icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
23. led 2019

@smigli Nač se stresovat. Takhle to u nas vypadalo jeste nedávno.
Holky, ja spala 3,5 hodiny 🙃 z toho jak jsem v noci nemohla spát, tak jsem to dohnala ted. tak doufám, ze nebudu dnes zase čumět do stropu.
@misa48 Tak uz jsi se zabydlela? ✊

bombat
23. led 2019

@misak48 Tak už Tě někam uložili? Teď tam budeš mít, jestli jsem to dobře pochopila, manžela. Opravdu na Tebe moc myslím.

skretik
23. led 2019

@smigli hlavni je pohoda,beztak to za chvili prestane byt nacancane 😅.

To mi chcete rict,ze mate vsichni hnizdecka a nebesa? Ja mam ciste postylku s mantynelem, bez nebes,kolotoce i hnizda 🙈

skretik
23. led 2019

@jessulka tak to tu budes v noci vypisovat vid 😂

arielka222
23. led 2019

@skretik u syna jsem nebesa neměla, je to lapač prachu. Ale když je to poslední mimi tak si to chci užít 🙂 jinak hnízdečko je pro mě nutnost, syn tam byl pořád (na sedačce, v posteli a nikde necestoval v postýlce) a kolotoč jsme používali až do teď, teď už ho bude mít mimi. Takže ten jsme taky využívali hodně. 🙂

zuzekk
23. led 2019

@val333
@arielka222 ten mantinel je fakt božíí

zuzekk
23. led 2019

@smigli evidentně máš vše co potřebuješ! 🙂 a pohodičku.. 😉

jessulka
23. led 2019

@skretik Doufám, ze ne. M. bere zitra holky na cely den na hory lyzovat. Huraaaa budu tu mit cely den klídek 😍🤗

zuzekk
23. led 2019

@skretik hnízdo mám, hlavně kvůli pobytu v naší posteli, jinak nic. jo a kolotoč z Ikei jsme vlastně taky dostali, nevím, budu-li ho instalovat. Jinak dneska přišla vysněná zavinovačka, snad se mu bude líbit tak jako mně! 🙂
postýlka stojí složená v krabici, matračka tvoří část naší vymakané tepelné izolace v rekonstruované části domu, ale mám alespoň klid v tom, že je koupeno.. (@smigli jsi na tom dobře!)

jessulka
23. led 2019

@arielka222 Mne ta nebesa lákají taky, ale jak pises, je to hrozny lapac prachu. Navic kamarádka je ma a když malou v noci vyndavala z postylky, tak ji hlavickou narazila o tu konstrukci. Hrozně se mi libi tvoje hnizdecko. Odkud ho máš?

jessulka
23. led 2019

@skretik Ja mam prece taky postylku bez nebes a hnízda. Nejsi v tom sama 👍

jenssy
23. led 2019

Ahoj holky, mám otázečku. Perete i hnízdečko a ty mantinely? Nezmuchla se v tom ta vypln? Aby to potom drzelo tvar. Uz se mi povedlo takhle vyprat zavinovacku a neni to v ni ted uplne idealne rozlozene ☹

vilmic
23. led 2019

@jessulka Já vim jaká to je. Ale ono se to polstrování dá hravě sundat. Myslim, že u Vojty jsem ho časem sundala. Na druhou stranu tahle vložka je vymakaná a myslim, že pro ty pidi miminka o něco lepší. Vím, že tenkrát jsem se kvůli ní rozhodla pro ten novější typ.

arielka222
23. led 2019

@jessulka já ty nebesa kupovala v setu do postýlky s mantinelem a povlečením a počítám ze je budu mít max pul roku než si začne stoupat 🙂 ale hrozně se mi líbily i u syna tak teď sem teda podlehla .
Hnízdečko mi sila pani i s mantinelem a polštářky do synovy postele. Je to Mavie for babies a paní je fakt nejlepší na to sítí, mam od ní ušité hodně věcí. A hnízdečko jsem právě chtela na zimu s tou teplou minkou vevnitř, pak mám ještě jedno velké nezateplene.

val333
23. led 2019

@zuzekk děkuji, akorát už tam moc nezbylo místo na to hnízdečko 😀 je tam napresovany 😀

beruska125
23. led 2019

@zuzekk s hnizdeckem jsem taky podlehla ze stejného důvodu, ze by se mohlo hodit když bude s námi spat v posteli😉 a vybrala jsem toto: ten cop se dá odendat a použit jako mantinel do postýlky🙂

garfa4
23. led 2019

@jenssy z hnizdecka jsem vyndala jen ten molitan (ta cast, ma ktere mimco lezi) a vyprala na 30 stupnu. A uplne v pohode, nic se tomu nestalo. Jen to schlo 2 dny, protoze to je program bez zdimani. Jako mantinel mam polstare a ty jsem vyprala taky.

