Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 Tak to toho vypiješ opravdu hrozně málo. To já lemtám jak Barik. Pořád piju vodu, 3x denně těhotenský čas a 2x denně Caro nebo Meltu.
Tak jsem to ještě trochu upravila. Co na to říkáte teď?
Z porodnice letí novina, že ode dneška jsme větší rodina. V ... hodin nastal ten správný čas, aby naše miminko odkrylo svou pravou identitu. Jeho jméno na nás září (4.9.) (15.10.) v kalendáři. Jeho startovní míry jsou (….cm, …..g). Z Mělnické porodnice zdraví nadšení rodiče Jessica a Michal.
Jsem na kontrole v porodnici, uz tu cekam pres hodinu, dneska to teda vubec nepostupuje.. :(
@jessulka přesně jak rikas s tou izolaci. Ja mam porad kasel. Dnes me pustili z nemicnice na tyden jeste domu ale maleho necham u tchyne. Protoze taky pokaslava a proste ted potrebuju byt hlavne Ja Ok. Je to sice sobecky ale nechci jeste nejake komplikace u sekce :(
@smigli já jdu zase zítra, tentokrát i s monitorem tak jsem zvědavá, minule jsem tam byla cca 1.5 hodiny bez monitoru.
@arielka222 Jj, ja tu cekam od deviti, mam za sebou monitor a sestricku a stale cekam na doktora.. :-/
To je hrozný ty časy a čekání. Já jsem tam minule byla hodinu s monitorem,a teď teda 25 minut bez něj. Zatím mi to vychází, žádné dlouhé čekání.
@arielka222
@smigli a jak tam jezdite? Ja autem a to parkovani je tam sileny 🙈,jsem tma minule byla 1:05h a platila jsem 90,- a to jsem byla bez monitoru. Ptala jsem se sester jestli je moznost parkovat nekde jinde taky a pry ne,jsme se shodli,ze az pojedu rodit,ze je lepsi si vzit Ubera nebo co 😏
A jeste mi reknete,kdyz mate poslicky,davate se do klidu nebo neresite? Ja delam jako,ze nic... uz druhy den jsou trochu silnejsi a stejne delam jakoze nic. Treba to ani nejsou poslicci, ja fakt nevim 😅😅🤦♀️🤦♀️
@arielka222 Ty blaho, ted jsem zrovna cetla jak je dulezity v tehotenstvi hodne pit, snazim se si na to davat pozor, kvuli miminku hlavne..
@jessulka To spojeni "odkryt identitu" zni trochu zvlastne, zvlast kdyz SMS zacina versem a pak tohle 🙂
Jinak holky ja byla vcera poprvy na tehotenske joze (konecne mam cas 🙂) a byla tam holcina v 5tt, tak to bylo usmevne. Ahoj, minuly vikend nam to ujelo a dneska jsem na gravidjoze 😃D
Já na kontroly jezdím autobusem. K porodu mě poprvé vezl taxík, podruhé brácha. Teď snad manžel, který zůstane. Ale tak hlavně že někde místo bude,s placením počítáme.
@skretik Ja jezdim busem, od te doby, co jsou dole v sidlisti modry zony, tak se zaparkovat neda.. Tyjo, mam pocit, ze na me snad zapomneli. Pripada mi, ze uz tam chodi i zensky, co prisly az po mne.. K porodu doufam, ze me priveze manzel a ten pak pojede zas dom. Pripadne jemu nebude vadit to zaplatit.
Tak doktor me ani nevysetroval, jen se zeptal, jak se citim a hotovo. Takze dve hodiny celkem. Ted uz domu, tchyne udelala ptacky, mnam. 🙂
@skretik tam mě vozí manžel a zpátky jedu busem, jede mi až k domu. Ty ceny jsou šílené, u porodu za parkování platil manžel cca 800 a plus ještě necelých 700 za účast u porodu. No mazec drahych par hodin.
@jessulka jj je to pravda s tim jmenem, je takovy slozitejsi.
Ja tu delsi dobu nemela vubec cas to sledovat, co se tu deje:( ted mamzas casu milion.
Ale kdyz vyjde dneska krev, tak muzu domu a vyvolavat predcasne se nebude muset🙂
A to musi potesit, kdyz jsi zarici krasna maminka, a bejvalka byla tlusta a skareda😂
Holky tak já jsem pořád úplně zavřená. Kolem 6 večer bych měla dostat tyčinky na dozrání hrdla a zítra začnou vyvolávat. Ale každopádně tady je to mazec. Jsem tu od půl 10 a teprve teď jsem vyšetřena a přijata. Ale stejně čekám na chodbě až vyřeší co a jak, protože oddělení je úplně plné a není tu žádná volná postel...
@skretik jako natáhla bych se, ne že ne. Ale hlavně že jsem dostala aspoň oběd 😃 já si myslím, že za to nemůžou. Je to oddělení rizikového těhotenství. Takže sice mají někoho objednaného právě třeba před indukcí, ale jinak tu zůstávají maminky ležet z hodiny na hodinu když je něco špatně. Jako tady zůstala z ničeho nic Vilma v tom listopadu. Takže se to akorát blbě sešlo no. Ale jako radši si tu počkám na chodbě, abych mohla zůstat tady, než aby mě uložili na hekarnu. To se prý občas taky stává...
A už jsem teď mnohem víc v klidu než ráno, když už aspoň vím, co se bude dít 🙂

@andelka super 😉 taky mám čípek 2 cm a kontrolu v úterý... No nejraději bych už o víkendu rodila 😀