Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Mě kalkulačka ukazuje do TP ještě 17 dni 😂 to je doba ....to je doba
Mě 9... A už mám pocit, že to nevydržím 🙏 😀 chci už rodit o víkendu! 😀
Mne 11, ale raky bych brala vikend. Ale zas ne 27., to je segra pryc a u chci u porodu, takze to bude najust v nedeli. :D
Ahojky. My to mame prozatím nachystane takto. Ta obří mys v te postylce nebude 😃 chlap ji koupil a Ja nevim jak ji využít. Každopádně jsem dnes Ikdyz mam lezet a nehybat se moc vse snad dochystala. Snad uz mam vazne vse. Porad premyslim co chybi a nechybi. Za 6dni nastup do porodnice. Mam nervy. Ale uz se tesim az bude Danik venku. 🙂))
Tak já mám pocit ze když neporodim do konce ledna tak si to vybere 5.unora a proč? Protože zrovna ten den nám vypínají úplně elektřinu a nejdou ani výtahy ani zvonky ani prd 😂 protože mění kabely v celém panelaku. Od 28.1 budeme počítat s výpadky elektřiny jelikož se zahajují práce. A najust mám věcně vybity telefon protože ho nechci nabíjet přes noc kvůli baterii . Takže ... počítám nejnevhodnejsi čas. Nebo mě to chytne 28 kdy se chystám k zubari do Prahy autobusem pouze s dětmi a dvojcecim kočárem
@skretik Přesne u mně taky fyzicka námaha asi nezabírá😂a to jsem vstala v 5 když manžel do práce....a mála si spokojne kope sice už ted mně trochu bolí paty ale nic jine se neděje😃 věd právě zasprasi se to o víkendu i u nás stejně😂
@michaelarei me boli desne kotniky a chodidla,ale to asi nebude souviset s blizicim se porodem 😅.
@misak48 To je dobře, ze uz mas klidek. Tak odpocivej a hlavně at nemas pres noc velke bolesti. S tim, ze jste to nikomu nerekli jste udelali dobře, budes mit aspon klidek. U nas o mem nedělním nastupu do porodnice také nikdo neví, jen moji rodiče a rodice M. Vsichni si myslí, ze rodim az 31.1. A jsem za to ráda, ze jsem nikomu jinemu nerekla o tom novém termínu. Alespoň nebude taková ta vlna dotazu napr. v kolik jdu na sal a jak budu dlouho na JIP a kdy se muzou prijet podívat. A kdyz mi prijde nejaka sms, tak si ji přečtu az v pondeli na JIP. Návštěvy žádné krom rodiny nechci. Budu ráda, ze budu ráda. A s mymi kamaradkami se uvidim pak s kočárkem ve městě, nebo ve školce.
At vse dobře dopadne, hlavně at jste s prdolkou v pořádku. moc se tesim na fotečky. Opatruj se a jeste ted pres noc uzivej naposledy briska. Bude ti pak chybět.
@misak48 dobře jste udělali. Budeš mít klid.
A myslím že do rána bude hotovo.
Já jsem měla sice jinou situaci vloni, ale tělo nebylo připravené vůbec. Po první tabletě se to měnilo jen pozvolna,ale druhá po 6h to rozjela, kontrakce,za hodinu nebo dvě rupla voda a pak už to jelo. Dopecene zdravé miminko je jiná liga, náročnější, ale věřím,že to proběhne dobře a rychle a budeš mít miminko u sebe a my ti budeme závidět.❤️
@val333 no na to bych nespolehala 😀 já měla porod dost rychlý , ze 2cm čípku nezbylo nic po par desítkách minut a otevírání bylo rychle a ze téměř neznatelne až na poslední 2 hodiny s oxytocinem za který bych vraždila (už bych to nedovolila) jako asi opravdu dost bolelo 30 minut . Jinak bych porod zvlášť 1.dobu označila za “nuda” 😂
Ta přestala až fusovanim do porodu.
Jsem zvědavá jestli to teď bude ještě rychlejší , protože se mi stále zdály ty sny ze někde půjdu a dítě proste vypadne 😂😂
Já chci ještě zkusit koupit v lékárně pupalkove kapsle . PA radi zavádět na noc 6 kapslí k dozrávání čípku ( a vzít si vlozku) .
@jessulka mám odtud: https://www.zuzadesignstore.cz/. Mají opravdu krásné veci, chtěla jsem hlavně ty milnikove kartičky 🙂
@ajdamajda no tak to jsem zvědavá 😂...
@beruska125 od Zuza design jsem měla svatební oznámení a bylo úžasné 😊
@beruska125 1590Kc za hnizdo, no pane jo. To se bez toho snad radsi obejdu 🙃 jake jsi si brala ty milnikove karticky? Jsou krásné vsechny. Take je chci pořizovat.
Holky já 27 dní :( kam tak všichni spěcháte?😂 to tady pak budu sama ne ? 🤔

@andelka ja hnizdecko teda nemam, na prenaseni jsem koupila takovou cestovni postylku,bude se hodit i v lete, protoze je s UV