icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
26. led 2019

@renulkka tak to máme podobne . Akorát mě teď přestaly a místo toho reflux. Všechno co vypiju a sním mám až v krku . V noci 4 polštáře pod hlavou s teď teď už cítím všude ruce a nohy miminka protože se břicho nějak posunulo nahoru nebo se malá roztahla. Vzdycky se mi bouli břicho na jedné či druhé straně . Cítím se “plna” 😂 jako kdybych sezrala 12 knedlíků s omáčkou a měla prasknout

ajdamajda
26. led 2019
ajdamajda
26. led 2019
jessulka
26. led 2019

@jenssy Ta homeopatika ti objednání, podle mne je nemaji bezne v lékárně. Neporadim ti, ja je mela primo od homeopatky, ktera se mnou nejprve vyplnila takový dotazník, ptala se mne na ruzne otázky a pak podle toho určila, která homeopatika mi doporuči a kolik jich budu brat. ono je důležité i to množství, aby zabraly a neublizily ti. Mam ted úplně jiná, nez jsem měla pri Verunce. Rikala, ze jsou lepsi nez např. Arnica montana. Je to Český výrobce a tech tabletek se bere min.

renulkka
26. led 2019

@ajdamajda Mě se zpátky k tomu vrátilo taky pálení žáhy 🙈 A to jsem si libovala, jak je to fajn, když břicho kleslo a ta žáha pálit přestala 😀 Asi jsem to zakřikla 😏 Taky mi přijde, že místo ubývá... Břicho neroste a zdá se mi těžší a plnější... A u pohybů pěkně poznám nožky a prdelku 😀 Zbývá mi ještě 20 dnů do termínu, tak snad mě ty poslíčci nebudou trápit až do úplného konce a dají si třeba na pár dnů taky pauzu 🤔

jessulka
26. led 2019

@renulkka Diky Renčo, uz se blížím do finále. V pondělí touhle dobou uz budu hrdá maminka. A Michal nešťastný tatinek, který se nedockal toho vytouzeneho chlapecka. Skoda, ze neuvidim jeho první reakci, az mu malou prinesou na baby box. Ja snad reknu sestricce, at mi tu jeho reakci vyfoti 😂

seveneye
26. led 2019

@jessulka porad si vydržela udržet kamennou tvář?jsi fakt dobrá!teď ještě sehrát to vlastni překvapení...ale to už je detail,hlavně abyste s malou měly hladký průběh operace a vse bylo ok.ostatni jsou detaily.

renulkka
26. led 2019

@jessulka Celý těhotenství tak rychle uteklo 😔 Když jsme si tu psaly o prvních kontrolách a teď už porody 😔 Až jsem z toho naměko, když si představím, že už to nikdy nezažiji, protože víc dětí nechceme 😢 Ale konečně budeme mít ty štěstí u sebe 😍 A my budeme komplet 😍 A tu reakci bych taky chtěla vidět 😀 Snad nebude zklamanej a Terezka si ho hned omotá okolo palce 😊😍

smigli
autor
26. led 2019

@jenssy Ja je kupovala normalne na pilulce.cz. 😉 Ja tomu moc neverim, takze u me by homeopatka byla k nicemu, ale takhle to jen tak zkusim..

smigli
autor
26. led 2019

A jedna pro zasmani s mym prisernym pupkem. :D

yvonneullmann
26. led 2019

Holky tak jeste 5dni a Danik tu bude take s mamkou tatkou a bráchou. Uz se tesim. Silene se mi uleví po vsech stránkách a hlavne uz bude prdolka venku 🙂)) taky se vam to tak pomalu vleče holky ??? A taky mate i takovy ten strach??

val333
26. led 2019

Tak holky, já dorazila z plesu v 1:15 😀... Pak jsem se ještě starala o chlapa, který se dosmykal kolem 4:00 a od 9:00 už tady lítám jako hadr na holi, vařím, péči a uklízím na tu dnešní oslavu... A chlap se samozřejmě léčí z kocoviny 🤢 místo, aby pomohl... 😈...

seveneye
26. led 2019

@val333 nooo vydržela jsi vcelku 2v1 a az tak dlouho?to opět potvrzuje známé, že ženská vydrží snad všechno...😀.no a s chlapem se to dalo čekat ne?ten můj v klidu říká jdu na chvíli a vrátí se za 3-4hod.hold ty chvilky máme každý jinak....

zuzekk
26. led 2019

@val333 tak to zní jako dobrá party! Tak ať vyjde i ta dnešní 😉

val333
26. led 2019

@seveneye to vis, že jsem s tím počítala... On prostě neumí říct ne a musí si tu půlku dat s každým... A jo, vydrželi jsme 2v1 ale teda břicho jsem měla jako šutr a už jsem se těšila do postele... Navíc malýmu nedělala dobře ta hudba, která byla teda mega nahlas... Takže jsem počkala do tomboly (kde jsem stejně vyhrála prd) a šla domů 😀

zuzekk
26. led 2019

Nejradši bych se tam zabalila sama...

yvonneullmann
26. led 2019

@zuzekk krásná.

