Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 nic 😀 oooobcas ztvrdne břicho, jinak nic... Asi si dám večer svářeček... Ale dneska mi volal švagr ( jsou v Alpách a vrací se v neděli ) a prý mám počkat na ně 😀😀
No nekdo by to na sebe mel zitra vzit, zatim mame tento tyden mimco na den,jestli se nepletu 😊
Holky strana číslo 600 .. jsme šílené 😂...
Ale některá z vas by me v tom nemusela nechat a rodit zitra se mnou :D :D jinak sem ted dostala solidni injekci do stehna. Stipe to jak ...... ani nevim co to bylo. Leky mi daji v 21 hodin. Naposledy mi dali najist v 16hod Takze mam solidni hlad uz ted :D no šílený. Budicek pred 6tou rano. Sprcha nachystat a hura na to. Moje nervy jsou tak napnute ze bych s nema mohla řezat železo.
@yvonneullmann úplně stebou soucítím...já jsem hrozný tremista, takže kdybych byla na tvém místě, tak už nemám ani vlasy... ale ty jsi silná a dáš to!!! 🙂🙂🙂
Ja bych valentyna brala, bylo by to i na termin, ale je to taaaaak strasne daleko 😂 libilo by se mi 1.2.
Holky! Mě trefí 🙈 už se mi chce ze zoufalství brečet 😔 Chlap si od rána stěžoval na břicho, že má asi zaražený větry... V poledne pořád, že to nepřešlo, tak si šel lehnout a že ležet nemůže, že nemůže vydržet, jak mu je zle... Doma samozřejmě na žaludek nic nemáme, tak šel za tchýni a ta mu říká, že v pondělí od odpoledne měla střevní chřipku (dopoledne hlídala dcery!).... Tak ji má manžel nejspíš taky, má horečky, ale naštěstí ani průjem nemá ani nezvrací, akorát má strašný křeče žaludku... Ťuk ťuk ťuk... Samozřejmě, já nemám ani žádný Hylak nebo něco pro holky, kdyby to taky dostaly 😏 Bydlíme v jednom baráku a tchýni to asi nepřišlo vůbec důležitý nám třeba říct, že to prodělala, abysme třeba pár dní na to dávaly pozor a třeba si i něco koupily do lékárny do zásoby předem 😏 Modlím se, ať to nechytí holky nebo já 😞 Jen se jakš takš zbavíme jedné nemoci, hned je tu další 😔 Je mi z toho tak nějak smutno... Člověk si představuje, že ten konec si "užije", že se tak nějak napojí na to mimčo... A já ani nemám na malou pomyšlení, ani nemám čas se na ni pořádně těšit 😢😔
Mě by se líbilo datum 11.2. (to má manžel narozeniny) nebo 12.2. No a pak samozřejmě se mě líbí datum termínu 22.2.😉
@jednaholkaa jojo, chystám se 🙂 dneska byla dopoledne taková neklidná, tak jsme ho prvně vyzkoušeli a paráda. Usnula během minutky 🙂
@renulkka taky dobry. Bych ji hnala.:/ jeste to bys potrebovala abys dostala. Jezda mane tak snad se to tobe a holkam vyhne. A chlap tomidnese za vas.
@renulkka ach jo, ty ani ten konec nemůžeš mít v klidu 🤔. Tak teď jen doufat, aby to nechytily holky a hlavně ty. Měly bychom před porodem nabírat síly na porod a ne marodit! Úplně tě chápu jak cítíš. Mě teď lítají nějak hormony a náladu mám často pod psa a taky si zatím nedovedu představit, že bych měla už rodit. Nějak se na to necítím 🤔
@yvonneullmann
@basice Holky, já chápu, že prostě dopoledne nemohla vědět, co přijde odpoledne... Ale mě by stačilo, kdyby vzala telefon a řekla: dostala jsem to a to, tak si třeba sežeňte něco, kdyby to náhodou holky chytly... Nebo nějakou prevenci, abysme udělali... To ne 😔 Teď mi tu manžel brečel, že je doma a nemůže mi pomoct s holkama... Já se na něj za to přece nezlobím, on nemůže za to, že něco přece chytí... Ale asi na mě vidí, že už všeho mám po krk a mrzí mě to 😔 Konečně jsem se radovala, že nám mizí ty pupínky, že se malá může narodit a teď zas toto 😞 Nemáte nějakou radu, co můžu takhle na poslední chvíli udělat proti tomu za opatření? 😐 Radši nějaká sušší jidla a dál? Doma kromě černýho uhlí a smekty nic nemáme 😐
Holky nevite nekdo muzu si ten blokly krk maznout konskou masti aby se to trosku prohralo?
@bombat včera na vstupní prohlídce u pediatricky měla skoro 3300 g. Myslím, že dneska už je zpátky na porodní váze 🙂 a bříško tady vypadá líp než ve skutečnosti (asi to bude tím sportovním tričkem), ale každý den je to lepší a lepší 🙂 každopádně do porodnice jsem nakonec šla s plus 7 kg a domu přijela s mínus 9. Tak mám radost, počítám s tím, že to půjde ještě dolu, až mi slevou otoky nohou 🙂

@val333 a co ty? Nic? 😁🤔