Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Nemuzu spát 👻
Strašně mne bolí stydká kost. Mám strach, že malá sestupuje dolu a ze se neco chystá.
Ted mi tak projelo myšlenkou, máte připravený nejaky text zprávy, co budere rozesílat z porodnice rodine a přátelům ohledně narození miminka? Ja chci poslat něco zajímavého, protože vlastně nikdo neví, co čekáme. Tak bych rada napsala něco ve stylu......
"Z porodnice letí novina, ze ode dneska jsme vetsi rodina. V ... hodin vykouklo na svet nase velké překvapení (.....cm, .....g), jehož krásné jméno na nas září 15. října v kalendáři.
Co myslíte? Je to blbý?
@dominika963852 Fakt epileptický záchvat? Juj. Tak to bych radši konzultovala s doktorem a nechala si udělat všechna možná vyšetření, až to bude jen možné. Ty epileptické záchvaty se opakují. Ale já si myslím, že ti prostě jen neseděl ten obchodní odér, zápach z lidí, potravin, teď jsi byla učitě nabalená, třeba jsi předtím méně pila. Jak říkám, mne v krámě také nebývá po dobu těhotenství dobře, mne vadí i ty zářivky. Vidím sem tam takové stíny teček. Včera jsem byla nakoupit naposled, teď se o to musí postarat Michal.
@misak48 Držím palce 🙂 Já už bych to chtěla mít taky za sebou . Určitě to půjde jako po másle. První syn je taky vyvolávaný a porod se mi i líbil 😉
@jessulka Určitě sehrálo více faktorů, já si jen vzpomínám, že jsem se začala svlékat a pak už si nic nepamatuji .
Neurolog mě včera taky nepotěšil tím, že by se to mohlo opakovat, ale to by mi pak nasadili nějaké léky a nemohla bych prý řídit atd. což je pro mě horor :D
Manžel mě teď do obchodu nepustí :D ani za volant, ale extra chuť ani nemám .
Dnes mám gyndu, to bude dr koukat.
@silwiin Ano, já už jsem to tu i psala, protože mi to rozmluvilo dost lidí, hlavně učitelky ve školce, že s tím mají děti problém to jméno vyslovovat a chudák to dítko se pak cítí špatně, že skoro nikdo jeho jméno neumí pořádně vyslovit. Mají s tím problém i dospěláci. Tak jsme dali Terezku, kterou si tak moc přála Verunka. Nejdřív chtěla teda Julinku, ale tu má kamarádka sousedka z vedlejšího vchodu a Julie se zase nelíbila M. Tak svolil Terezku. I když on si stejně pořád myslí, že to bude Fanoušek 😀 Celá rodina si to myslí. Vždyť mám přece jen to břicho, žádný zadek, stehna, žádné problémy s pletí, celá jen zářím a sluší mi to. A jeho ex, když čekala Ellu, tak byla škaredá, rozkydlá, vypadaly jí vlasy a byla celá dokola obteklá jak pneumatika.
@dominika963852 A když jsi se svlíkala, neshýbala jsi se třeba k zemi a pak ses prudčeji nenarovnala? Mne se tohle stalo už několikrát, že se mi tak zamotala hlava, že jsem myslela, že sebou říznu. Hodně pij.
@jessulka Nene, ale vím co myslíš 😉 .
Rozkaz, hodně pít a klid 🙂
Tyjo holky, ráno dělám synovi mléko a tak hrozné se mi zamotala hlava, že sem letěla na zem. Nastesti sem neomdlela ze bych byla mimo, ale je mi teda dost divne a boli me hlava. Manžel je zrovna mimo město a přijede až večer a já mám teda docela strach ať opravdu neomdlim a syn bude bez dozoru :(
Ach můj Bože. Takže zase dohady a M. ukřivděný, že mám zase něco proti nachlazení jeho dcery. Když tu o víkend byla E. tak chrchlala, lítaly z ní zelený nudle, až se mi z toho dělalo zle. Pořád smrkala, chodila po bytě se soplem až po bradu a kašlala. Tak jsem M. řekla, jestli má E. pořád stejný zdravotní stav, tak ať jí k nám nevozí (má být u nás do pátku do rána). Prej proč si nesmí svou dceru přivést, když u nás byla o víkend. Tak jsem mu řekla, že v neděli nastupuji do porodnice a že mne v pondělí čeká operace. Nemůžu onemocnět. Koukal jak z jara. A měl zase milion připomínek, co kdyby byla nemocná Verunka a nebo on. Tak jsem mu řekla, že Verunka by šla marodit k našim a on by musel taky k jeho rodičům. Já nevím, bere vůbec ohled na to, že k operaci se nastupuje bez nachlazení? Tak jsem mu řekla, ať si o císařském řezu něco přečte na internetu a přestane po mne házet ty ukřivděný ksichty. Bože, ať už je pátek a jde do práce. Jak já si v té porodnici psychicky odpočinu.
