icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

smigli
autor
31. led 2019

Tak dostal dudlik a ja jdu spat! :D Jsem zvedava, jakyho sprda dostanu rano od sestricek. :D

skretik
31. led 2019

@val333 nevim,boli me bricho,hlava a zada a fakt nevim... z praktickych duvodu je to vic nez jasny,ale ... mam strach

tynazezu
31. led 2019

@jenssy no, na tu sekci vubec nepřišla řeč...a rodit koncem pánevním nehodlám!! Asi to nadhodim zitra v nemocnici...

silwiin
Autor odpověď smazal
jenssy
1. únor 2019

Ahoj holky, tak ja jsem dneska uplne vypsychla ☹ uz od vcera cca od 14 hodin se malej uplne neskutecne mlel, kopal az uplne skubave a agresivne a skoro nepretrzite, vystrelovala mi bolest do leve casti zad...behala jsem na zachod, hrozne nafouknuta ..a to jsem jen sedela ve fitku na recepci do 19:30. Nepreslo to ani doma v posteli, porad se takhle bolestive skubal, vubec nevim, co to bylo ☹ no a celou noc tvrdnuti bricha, asi tak 80x za noc a v mezipauzach tohle rodeo....malem jsem nekolikrat budila manzela, nakonec jsem usnula k ranu a ted je relativne normalni stav....nemate nekdo podobnou zkusenost? Muzou ty silne pohyby byt predzvesti porodu? Mam do terminu jeste 20 dni....nemohlo se malymu neco dit, ze byl tak neklidny a vubec nespal?

silwiin
1. únor 2019

Tak ja sedim v nemocnici s cekam na prijem. Naspany tak dve tri hodiny, stres na bode 1000, ale to k tomu asi patri. Snad to bude rychke za mnou

smigli
autor
1. únor 2019

@jenssy Jej, tak to sis uzila, chudacku.. :(

Tady dnesni noc desny. Dudlik nepomohl, ja nemam jeste mliko a T ma hlad. Takze celou noc brecel a ja se vubec nevyspala.. :-/

kleninka
1. únor 2019

@tynazezu Bohužel se může stát, že ti sekci ani nenabídnou, když je váhový odhad tak nízký. Vím, že prvorodicku nechají rodit KP když je dítě do 3500g a u druhorodicky 3800g. Kamarádky, tak rodily. Já měla bohužel vysoký odhad váhy, tak mě nenechali. Držím pěsti ať se dnes dozvíš co a jak bude dál.

dominika963852
1. únor 2019

@jenssy Zrovna jsem to nedávno psala, malý mi tam taky pěkně vyvádí. 😕

dominika963852
1. únor 2019

@silwiin Držím palce, ať to máš rychle za sebou. 😉

jenssy
1. únor 2019

@kleninka tak me doktorka rekla, ze mam plne pravo odmitnout KP a rict si o sekci, nikdo nas pry nemuze nutit...a taky ma malej odhad 2300g z minuleho tydne...ale asi si o to bude muset @tynazezu rict, ja jsem si taky rekla...

jenssy
1. únor 2019

@dominika963852 a nemas strach, jestli se mu neco nedeje? Mne pripada, jak kdyz vylozene volal SOS ☹ dneska je to o neco malo lepsi, ale i tak se hybe fakt hodne, ale snad uz ne tak prudce a skubave...

dominika963852
1. únor 2019

@jenssy Občas mě napadly myšlenky, že tam nemá už vodu nebo něco takového, ale na kontrole vše v pořádku. Asi tam má už hodně málo místa. Poslední dobou se tam tak šponuje, že ho cítím ve všech ,,koutech,, břicha....bolestivě. Se divím, že si ten bazének neprotrhne 😀 .
Kdy jdeš na kontrolu, abys byla klidnější ? 🙂

jenssy
1. únor 2019

@dominika963852 byla jsem v utery a jdu zase v utery, ale na posledni komtrole snad vse ok, i monitor, tak snad je vse v poradku....taky jsem si vcera rikala, ze se prokope ven. Hlavne jsem se spis bala, jestli to vsechno dohromady uz neznamena rozjizdejici se porod.

basice
1. únor 2019

@silwiin tak hodně štěstí.Ať to jde dobře a hlavně rychle. Budu na tebe myslet 😘

ajdamajda
1. únor 2019

Holky . Jen na okraj . Pokud plánujete ještě dítě tak zkuste rodit vaginalne . Tehotenstvi po sekci a porod jsou pro lékaře automaticky rizikové . Slycham to pořad. A to i přesto ze jsem vaginalne rodila druhé .

