icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
27. led 2019

@smigli
@skretik můj taťka je hasič, tak vím. 😀😀 Prý to tak dělají všichni... 😀

skretik
27. led 2019

@val333 a nemuzou Te pak tahat kvuli zbytecnemu vyjezdu,kdyz tam nic neni pak?

basice
27. led 2019

@val333 a nejsou pak ti hasiči naštvaní,že je lidé takto volají tak trochu zbytečně?

val333
27. led 2019

@skretik nemůžou... Vpohode 😉 oni to neřeší....
@basice nwm jak hasiči jinde, ale co jsem tak slyšela a komu otvírali, tak úplně vpohode. 🙂...

skretik
27. led 2019

@val333 asi se jim ulevi,ze to neni nic vaznejsiho 😘

renulkka
27. led 2019

@smigli My máme stejnou rychlozavinovačku 😊 Koupili jsme ji už prvnímu miminku, o který jsme pak přišli... Pak v ní vegetila starší dcera a pak i mladší 😊

smigli
autor
27. led 2019

@renulkka Ten motiv je boží. Mám pak i takové povlečení. 🙂

renulkka
27. led 2019

@andelka Já jsem zvědavá, co budou vařit letos u nás v nemocnici 😀 vždycky máme na výběr ze dvou jídel... A neboj, uteče to a budete doma 😊
@skretik
@arielka222 Holky, co jsem četla, tak i Brno porodnice jsou prý narvaný.... U nás v Třebíči nevím 🤔 Ale moje doktorka vždycky měla těhotný objednaný jen středy a teď to jede dvěma dny a má narvaný úterý i středu 🙈

renulkka
27. led 2019

@smigli Je krásná, ale už jsem měnila sucháč 😀

smigli
autor
27. led 2019

@renulkka Ja taky, taky ji mam po synovi. :D

zuzekk
27. led 2019

@arielka222 ještě aplikuj šampíčko, bublinky s alkoholem prý ženou jedna báseň- a kdyby nic, aspoň hezkej večer 😁

jessulka
28. led 2019

@zuzekk Jak já bych si dala sampicko 😂

Holky, ja mám žízeň, hlad, kruci mi v břiše, az mne z toho bolí žaludek. A já nic nesmím 🤔 To je normální trápení.....

seveneye
28. led 2019

@jessulka evidentne nespis,zavřela jsi oko alespoň na chvíli?ale už to máš fakt za pár,tak tfuj tfuj hodně štěstí a papa chceme tě vidět i s terezkou v náručí😍

jessulka
28. led 2019

@seveneye Fakt nespím a neusnula jsem ani na chvilku. Špatná matrace, vysoká a uzka postel (bojim se, ze z ni spadnu). Snad ten spanek dozenu na JIPce.

seveneye
28. led 2019

@jessulka nj cizí nemocnicni prostředí a nervozita před dělá svoje,ale asi bych na tom byla stejně...a co celou noc teda děláš,přemýšlíš o jidle,představuješ si terezku nebo kujes pikle co a jak s M.?

jessulka
28. led 2019

@seveneye 😂😂😂😂 tak ze začátku mne hrozně honila mlsna, tak jsem myslela na sushi, tatarák, bramboráky, rizky, zmrzlinový pohár,....Pak jsem si představovala Terezku, jaka asi bude a pak jsem přemýšlela nad M., jestli z ni bude nadseny, nebo trochu zklamaný.

jessulka
28. led 2019

Za ctvrt hodiny vstavam, jdu do sprchy a v sest přijde sestra natočit monitor. To byla noc. Vleklo se to neuvěřitelne. V tv davaly kraviny. Spolubydlící taky nemohla spát, tak od 3 hodin drbeme.

seveneye
28. led 2019

@jessulka tak to byla noc vysoce produktivni hlavne co se tyce tech chuti,diky za inspiraci bramborak je top!a pokoj teda neobyvas sama?snad ti po... klapne ten nadstandard,tak tfuj tfuj uz nebudu rušit, vrat se nam v poradku a prines si s sebou tu svoji vytouzenou princeznu

michaelarei
28. led 2019

@jessulka držím palce už jen chvilinku a bude s tebou Terezka...a pak se budeš moc dosytosti najíst...hlavně ať je vše ok😍

ajdamajda
28. led 2019

@jessulka nenabidli ti tabletku na spaní ? Mě před sekci jo ale já neměla problém spát .

ajdamajda
28. led 2019

Kolik z nás ještě čeká na svůj termín ?? 😂 my co nevíme kdy to rozhodne prcek

Představa ze to muže byt klidně za 14 dni či déle mě děsí . A nejvíc mě děsí ze se nic neděje 😂 kdezto před týdnem to vypadalo ze snad bude kazdou chvíli porod a teď .... jako kdyby si prcek řekl - no do ty zimy mě nedostanes mami 😂

val333
28. led 2019

@ajdamajda já! A taky se nic neděje, nato že m termín v pátek... 🙄😀

skretik
28. led 2019

@ajdamajda u me si vzdycky vecer rikam, “ze by?” A pak se rano vzbudim a zas je klid 😏. Ta predstava ze to muze byt jestli klidne 3tydny ne zabiji🙈

@jessulka Jess hezky si na Jip odpocin a moc se tesime na spolecnou fotku s Terezkou ❤️❤️❤️

yvonneullmann
28. led 2019

@jessulka drzim moc moc moc palce. Myslim na tebe. At jste obe vvporadku. Tesim se na fotecku a hlavne ti Zavidim ze uz to budes mit za sebou 🙂)))

seveneye
28. led 2019

@ajdamajda
@val333
@skretik
Ja myslím že je nás dost,únor ani jeste nezačal...mám bohuzel jiný tel.tak mě zlobi pristup do vilmic super tabulky...

val333
28. led 2019

@seveneye no podle tabulky jsem na řadě já 😂 ale myslím, že to nehrozí....

1nelinka
28. led 2019

@jessulka moc na tebe myslim😘😘😘

seveneye
28. led 2019

@val333 te to nakonec lapne necekane a pojedes jako po masle😋

val333
28. led 2019

@seveneye kéž by 😂... Od včerejška se mi do toho všeho opět ozvaly prořezávajíci se osmičky... 🙏 Zaco?!

misak48
28. led 2019

@ajdamajda já na tu noc po porodu na JIP tabletku na spaní dostala a stejně jsem nespala...

@andelka jako bříško mi zustalo taky, mám ho pořád jak mezi 20 a 30 tt. Ale to jsem tak nějak čekala. Co mě nemilé zarazilo je to, že mám pořád ještě oteklé nohy....

Strana