jednaholkaa
26. led 2019

@yvonneullmann Me se to teda nak nevlece, chci si jeste poradne navarit do mrazaku. Vcera jsem ho odmrazila, a udelala jsem bolognskou takze jsem tam vetsinu hned soupla. Jinak pecu, varim a doufam, ze toho jeste par veci doma stihnu. A strach teda taky nejak nemam, spis se chci poradne pripravit. Po vikendu pokracuju s anibalem. A jinak jedu ty datle, malinik, seminko. V pondeli kranialka. Jeste jsem zacala trochu s aromaterapii a premyslim, ze si koupim neco aroma k porodu, ale moc se v tom zatim nevyznam. Nicmene, bricho porad totalne klidny, tak nevim jestli vubec nekdy naky poslicci prijdou.

jessulka
26. led 2019

@seveneye Ano vydržela a vydržím az do pondělí. s M. se vlastně uvidíme az po vybavení miminka, takze pak uz kamennou tvář hrat nemusim, budu z Terezky prece hrozně nadšená. A zalezi na nem, jak se s tim popere, je to ale prece jeho dite také, jeho krev a na co si zadelal, to take bude mit 😉

skretik
26. led 2019

@jessulka bude stastnej, kdyz uvidi, ze jste obe v poradku 🙂

skretik
26. led 2019

@yvonneullmann me to prijde teda uz taky nekonceny, posledni 3dny me je porad spatne a porad me to bricho dost boli, uplne premyslim jestli je to jeste normalni jak to boli. Ted jsem vymrzla na fotbale a jsem rada, ze jsem doma a blizi se konec dalsiho dne...
@val333 tak jste si to uzili nakonec 🙂. Si rikam, ze ty mimca v brisku rozmazlujem, ze se jim nechce ven, i kdyz clovek dela porad neco a nesetri se :/

jessulka
26. led 2019

Tak jsme byly s V. na bobech, ale zahnal nas domu déšť. To počasí je strašný, proč ten snih aspon par dni kvůli tem dětem nevydrží. Rano mrzlo a teď jsou 3 nad nulou. Dnesek utekl jako blázen, za chvíli je vecer. Dnes budu v koupelně snad hodinu. Musim se cela oholit, umyju si vlasy. Ted dopiram a dosusuji posledni veci z kose na prádlo, protože ho M. pak cely zaplni v tydnu. Pochybuji, ze by vypral. No a jinak se zacinam cim dal vic tesit na dovolenou v porodnici 😂 Skoda, ze tam neni all inclusive a nepodavaji tam míchané drinky 😉

skretik
26. led 2019

@jessulka hele to si rikam taky , ze bych si tam sla nejradsi lehnout a odpocinout si s knizkou v ruce a sluchatkama na usich, doma na to nemam kdy :(

jessulka
26. led 2019

@skretik No snad jo. On si mysli, ze císař vlastně skoro nic není, kdyz zenska nemusi tlačit pipinou, nema kontrakce, bolesti. Pro nej je to úplně normální operace, akorát ze nebudu spát. Ale neresim to, nechci se tim stresovat. ale vim, jak to podaval rodine, nebo kamaradum, kdyz s nimi telefonoval. Rikal "Jess nebude rodit normálně, jde na cisar a to nic neucítí, takze v pohodě, mimino ji vyndaji a oak jen zasijou a je to" Tak to vidíš, vlastně je to pro chlapy brnkacka. Ze by si to sel zkusit? By chcíp 😂😂😂😂

jessulka
26. led 2019

@skretik Ja si pamatuji, kdyz jsem opoustela porodnici s verunkou, tak mi bylo do breku. Ja si tam tak krásně odpočinula. měla jsem nadstandardní pokoj, sestřičky kolem mne poletovaly, v lednicce jsek mela same dobroty. Koukala jsem na telku, mela tam tablet, takze i internet. A dve navstevy denne mi stacily.

skretik
26. led 2019

@jessulka no jo tak to je taky obranny mechanismus, nechce si pripustit, ze to neni sranda, ale bude podelany strachy, uvidis 🙂. Ten muj vypravi o mem prvnim porodu tak, ze jsem 2xzatlacila a maly byl venku, ze to byla pohoda. Ale to ze jsem 12hodin byla v bolestech ani netusil, nebyl u toho. Ted nedavno byl u toho, kdyz jsem to cele nekomu vypravela a byl uplne prekvapeny, ze to nebyla takova pohoda, ,jen mu konecne dostlo, proc mel syn spatny to skore a proc mu doktori odpovedeli na otazku, jetslit bude v poradku "no snad to rozdycha"... Ti chlapi by neprezili ano tehotenstvi

jessulka
26. led 2019

@skretik Ja myslím, ze nebude podelanej strachy, protože se mnou na sal nepujde. Ja ho tam nechci mit. Spis bude od rána přemýšlet, s kym se ozere, protoze jsou všichni druhy den v práci, jenom on ma volno.

skretik
26. led 2019

@jessulka jo to mi rekl pritel taky, ze hlavne nemam rodit 1.2, ze 2.2 ma koncert a nerad hraje s kocovinou... blbec taky. Ta jizva o cisari je celkem velka ne, nerikej mi, ze az uvidi tu jizvu tak nebude verit, ze to boli?

ajdamajda
26. led 2019

Ty jo ta jizva po císaři je ale na všech vrstvách - tj deloha, svaly a kůže . Sijou minimálně 3x ... je to operace . Tak jaképak neuciti 🤦🏼‍♀️

dominika963852
26. led 2019

@jessulka vás dočíst je fuška 😁
Na tebe ale myslím kočko 😉 vím, že jsi další na řadě. Moc se těším na Terezky fotečku!! 😍

Strana