icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
27. led 2019

Jinak koukám, že z naší tabulky jsem na řadě já, ale
@jessulka mě asi předběhne 😀

renulkka
27. led 2019

Holky, mě dneska tak šíleně malá tlačí na konečník... Mám pořád pocit, že se mi chce, i když už jsem byla 😂 No sranda dneska, co tam vyvádí... Když se jdu vyčůrat a sednu na wc, tak mám pocit, že se prošťourá ven, jak se vždycky rozdovádí v tu chvilku... Jak je ta pánev asi na volno, tak má víc místa na boxovačku 😂

@val333 Mě to občas taky pálí, hlavně když se tam malá nějak blbě naprdelí a prostě ta kůže pne 😔 jenže já těch strií mám hodně no 😞

ajdamajda
27. led 2019

Mě poboliva podbrisek a jakoby asi jizva po sekci . Ale tak zvláštně , spis tipuju srusty. Nebolí cela ale jen na jedné straně a nad ni. Je fakt je malá tam děla psi kusy a úplně mi bouli břicho .

Jinak teda ve mě to bubla. Mám úplně zaplynovane břicho a nejde to nikam.

jessulka
27. led 2019

Tak holky moje 😍, loučí se s vámi moje "Pupu". Dnešním dnem 38+1tt. Váha 71kg ze startovních 58kg. Kdyz to tak shrnu, tak az na ty nevolnosti, pálení žáhy, špatné spaní a ta děsná vedra v létě to bylo jinak moc hezké těhotenství. A to hlavně díky vám 😘😍🤗 Byly jste pro mne velkou oporou. Díky za cenné rady, za podporu ohledně partnerských problémů, které u nás bohužel jsou. Mám vás moc ráda 😍😘

jessulka
27. led 2019
jessulka
27. led 2019

@val333 Třeba to stihneš ještě přede mnou 😉

val333
27. led 2019

@jessulka no to už by se teď něco muselo dít 😀... Ale zítra začínám s vyháněním 😀 dneska má chlap ještě noční...

yvonneullmann
27. led 2019

@jessulka no doufám ze se neloucis na dobro. Zacne období rad s kojením následným dokrmovanim atd :D

jessulka
27. led 2019

@yvonneullmann Jezis to neloucim. Doufám, ze to tak nevyznelo. Jen se loucim s tou prvni etapou tehulkovani 😉 A pak mne take napadlo, az vsechny porodime, ze jsme si mohly vytvořit nějakou soukromou skupinku, kterou by uz nikdo cizi nemusel číst.

andelka
27. led 2019

@jessulka noc šla,spala jsem 3h 😀tahle noc bude asi horší. Jednu maminku pustili a přivezli jinou,a malá má pořádně silný hlásek. Už se těším až budeme doma. A za půl hodiny přijde první návštěva.

yvonneullmann
27. led 2019

@jessulka to je dobry napad. To by chtelo. Jsme tu spolu 9mesicu. Tak snad vydrzime i dele. 🙂))

tynazezu
27. led 2019

@andelka hrozně moc gratuluju! Doufám, že budete jen fit a vše půjde dle tvých představ! 🍀❤️

jessulka
27. led 2019

Mám hlad 😢

val333
27. led 2019

@jessulka už tě nenechají nic sníst? 😐 Vydrž!! Už zítra 😍 myslíme na tebe!

misak48
27. led 2019

Tak tolik k mému přesvědčení, že se budu bát, brát si dítě do postele 😀

skretik
27. led 2019

@jessulka drz se , snad brzy usnes 😏. Aspon,ze jdes na radu hned prvni!!!

@misak48 jo taky mam to presvedceni,ale... no uvidime. Kdy cas pusti?

misak48
27. led 2019

@skretik máme slíbeno, že zítra 🙂 naštěstí krásně kojim, dneska se mi už rozjelo mléko, takže teď odpoledne už jsme navážili za jedno kojení 30 ml, takže to by překážka být neměla. Akorát ráno nebylo jisté, jestli se náhodou nerozjede zloutenka, to bychom tu musely ještě zůstat. Ale celý den se normálně budí (není spavejsi než obvykle) a nijak víc taky nezezloutla, tak věřím, že to bude OK 🙂

jenssy
27. led 2019

Tak už jsem Vás taky dohnala a připravila konečně postýlku a přebalovák 😉

val333
27. led 2019

@jenssy taky mám ten polštářek na hlavičku...jsem na něj zvědavá... 🙂

dominika963852
27. led 2019
jenssy
27. led 2019

@val333 to já taky, jsem zvědavá, jestli na tom bude spinkat 😀

seveneye
27. led 2019

@jessulka chudatko moc na tebe myslim,ale zitrejsi odmena bude sladka,opatruj se a at vse dobre dopadne!!!

sticker
jessulka
27. led 2019
sticker
jessulka
27. led 2019

Dobrou noc holky. Pomalu se loučím s bříškem a zkusim usnout, ale v cizim prostředí mi to moc nejde. Rano vstávám na sestou hodinu a v pul sedmé prechazim na porodni box, kde mi daji kapacku, cevku, punčochy, počkáme az dorazi M., dam mu instrukce ohledně foceni, natočení videa, dam mu hubana a trada na sal. Opet mi přišla SMS zpráva od pana doktora, ze se na zítřek moc tesi. To se tak hezky cte 😉 Tak ja se zitra ozvu, jakmile to bude možné. Držte nám palce ✊✊

renulkka
27. led 2019

@jessulka Myslím na tebe dnes celý den! 😘 Drž se 🍀😍

jessulka
27. led 2019

@renulkka Ty jsi zlatá, děkuju 😘 Renčo, já bych si tak dala řízek 😊

renulkka
27. led 2019

@jessulka Já taky 😂 Dnes jsem měla na oběd rohlík s pastikou 🙈 Manžel byl v práci, holky měli oběd od včera a mě se nic nechtělo vařit 😂 Takže ten řízek by bodl i mě 😂 Ale neboj, zítra už bude dobře 😍 jak já ti závidím 😍 tak se těším na zítřejší info, že jste v pořádku a fotku Terezky 😘

jessulka
27. led 2019

@renulkka To tu pak zaspamuju fotkama 😂

jessulka
27. led 2019

@skretik Za to jsem taky ráda, ze jdu hned první. Protože ta maminka co jde po mne chce take nadstandardní pokoj, ale ja jsem driv, tak mám přednost.

smigli
autor
27. led 2019

Tak i ja mam konecne pripraveno. 😉

Strana