icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

plamenak11
25. led 2019

@ajdamajda tak to je teda dobry 😂😂

ajdamajda
25. led 2019

9-14.2 TP
Už jsem ale nervni jako fena dneska . Vadí mi všechno a všichni . Chtěla bych se někam schovat do ticha a tmy a jen koukat do blba .

Snažila jsem se relaxovat ale pořad někdo musí něco chtít a podobne . Děti jsem dneska několikrát sprdla aby mě chvíli nechaly aspoň na záchodě samotnou (mám je pořad s asistenci) . Pošťáka jsem ignorovala protože mě zvonění otravovalo tak vypla i zvonek . Telefon jsem si dala do letového režimu a nehodlám to měnit . Nevím ale asi toho mám nějak plný brejle.

Spis přemýšlím co za aktivitu vymyslet s dětmi . Jenže do dětských center je brát nechci. Ony se rozutecou a já je jen nahanim všude mozne nebo vzdycky chytí nějaký sopl . Ze bych ještě teď chtěla řešit rýmu nebo kasel či něco horšího to fakt ne.

No nejsem ve své kůži . :/

skretik
25. led 2019

@jednaholkaa 8.2, a porad mi i pisou kamosky,ze me chtej videt jeste s brichem,ze se musime videt... nektere uz vymlcuju 🙈

smigli
autor
25. led 2019

A já bych klidně někam šla, ale nikdo se mnou nechce. :D Chce to vymyslet nějakou pěknou odpoved. Vždycky říkám: Nee, ještě se valím! :D

jednaholkaa
25. led 2019

@skretik Chapu 🙂 Ja pak asi zacnu rikat, sorry, ale uz nikam nechodim 🙂)
@ajdamajda To si neumim predstavit.. ja mam doma klid, staci kdyz jedu MHD a sem nasrana na lidi 🙂 Ne proste, tohle je cas, kdy uz clovek chce byt v klidu, soustredit se sam na sebe. Jako telefonat dobry, ale uz ani sedet v restauraci napr. me nebavi.. Kamoska si se mnou neco domlouvala za 14 dni, sem si v duchu rikala, sakra a neni ti blby ze se tam potahnu s tim brichem..eh, ale jako nemela jsem na to ji odmitnout. Zvlastni, ze se treba nezeptaji jestli na to mam jeste naladu a energii, ale no, me by to asi taky nenapadlo byt v opacny pozici 🙂)) Hlavne to jsou holky, co jsou akcni porad, i treba v sestinedeli. A me uz je jasny jak to bude u me vypadat.. ja se prevliknu z pyzama a umeju si vlasy az v lete 🙂))

skretik
25. led 2019

@smigli proc si nerekla, jsme mohly jit do kina treba 😏

smigli
autor
25. led 2019

@skretik Sakra, tak kdy zajdem? :D

skretik
25. led 2019

@smigli 4.2 😅

smigli
autor
25. led 2019

@skretik Bezva termin! A to mas domluvene promitaci platno na sale nebo az sestinedeli? :D

jessulka
25. led 2019

Ja jsem naštěstí v pohodě a hrozně se uz tesim. Zitrek určitě uteče jako voda a bude neděle. Musim vymyslet nejaky program s V. na zítřejší odpoledne. Jsem ale bez auta, mam neco s termostatem, přestalo mi topit 🤔 Ale zase se mi nechce nikde moc courat, abych náhodou nenastydla.
Co mne ale drtí je moje mamka. Onemocněla a od neděle má hlídat V. s kterou za mnou mely jezdit do porodnice. Jsem z toho hotová, naštvaná a modlím se, aby se Verunka od ní nenakazila, protože by za mnou nemohla do porodnice a navic po příchodu z porodnice, kdyz by byla nemocná, tak vůbec nevím, co bych si počala. Hlavně, že mamce říkám, že nesmíme být nikdo nemocný a ona chodi vencit psa v triku s krátkým rukávem a na to si hodí jen kabát, bez cepice, rukavic. Pak jde v týdnu na cvičení, tam se zpoti a jde zase bez čepice. Jsem na ni za to hrozně naštvaná.