jessulka
23. led 2019

@vilmic To rozhodně je vymakana pro tyhle prtousky 😉
@beruska125 Krásné hnízdo. Ta pletenina je z ceho?

beruska125
23. led 2019

@jessulka já ani nevím je to taková výplň potazena látkou, je to spíše pevne😉

seveneye
Autor odpověď smazal
jessulka
23. led 2019

@seveneye Nebude mit z toho prdola hrbatá záda? Ze ta podložka neni rovná, ale bulánková.

jessulka
23. led 2019

@beruska125 A ty máš hnízdo také Mavie for Babies?

andelka
23. led 2019

@skretik já mám jen mantinel tenký a hnízdečko ( to budu přenášet z postýlky,kde by mělo spát dopoledne do postele,kde bude v noci). Nebesa a věci do postýlky vůbec nevedu.
@jenssy prala jsem všechno a sušila v sušičce. I mantinel, hnízdo, zavinovačky. Bez problémů.

michaelarei
23. led 2019

No holky krásne jsou ty postýlky všechni❤to se bude miminkam spinkat😉 ja už konečné taky udělala jen ještě baldachyn jsem oprala..Dnes dokonce jsem mněla náladu na úklid i okno v ložnici umyla ,koupelnu celou ,ale tak cítím se v pohodě ☺

zuzekk
23. led 2019

@beruska125 nádherné!

seveneye
23. led 2019

@jessulka nj snad ne,každopádně je to vložka která se dá ještě vytáhnout,celé hnízdečko je variabilní a oboustranne,navíc porad kalkuluju že budeme hodně střídat ještě s klasickým zavinovanim,všechny mimina v rodině to milovaly,tak mi snad taky🙂

val333
23. led 2019

Já jsem to svoje hnízdečko nakonec nevyprala, jelikož jsem ho nenaspala do pračky 😐 tak snad to nebude vadit...

misak48
23. led 2019

@jessulka
@bombat holky tak postele jsem se dočkala v půl třetí, když jednu paní převezli už rodící na sál. Prý ji zaváděli vyvolávací tabletku předtím ráno, tak doufám, že to u mě půjde zítra taky takhle rychle 🙂 pak mi hned ve 3 Dr zavedl tyčinky na dozrání hrdla - původně říkal, že v 6, ale pak si to prý rozmyslel 😀 myslím, že zabírají, mám docela takové jako MS bolesti, ale nic hrozného. Manžel tu odpoledne byl, vůbec se mu nechtělo odcházet (pořád mě objímal a vypadalo to, že se snad nerozloučí), ale mě se snad i ulevilo. Je strašně na měkko a nervní a přenáší to na mě. Normálně jsem docela v pohodě (až se divím, jak moc), ale jak mě objímal, tak se mi taky chtělo brečet. A nejlepší nápad ze všech byl to nerict rodině, že nastupuju. Jednak mám klid a nechodí mi žádné SMS jak na mě myslí a jednak vím, že oni nečekají nervózně na zprávu, že jsem porodila, protože jsme po celém příbuzenstvu rozhlásili, že se k porodu nic nechystá a že do nemocnice nastoupim v pátek a tam se teprve uvidí jestli vyvolat nebo co. Takže šetříme nervy oboustranně 🙂

val333
23. led 2019

@misak48 s tou rodinou je to opravdu zábavné... Já teď pokaždé co někomu volám a něco potřebuju, tak na mě hned všichni vyhrknou UŽ??? 😀

skretik
23. led 2019

@michaelarei ja jsem dnes cely den drhla koupelnu, tridila leky,vytirala,luxovala... no od 10 jsem na nohou, mam toho plny bryle a nic se nedeje,tak at mi nikdo nerika,ze fyzicka namaha je dobra na vyvolani 😅. To chteji jen tehulky donutit pred porodem doma poradne uklidit 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😅. Zitra jdu do prace a do Motola a v patek asi jeste umyju okna a od pondeli nemam co delat 🙄😱... i kdyz ti dva co mam doma mi to za vikend zaprasej vsechno zas 🙈🙈🙈

Strana