Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@cuccinka Neboj se 😀 Já mám ještě 23 dnů 🙂 A aspoň dva týdny chci ještě zůstat vcelku, abych byla zdravá, až budu rodit 🙂 I když se mi líbí moc datum 2.2. 😀 Ale tak nějak si myslím, že se malá narodí 14. 🙈😂 U mladší jsem říkala, že určitě budu rodit 13.7. a opravdu se malá 13.7.narodila 😀 Tak jsem teď zvědavá 😍
@andelka mám na tebe s dovolením dotaz 🙂 dnes jsem s aniballem konečně pokořila aspoň 21,5 cm 😁 ale stále mi jakoby v tom dřepu vyklouzava sám.. Je to špatně? Že ho jakoby nevytlačila já sama, ale že vyklouzava sám a já ho přidržuju a snažím se tím pánevním dnem postupně pozastavovat a prodychavat?
@seveneye Ty blaho, to hrbolaty hnizdo se me moc nezda.. Matrace je dulezita kvalitni pro neurologicky vyvoj aby mimi lezelo na spravnem povrchu, na tohle bych ho asi selskym rozumem nedala..ale nevim, treba je to v poho.
@misak48 Jo, tak presne z tehle duvodu budu mit u porodu dulu misto chlapa, je to citlivka, by na me totalne prenasel nervozitu..
Mně by se líbilo 27.1., to máme půl roku od svatby. A i 1.2., to mám TP.
Ahoj, tak ja jsem propustena a doma. Prisel konecne kompetentni doktor, zhodnotil situaci a mam chodit pouze ambulantne. A ani na predcasne vyvolavani to zstim neni. Teda reknu vam, ze je to desny, ty nervy...
Jo a mam z nemocnice spoooustu poznatku... brno bohunice:
nejlip si vzit dvoje pantofle - urcite crocsy do sprchy. Kdyz jsem tam videla ty plisne!!! Za 5 dni to tam nikdo neuklidil... takze bez bot bych tam nevlezla. Apak je prijemny vklouznout do suchych pantofli.
Za me super sluchatka, kdyz tam budete cekat, neslysite pak to narikani, knourani a rvani a zbytecne to nestresuje. Navic to krati cas.
Jidlo - nevezmete-li si svoje, je to na palici. Ja mela naordinovano cukrovkovou dietu. No nevim kdo to tamsestavuje, ale tybrdo!!
4x denne pecivo, treti den jsem byla tak nafoukla a tak me zaclo v noci bolet bricho, ze uz jsem myslela ze rodim...
kdyz jsem poprosila ze bych rada neco jineho nez jen pecivo, tak se divili co si jako predstavuju? Vidim ze ty dietolozky znaji jen chleba a nic vic.
Jo a i pres to se jeste divily, ze kdyz mam tuto dietu, tak ze mam k jidlu rohliky. Dobrej blazinec.
zeleninu ci ovoce krom jablka necekejte, maximalne davaji jatrovku od babise a takivy ty mini maslicka tak na pulku rohliku😂
Kosil ci pyzam urcite vic, i pres profukujici okna tam bylo takovy vedro ze i kdyz jsem spala bez prikryvky, budila jsem se zpocena a triko mohlo letet do pracky...
Holky tak ja už jsem včera myslela že pojedeme. Od cca 17 hodiny hrozny tvrdnuti bricha a ms bolesti. Po vaně se nic nezlepšilo a břicho zůstalo tvrde až do teď. Tak jsem dnes na poradne zvědavá co řeknou, ale fakt špatně se mi s tím kamenym břichem chodí. A hlavně se mimi nějak divně přetočilo mi přijde. No doufám ze už brzy půjde ven, líbi se mi sobotní datum 🙂
@arielka222 Nezapomeň po poradně napsat. Znám to, že poslíčci dokáží potrápit a frustrovat.
Myslím od rána na "mišáka", jak se jí a holčičce vede...
@jessulka tyto:
@silwiin super ze te pustili...a ty rady do porodnice mi přijdou velice podobně. Já třeba byla taky pořad zpocena, ale brala jsem tu jejich nemocniční košili, víceméně každý den novou😉
@bombat napíšu a řeknu jim to na poradne, břicho mám jak kámen. U syna jsem tohle neměla, to přišly rovnou krizové bolesti. No tak uvidime
@skretik vůbec žádnou 🙂 ale já jsem si o nich hledala info na netu a tam píšou, že jejich účinek je jen uvolnění a zprůchodnění hrdla a že kdyby vyvolali nějakou pravidelnou děložní činnost, tak je to nežádoucí účinek... http://www.dilapan.com/priprava-porodnich-cest-...
@misak48 my jsme taky čekali. Měli jsme přijít před 7h, od večera věděli že přijdeme,a k první tabletě jsem se dostala po 9h, a druhá byla v 15h. A to jsem byla na lůžkové gynekologii,kde není zdaleka takový ficak jak na porodním a spol.
Já věřím že to půjde,po vizite bude klidněji. Určitě tabletky zaberou a půjde to dobře.
@yvonneullmann a tobe jak to nakonec teda uzavreli, uz vis proc to tak boli?
@misak48 No jo, on je čtvrtek. 😂😂 To mi vždycky přišlo komický, jak utírali 3x za sebou stolečky a tak a pak zasvítilo sluníčko na ty opatlaný skříně. 😂😂 Nebo když jsme po 14 dnech se spokubydlící našly zapadlý (nejspíš čistý) kalhotky za ledničkou. 🙈
Držim palce, ať je to rychlovka 😘😘😘
@misak48 Tak že by uz dnes malá vykoukla na svět? A hak jsi se vyspala?
@silwiin V nasi porodnici se gumové pantofle doporucuji vzit uz z domova. Prave kvuli tem sprcham. Sluchátka mám sbalena, bez nich do Nemocnice ani ránu. Ja spis resim, ze si koupim s sebou neco na chut, na zobani. Ale vubec nevim co. Müsli tycinky? Corny tyčinky? Vim, ze mne pak pri kojeni hrozně honila mlsna.

@misak48 Ja tak mela termín 14.2 a Podivej. Sekci mam naplánovanou na 31.1. 🙂 drzim palce a Zavidim ze uz hudes mit mimi u sebe 🙂)