Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka Jsou i musli tyčky přímo pro kojící, to by byla dobrá alternativa 🙂 .
@jessulka Neneee,už běžííím

@dominika963852 Fakt? A kde bych je sehnala?
Ted si tak uvědomuju, ze bych mela načíst nejakou literaturu o tom, co smim a nesmím jist pri kojeni. Ted si furt tak dopřávám a pak to budu muset trochu uskromnit.
@jessulka Mají je v DMku a u nás třeba i v Tescu 🙂
@dominika963852 Je jich dost pro vsechny 😉
@dominika963852 Hmmm ty vypadají dobře. Co to stoji?
@jessulka V DM stojí 129kč a je jich tam 5ks v balení .
Dneska je to jasný, co bude jako chuťovka 😀 Děkuji za inspiraci 😉
@vilmic no jako teď tu prošla uklízečka, že teda jako vytírá. Tak jsem šla na chvíli na chodbu, abych ji tu nepřekážela a když jsem se vrátila do hotového, tak třeba můj batoh polozenej vedle postele tím mopem jen objela 😀
@jessulka zatím se všichni tváří, že jo, ale nikdo pro to nic nedělá 😀 tak snad se dočkáme 🙂
Tak ja jsem zase v tydnu M. rekla, jestli by nevyluxoval a nevytrel. Ze ty vyčištěné koberce za chvilku budou zase jako čuně, protože se do nich zaslape nepořádek. Tak on teda vyluxoval a pak chodil s mokrym hadrem a utrel treba kde byla sem tam nejaka mastnosta u linky, nebo od caje kdyz se přenáší pytlik do koše, tak to kolikrát ukapne na zem. Takze vlastně nevytrel. Taky jsem se tomu musela v duchu smát. Dnes si vytru a vyluxuju vzorne.
@dominika963852 Pockej, za 5 tycinek 129Kc? To si delaji prdel,ne? Za trochu zita,psenice,ovsa.
@dominika963852 Ja mam dnes holky a M. na horách, tak jim taky musim vymyslet nejakou chuťovku k veceri az se vrátí. Možná zadelam na langoše.
@skretik mam lekce prasklo žebro které mi skriplo nerv. Nic s tim nejde udelat nez to odezní samo. Muze se pry i po porodu stat tim jak se bricho uvolní ze to žebro praskne uplne. Tejpy mi to pry drzi ted. Ale moc tomu neverim.
@yvonneullmann Chuderko, tak hlavně at to moc neboli. Ty sis teda vytrpela ten konec těhotenství.
@jessulka mi Povidej. Jeste 6 dni. Musim to dat. Horsi je ze mam porad ten kasel a to mi to dráždí vic a vic. Uz sem zoufala.
Holky teda vy mi dáváte 😀 já to mám s tím jídlem přesně naopak, už se nemůžu dočkat až porodim a budu si moct dát něco sladkého 😀 mám od manžela slíbeného indiána hned jak přijedeme domu 😀
@jessulka Taky mě ta cena odrazuje, třeba budou mít stejné složení jako obyč musli tyčky , ještě jsem to nezkoumala .
@misak48 Já když rodila,tak v těch největších bolestech jsem měla chuť, ale šílenou chuť na borůvkový koláč s drobenkou 😀 😀
@yvonneullmann a to se Ti stalo jak? Pritel mel taky zlomeny zebra a babicka taky a bylo to hrozny 😏. Tak se drzte a at uz tech par dnu prezijete co nejvic v klidu!!!
@yvonneullmann To se někdy stane, stačí jenom kašel, opravdu hodně to bolí, měla to několikrát moje máma. Ale nic se s tím nedělá, samo to časem přejde, nezapomeň na dobrou výživu, vápník... Co partner - je Ti oporou? Rozhodně má příležitost předvést, co v něm je.

@jessulka Já jela Kit-katky ve velkým. Ale jako vážně ve velkým. Manžel mi jich dal 40 jako vánoční dárek. 😬