Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@andelka Já jsem zvědavá, co budou vařit letos u nás v nemocnici 😀 vždycky máme na výběr ze dvou jídel... A neboj, uteče to a budete doma 😊
@skretik
@arielka222 Holky, co jsem četla, tak i Brno porodnice jsou prý narvaný.... U nás v Třebíči nevím 🤔 Ale moje doktorka vždycky měla těhotný objednaný jen středy a teď to jede dvěma dny a má narvaný úterý i středu 🙈
@arielka222 ještě aplikuj šampíčko, bublinky s alkoholem prý ženou jedna báseň- a kdyby nic, aspoň hezkej večer 😁
Za ctvrt hodiny vstavam, jdu do sprchy a v sest přijde sestra natočit monitor. To byla noc. Vleklo se to neuvěřitelne. V tv davaly kraviny. Spolubydlící taky nemohla spát, tak od 3 hodin drbeme.
@jessulka držím palce už jen chvilinku a bude s tebou Terezka...a pak se budeš moc dosytosti najíst...hlavně ať je vše ok😍
Kolik z nás ještě čeká na svůj termín ?? 😂 my co nevíme kdy to rozhodne prcek
Představa ze to muže byt klidně za 14 dni či déle mě děsí . A nejvíc mě děsí ze se nic neděje 😂 kdezto před týdnem to vypadalo ze snad bude kazdou chvíli porod a teď .... jako kdyby si prcek řekl - no do ty zimy mě nedostanes mami 😂
@jessulka drzim moc moc moc palce. Myslim na tebe. At jste obe vvporadku. Tesim se na fotecku a hlavne ti Zavidim ze uz to budes mit za sebou 🙂)))

@smigli
@skretik můj taťka je hasič, tak vím. 😀😀 Prý to tak dělají všichni... 😀