skretik
25. led 2019

@smigli na tom spolecnem pokoji prece 😅. Tak se pojdme domluvit,ze kdyz budem 4.2 jeste vcelku zajdem do kina,hm 😄?

skretik
25. led 2019

@jessulka a byla mamka aspon u toho doktora? Vis co s tema nemocema to stejne neovlivnis,kort jestli Verunka chodi do skolky, to muze i tak neco prinest,vid. Kdyztak tam bude chodit s M. za Tebou ne?

jessulka
25. led 2019

@skretik Jj, ale až dnes 🙄😣 Pritom je ji blbě uz od začátku týdne. Jenže si furt myslela, že zítra uz ji bude líp a pak zase zitra a zítra. Uz mne s tim štve. Tak uz ji i táta vyhnal k doktorce, protože ji rekl, ze budou hlídat Verunku a ze ji s tímhle do porodnice nepustí. Ale ani ja bych ji nechtěla vidět, mam strach, ze neco chytnu, nebo ze něco chytne malá. A treba nedostanu nadstandardní pokoj a byla bych s někým na pokoji a mohla by nakazit i jinou maminku a miminko. Teď leží, poti se a je sama na sebe naštvaná. To je ale uz pozdě. S M. by mohla Verunka prijet jen v úterý, on je ve středu a ve čtvrtek v práci.

smigli
autor
25. led 2019

@skretik Tak fajn, klidne! 😉

jessulka
25. led 2019

Co budete zítra vařit? Ja udělám těstoviny se špenátem a kuřecím masem sypané parmazánem.

seveneye
25. led 2019

@jessulka nj snad bude mamka brzy lepší,ale fakt je,že teď se furt na střídačku oteplovalo a ochlazovalo,někdo to hold snáší hůř...,taky mam pocit,že když se sere tak se sere...mě snad ještě do porodu potká další funus v rodine☹
Jinak zítra budou boloňské špagety, nemám moc inspiraci co vařit,ale mletý maso máme oba dost rádi,tak v tom nevidím problém.

jessulka
25. led 2019

@seveneye Jejda, něco se u vás chystá? To mne mrzí.

zuzekk
26. led 2019

@skretik chodím si do školy na obědy- témata rozhovoru nejsou moc různorodá 😣 a sranda je s dětma - potkám jich desítky, holčičky se mi vrhají na břicho, ptají se i kluci a věřte, že dotaz "v kolikatem jsi měsíci?" a "kdy to bude?" patří k těm nejinteligentnějším 😁

jessulka
26. led 2019

Dobré ránko holky, tak my se probudili do úplné pohádky 🙂 Padá nám sníh a všude je krásně bílo. To je taková paráda a těším se na odpolední prochákzu s bobama. Půjdeme s Verunkou na nějaký kopec, aby se vyřádila.
@vilmic Vše nejlepší malé Zorince k dnešnímu svátku. Posílám velkou pusu 😘

michaelarei
26. led 2019

@jessulka Taky nám krásne sněži ... prajem krásnu procházku užijte si je tam fakt nádherně,mně se nic nechce bolí mně trochu spodek břicha jsem tam picha snad to projde..Dnes se asi budu valet😁

jessulka
26. led 2019

Dnes 38+0tt. To se mi narodila Verunka. Terezka se narodí 38+2tt. Prďolky. Jsem zvědavá, jaká Terezka bude.

jessulka
26. led 2019

@michaelarei Ja se bohužel budu valet cely zitrek. V te porodnici bude silena nuda. nevim, proc se musi nastupovat tak brzy, kdyz by klidne stacilo az třeba navečer.

skretik
26. led 2019

Praha taky hlasi snih, z cehoz zeovna dneska nemam radost,protoze syn ma dnes fotbal venku 🙈.

@jessulka a jak se citis,ze uz se to blizi? Ja bych tak strasne taky chtela uz 😏.