@arielka222 Ježiš, tak šup nohy nahoru a mokrý ručník pod zátylek. Snad to bude dobrý. Ten tlak venku je fakt hroznej.
@jessulka to nevadi, ze se ptas 🙂. Syn to nesl spatne, myslim, ze je tim i poznamenany. Dlouhou dobu si pak hlidal, kdyz byl tatinek pryc, treba na koncerte, treninku nebo proste jen na vecer, ze se vrati , vzdycky mu volal, kdy prijde a ujistoval se, ze fakt prijde,nekdy i brecel, ze chce tatinka :(. Uplne nesnasi, kdyz se hadame, to pak kolikrat taky breci, snazim se nehadat pred nim,a le nekdy to proste nejde :( , no moc jsme mu do zivota hezky zaklad nedali :( , nevim jeslti je dobre, ze jsme spolu nakonec zustali, ale to uz je ted stejne jedno. Jsme spis jak bracha se segrou nez milenci, ale to mozna taky do zivota neni spatny 🙂.
Jinak si taky myslim, ze si Te ted Verunka chce hlidat, ma o Tebe strach, zaroven uz se nemuze dockat, ale uz i vi, ze to pro ni bude vsechno zmena a nevi jaka. Je dobre, ze ex nakonec netlaci na ty hory.
@arielka222 tak bud co nejvic v klidu a dej si kafe na zvednuti tlaku.
Ja vcera byla s klukama na hokeji a myslela jsem, ze to bude pohodicka a musim rict, ze to teda bylo dost narocny 🙈 , uz to fakt neni na zadny velky akce 🙄
@jessulka tlak je venku hrozny to je fakt. A hlavně já vůbec nepiju, vypiju za den jen dva Malinikove čaje a Caro tak to možná má taky vliv. No uvidíme jak mi bude večer, zítra mám poradnu, kdyztak zajedem na kontrolu večer, se mi i špatne dýchá. No to je zase den :/
@arielka222 já nevím mně se od pondělí tak nějak blbě dýchá a trochu se mi motá hlava, taky to přisuzují tomu počasí, taky ty mrazy a hnusny rozptylové podmínky🤪
@beruska125 to bude asi fakt z tech mrazu. Oni říkali ze by se nemělo chodit ani ven právě.
Já ven nechci ... jsem na to lina . Původně jsem chtěla na boby s klukama ale to je na hodku maximálně . Než je obléknu, než nabalim sebe.. navíc nechci brát malého do mrazu s tou rozseklou pusou .
Dnešní kontrola byla bez monitoru,takže jen vyšetření a utz,tak jsem ráda, musím uvařit oběd. Vše ok, malý přibral 100g za ten týden, takže má odhad 3300, a čípek změna z 3 cm na 2cm,ale jinak se s ním nic neděje. Ale říkala Dr,že když rodím po několikáté,tak se může otevírat rychle až s kontrakcemi. Což si myslím že tak bude. Další kontrola i s monitorem v úterý, 39+4.
@skretik Taky jsem ráda, že ex netlačil na pilu s těma horama. Ale sám věděl, že to s tím termínem prostě nedomyslel a že nás teď čeká něco daleko důležitějšího něž hory. A jsem ráda, že si to s nám Verunka vyřídila sama a já nemusela zasahovat.
My jsme s M. spíš také jak brácha se ségrou. A jak píšeš, to také není na škodu 🙂
@andelka Jenže on si určitě myslí, že tu pravdu nemám. Tak jsem mu říkala, ať si představí, že ležím na operačním sále a ve vodorovné poloze a chytne mne kašlací záchvat, nebo budu mít ucpaný nos od rýmy, kdo mne dá vysmrkat? A že po operaci mne bude ta jizva tak bolet, že se nebudu moct ani zasmát, natož zakašlat.
Super, že ti kontrola dopadla dobře a že malý už tolik nepřibírá. Já jdu na kontrolu v pátek a pak naposledy v neděli při příjmu do porodnice.

@misak48 Budu na Tebe myslet.