásit v 9 na rizikovém oddělení. Co bude dál, to se uvidí 🙂

jessulka
22. led 2019

@misak48 Tak tfuj tfuj tfuj, at ti to dobře dopadne a hlavně at je to rychlé, co nejmíň bolestivé a máš prďolku brzy u sebe. Kde že to vůbec rodis?

misak48
22. led 2019

@jessulka děkuji 🙂 u Apolináře. Mám tam v ně naprostou důvěru, tak snad ji nezklamou 🙂

jessulka
22. led 2019

@misak48 Budeš v dobrých rukou. A miminko také. Tesim se na fotečku miminka a pozitivní radostné zpravy. Opatruj se 😘🤗🙋✊

seveneye
22. led 2019

@misak48 ahoj jj tak jak píše Jess opatruj se a zítra jen samé dobré zprávy🙂

Holky tak já dnes poprvé nácvik s aniballem,fakt usmevny,😀 uvidíme co zítra zda bude odvaha a chuť pokračovat,každopádně po veceri jsem sezrala jablko a takovou krec v břiše jsem už dlouho nemela,ach jo ale dobře mi tak:-\

basice
22. led 2019

@misak48 tak přeji hodně štěstí, ať to jde tak jak má a je to hlavně rychlé. Držím pěsti a budeme se těšit na fotečky a zprávy od tebe 😘

jednaholkaa
22. led 2019

@misak48 U Apolinare tam jsou asi profici, drzim palce at to probehne podle tvych predstav 🙂

jednaholkaa
22. led 2019

Jinak ja porad cekam na naky poslicky nebo MS bolesti; jako ze uz se zacne neco dit i dole a zas me ted tlaci akorat nahore bricho, jako ten zadek pod prsama. Ty holce asi roste zadek 🙂)

Strana