Navíc císař není jen tak břišní operace . KP se dá. Ale musí se pomalu, nechat čas, neurychlovat, nebýt v klasické poloze .

Já kdybych si to mohla vzít zpět tak na první sekci nejdu vůbec .

ajdamajda
1. únor 2019

@dominika963852 malá v břiše se mi extrémně bouli na bocích a boli to. Ani jedno z děti v tomto týdnu už nemělo místo . Musím říci ze mi pripada jako by byla sikmo. Přitom na utz vždy hlavou dolu takže to musí byt ruce a zada a odstrkuje se

basice
1. únor 2019

Holky,tak dnešní byla příšerná 😞. Nemohla jsem vůbec spát, pořád se prevalovala jak mě bolely kyčle. To dnes bude den 😞

dominika963852
1. únor 2019

@jenssy I kdyby se rozjel porod, tak už to nevadí 😉 . Když už je to na mě moc, tak ho prstem popíchnu 😀

@ajdamajda Přesně, taky jsem si říkala,že je snad nemožný, aby byl hlavou dolu, když pozoruju co všechno v tom břichu dokáže 😀

ajdamajda
1. únor 2019

@smigli mliko tak 3. den ... pokud jsi ještě nekojila ditko . U prvorozeného to byly skoro 4 dny po sekci a to už jsem svolila k prikrmu z mateřského mléka . Pak se prsa nalila .

Zkus dávat ditko co nejvíc na sebe na hruď - mazlit se a cuchat. Vyplaví se ti hormony (to pomohlo mě) neustálý kontakt . Ale dudlu bych se zbavila a nechala miminko na prsu ať se to sestrickam libi nebo ne. Po 3 měsících se laktace ustálí . Na začátku se hraje o všechno .
U druhého prcka to šlo samo . Já měla mleko cele tehu. Teď mám taky mleko .
Ale z prvorozeného to byl očistec a malem jsem skončila nebýt LP a cevky . To jsem navíc měla ragady

ajdamajda
1. únor 2019

@basice já jsem úplně jak kdybych těhotná nebyla . Krom břicha . Krom toho ze mě k večeru boli kříž .. tak teď ticho před bouři . Nic se neděje . Až na šílené pohyby malé .
Nespim spis kvůli prostřednímu prckovi protože ten se začal v noci budit . Jinak bych spala dost

smigli
autor
1. únor 2019

@skretik Tak jak jsi se rozhodla? Spolulezici jde dnes domu. :D

misak48
1. únor 2019

@silwiin moc držím palce, t máš co nejlepší průběh a prcka brzy u sebe 🙂

skretik
1. únor 2019

@smigli kecas 🙂))

skretik
1. únor 2019

@skretik od vcera se nalez posunul,takze jsem tu a zatim cekame po Hamiltonu,pan doktor operuje, to je draaamo 🙂)

seveneye
1. únor 2019

@skretik
@smigli
Holky tak vy si to nakonec fakt snad i strihnete nejaky ten den spolu🙂

smigli
autor
1. únor 2019

@skretik No super! Tak to bychom se videt mohly!! Ale musis to mit rychly, ja totiz myslim, ze pokud se dnes rozkojim, tak me zitra poslou domu.. Preji ti, at to mas snadne, rychle a co nejmene bolestive!

seveneye
1. únor 2019

@basice u me noc celkem dobra, konecne povolil ten blokly krk,ale uz druhy den mam ranni behy na wc,tak ja nevim....

renulkka
1. únor 2019

@skretik A děje se něco po Hamiltonu? 🙂 Mě u druhé zabral, celý den jsem měla nepravidelný kontrakce a v noci mě vzbudil průjem a kontrakce po 5 minutách a to už jelo 😊

val333
1. únor 2019

Tyjo mě nestvete ! 😀 Dneska mám rodit já a nic! 😀

Strana