@zuzekk u tech deti mi to zas tak nevadi, ti za to nemuzou 😊. Vyhoda je,ze uz se nas aspon nikdo nepta na jmeno😅

michaelarei
26. led 2019

@jessulka No to jo to máš pravdu dost budeš ležet...ale už budeš Mít prdelku.....Taky se těším a jsem zvědavá na ni a muž se už nemůže dočkat😊😊

jessulka
26. led 2019

@skretik Ahojik, citim se skvěle. Jsem strasne natesena. Včera mi ještě k tomu pani doktorka řekla, jak uz se tesi na pondělí, te s panem doktorem dlouho neoperovala a ze to bude jak za starych casu, kdyz delal primáře na Mělníku a ona tam pracovala na HPP. Teď ma on vlastni soukromou kliniku v Praze a tuto doktorku ma u sebe, ale oba jeste externe dojizdeji na Mělník. I pan doktor se tesi, uz jen proto, ze jsem jeho pacientka. bude pry sranda. tak jsem vcera rekla pani doktorce, že snad ani nebude nutny, aby prede mne davali tu plentu, ze bych na ne neviděla. Mam z toho hrozně dobry pocit, fakt. Pani doktorka pak slouzi ve stredu a v pátek mi bude psát propousteci papíry. A s doktorem se uvidím jeste ve čtvrtek. takže to tam budu mit cely týden nekoho znameho z doktorů, co mne prijdou rano o vizitu zkontrolovat. Tak mam radost. vcera jsem jeste zkontrolovala tasku, hodila jsem tam ještě jednu kosily s kr. rukavem navic a dnes prihodim foťák. V porodnici uz jsem radeji odevzdala vcera vsechny prijmove papíry, abych náhodou neco nezapomnela doma. A v pondělí v 8:00 to vypukne. Jdu na radu jako první. Tak předpokládám, ze se vam ozvu pak z JIPky nejak dopoledne.

jessulka
26. led 2019

@skretik Tak bacha v Praze na kalamitu a hlavně u Muzea 😂😂😂 jak to zpívá Nohavica v té jedné písničce.

jenssy
26. led 2019

@jessulka moc ti to přeju a závidím, že už budeš mít malou u sebe 😉 jinak přeji samozřejmě co nejpohodovějsí operaci bez komplikací a hladký průběh rekonvalescence!

Holky, vy, které jdete na plánovanou sekci, máte nějaký porodní plán pro inspiraci? A doporučily byste něco navíc do porodnice, co při přirozeném porodu není potřeba? Nebo naopak, co z tašky případně vyndat, protože to nevyužiju pri sekci? Už jsem smířená s tím, že se malej neotočí, tak abych byla připravená na vše 😉 jo a kde se dají koupit ta homeopatika, normálně v lékárně?

tynazezu
26. led 2019

@jenssy taky mám přesně tyto otázky...vypadá, že dopadneme stejně...malý pořád hlavou tlačí pod žebry a už tomu fakt nedávám šanci...
Co se týče homeo, moje teta je doktorka homeo a farmacie, tak budu mít homeo od ní i s popisem...Tak ti to pak mohu vyfotit...

jenssy
26. led 2019

@tynazezu to bys byla moc hodná 😉 jj, už to tak vypadá, že dopadneme stejně, máme asi i podobný termín. To ti možná na další poradně taky už naplánují sekci...mně jí naplánovali přesně na týden před termínem, tedy v 39+0 tt. A nevíš, jestli se ta homeopatika dají koupit přímo v lékárně?

renulkka
26. led 2019

Holky, závidím těm, co už jsou těsně před termínem a můžou rodit 😂 Mě ty poslíčci dávají tak zabrat, mají opravdu sílu 😔 Vždycky mě tak namlsají, že si říkám že by? 😂 A po hodince dvou to zas přejde... Tak zas vychladnu 😂 Tak doufám, že na kontrole ve středu bude aspoň nějaký posun 🙏😀
@jessulka Kočko, tak si dnešek ještě pořádně s Verunkou užij 😊😍 Za dva dny už k vám přibude další partačka 😊 Těším se, až nám sem napíšeš, jak jsi to zvládla a jaká je Terezka 😊

Strana