Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@misak48 tyjo tak snad odpo tě někam uloží a budeš se moc psychicky připravovat.nj já šla takhle na plánovanou operaci.nástup v neděli odpoledne nevyšel,tak na druhý pokus pondělí ráno,ale zase jsem byli s primářem chirdy domluveni,ze jsem první ranní zákrok,takže prijet,doslova odhodit tašku na pokoj,vyslict,příprava a šup na věc,člověk ani neměl čas nad tím vším premyslet...
Holky upadl mi patentek na nohavici u jedněch propinacích dupaček,nemá někdo nějaký fígl na rychlou opravu?
@dominika963852 Domi vůbec se to opakovat nemusi,snad to bude vše ok🙂třeba to bylo fakt "jen"celkovým přetížením organismu,nebo mas nějaké hraniční výsledky?já odpadla jednou,ale naštěstí už se to nikdy vic neobjevilo.
Já si od rána užívám stresy. Navíc ze mě pořad teče sopl (ale to Zátka nebude protože to teče už dlouho při námaze kdy cítím podbrisek ale není to s krvavyma nitkama atd) ...
Jsem teda napjata díky okolnostem jako struna .. žádný klid . A do toho maly má tu pusinku .. musíme desinfikovat
@jednaholkaa ty zase poprvé..."Aha, za chvíli rodim, teď mi to nějak došlo..." 😁🤣
Holky díky všem za podporu. Beru to sportovně a prostě čekám 😀 to chudák sestřička je z toho tak hotová, že se mě právě zeptala, jestli si nechci skočit třeba do bufetu na dortík asi 3 minuty poté, co se mě ptala, jestli jsem si pichla inzulín 😀
@misak48 držím palce, ať je vše rychle a podle tvých představ 😉😍
@arielka222
@beruska125 holky, mě bylo v pondělí a včera taky tak divně. Hlava se mě motala a tak celkově jsem se necítila ve své kůži. Taky si myslím, že to může být tím počasím 😔
@bombat docela se nudím, takže brouzdám po netu. Myslím, že až začnu rodit, tak žádné živé zpravodajství nebude 😀 manžela jsem poslala do práce už asi po hodině čekání, když už jsem měla vyplněné papíry a jen čekala na vyšetření od doktora ještě. Přišlo mi zbytečné, abychom tu jen tak seděli oba. Před chvílí psal, že dorazí na 4 za mnou na návštěvu. On to má z porodnice do kanceláře asi 10 minut pěšky, takže tam teď bude zůstávat dokud neporodím, aby byl po ruce. Mají to krásné zařízené včetně koupelny a kuchyně a má tam i matrací, protože tam občas přespává....
@vilmic Jee, Mates je rozkosnej 🙂)
@seveneye Výsledky jsou v pořádku. Já už kdysi taky odpadla,ale to bylo jen omdlení v autobuse. Tohle byl prý záchvat (křeče,pokousaný jazyk,oči v sloup) , bohužel jsem si ani nepamatovala, že jsem těhotná a nevzpomínám si z toho dne na nic. Ale taky doufám,že už to nezažiju 🙂 . Teď to chce se naladit zase na tu správnou vlnu a nemyslet na to 😉
@val333 taky mám pletený mantinel je to boží 😍
@vilmic Tak to uz jsou ty novější vajicka. To to tam musi být kór nanáhnany a verim, ze z toho moc odvazana nejsi. Mne vadi, ze to polstrování těch pasu pres ramínka zacina uz od te latky, ze to treba není pohyblivé, jako to má většina jiných vajicek. Proto se to pak blbě protahuje temi otvory. Poslu ti stažené foto, jak to ma to nase vajicko.
@val333
@arielka222 Mate to nádherné holky 👍😉😊

@misak48 budu na tebe moc myslet. Už to máš v dohlednu. Dobře to dopadne. Už se těším na fotečku miminka 👶Držím palečky