Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka Krásná fotka, šťastná maminka 🙂 . Mě zavinování nejvíc bolelo při kojení, uf na to se netěším. Užívejte se holky určitě už se těšíte na Verunku že . ❤
@arielka 222 - vzpomínáš na můj odhad? A velikostně Tvé děťátko také připomíná ty moje, dvě jsem měla 3,8 a dvě 4 kila. Tahle druhá (její porod trval něco mezi jednou a dvěma hodinama po týdnu silných poslíčků) byla čtyřkilová. Osobně si myslím, že také větší dítě má víc síly a lépe spolupracuje. "24. led 2019 @arielka222 Schválně jestli budeš mít taky rychlý porod jako jsem měla já po tvrdé poslíčkové přípravě." Odjezd na poslední chvíli a krátký pobyt v nemocnici před porodem, jak jsi plánovala, Ti tedy vyšel parádně. 👍 Jen to oddělení od miminka... Těším se na fotku!
@basice Kez bych dokazala zabrat. A hlavne dneska jsem az do vecera doma sama a porad vidim nejake nedostatky Takze mi je jasne co budu cely den delat :/ s
@arielka222 moc moc gratuluju a tesime se na fotecku😍😍
@yvonneullmann grrr kasli uz na nedostatky,zkus ten posledni den pred stravit relaxacneji,to tvy bolavy telo by si to sakra zaslouzilo!zrovna na tebe hodne myslivam,boli me 3 dny blokly trapez,citim se desne a predstavuju jak jsi to proboha mohla tak dlouho vydrzet s temi polamanymi zebry a kaslem...nechapu,klobouk dolu
@dominika963852 Ahoj Domčo. Jsem fakt nejšťastnější pod sluncem. Verunka vcera plakala samym štěstím,kdyz ji mamka ve skolce v šatně říkala, ze uz má malou sestřičku Terezku. Verunce se prý zalily oci slzickami a rekla "Babicko ja jsem úplně dojatá".
@jessulka Ach to je krásný, až to dojímá i mě, když to čtu 🙂 .
Od teď už jen vše dobré,moc ti to přeju 😉 !!
@jessulka já si pamatuju když mi bylo 4,5 roku jak pro mě přišla babicka do školky ze maminka je už v porodnici. Babicka měla zrovna vernisáž (je malířka ) tak po vernisáži jsme sli do porodnice podívat se na miminko . Strasne se mi segra líbila . Akorát byla odmalička urvana 😂. A strasne si mamku uzurpovala pro sebe .
@seveneye je to šílený. Ver mi ze bych to neprala ani tomu nejhoršímu nepříteli. Jsem zvedava jak to vse dopadne. To se rekne kašli na nedostatky :D ale Ja si dokazu predstavit co chlap bude ten tyden doma delat :D akorad bordel :D a me pak slehne. 🙂
Me uz dnes od rana lidi vypisujou a kdyz neodpovidam (snazim se dospavat tu silenou noc), tak rodim... nekecam,ze uz se me dneska zeptalo tak 5 lidi... nejradsi bych je vsechny poslala nekam 😒😒😒, zatim jen ignoruju,ale tim si asi stejne nepomuzu
@yvonneullmann haha ten muj uz pul roku uklizi 'bordel' pokoj,kde slibuje ze jednoho krasnyho dne bude nase uzasna loznice...myslim ze se jen tak nedockam!jeho styl uklidu tohle presunu z bodu a do bodu b me fakt nebavi,ja bych ty veci normalne vyhazela ale on je nepricetny.samy naradi,nahradni elektro a jine dily,archivni vzpominkove predmety...no des.jjnak jsem doma hrde oznamila ze az se vratim z porodnice bude to mazec,stavajici vareni a uklid urco stihat nebudu,bude se muset chlap hold vic zapojit,tak at se pripravuje radsi predem....
@arielka222 obrovska gratulace ke Kubickovi 🙂 Preji hlavne hodne zdravicka 🙂
@seveneye no muj chlap nastesti vycházel vse co sem rekla ale horsi je ze to je tak hroznej bordelar ze kdyz jeden den uklidim kuchyň tak druhy den je v ni jak v hnojniku. Nevim jak to dokáže. Dneska proste musim vse porovnat vyprat jeste uklidit pradlo. Vytrit a vysat a doufat ze bude tyden u rodičů :D :D
@yvonneullmann njjj tak treba psa lze stcit docasne do psiho hotelu,ale kam s takovym chlapem to nevim😋
@yvonneullmann to je jak u nas... vydrhnu tu,kazdy vecer uklizim kuchyn a staci hodina,aby byli doma a je to jak kdybych neuklizela... hlavne ta kuchyn a blbec mi rekne,ze je to prece kuchyn tak co mi vadi drobky 🙈... muzu nadavat do aleluja,ale je to marny 😡😡😡... hlavne,ze kdyz si jen v jeho aute kousnu do jablka tak je hned peklo... nedejboze kdyz tam ma vlezt syn se spinavyma kalhotama nebo neco 🤦♀️🤦♀️🤦♀️, nechapu
@arielka222 velká gratulace, hlavně zdravicko oběma přeji🙂
@skretik tak ten tvuj aspon v aute udržuje pořádek. :D v jeho aute odmitam jezdit Protoze to nevideli vysavač a hadr asi 300let 😂😂😂😂 a ted jezdil tyden mym a je v nem tak jak v popelnici. Tos me připomněla ze musim i auto dneska vyčistit... jinak stejne názory. Proc by melo byt v kuchyni čistí kdyz se tam ji stejne a vzdy se to zasere. Ono staci jist nad talirem a BLo by.
@seveneye
No chtelo by to vymyslet nejaky odkladovy sklad oro chlapy. Me je uplne jasne jak tu cely vikend budou ti jeho kampani z fotbalu a otočí mi to tu vzhuru nohama. Ikdyz sem mu to zakázala ale znáte to :D

@arielka222 moc gratuluji, krasny porod, takovy jsem mela s prvni jen o hod delsi, tak snad to pujde napodruhe stejne rychle 🙂
jinak ja spim jak zabita a spala bych porad jen me nejak zacaly chytat krece do trisla a nartu... a nebojte ja do unora taky pockam snad ne do brezna az 😁 uz bych to chtela mit ale za sebou jak se to tu rozjelo