icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
1. únor 2019

@smigli ted se vedle zrovna narodilo mimco 😍, do vecera jsem snad tam,ale myslim,ze mi zamlouval pokoj na oddeleni 2 nebo co je tam pry jen 1misto 🙈

@renulkka ja mam od vecera takove nepravidelne kontrakce a mimco v brise radilo celou noc 🙈. V 8 mi to delal a mam takove slabe kontrakce, nic hrozneho,ale neco se tim asi hnulo,neco se tam deje

skretik
1. únor 2019

@val333 zkus pytel datli 😂, ja vcera vecer sezrala pulku pytliku,dala si malinik, svarak a parkrat vybehla schody ( kvuli pracce, ne jen tak 😅),no uvidime,jeste neni nic jisteho

val333
1. únor 2019

@skretik fuj, datle nezvládám. 😂... Dneska to vidím na sex a svařák... Maliník piju teď... Ale kurna... Vidím to bledě 😀

iris92
1. únor 2019

@tynazezu Ja bych se toho KP nebala. Zalezi taky jaky mas odhad ale je to fyziologicka poloha pokud spravne naleha zadeckem a ne treba nozickama. Z ceho mas presne strach? Cisar je velka brisni operace se svymi riziky a rekonvalescence je proste vzdycky delsi nez po vaginalnim porodu, navic kazde dalsi tehotenstvi bude rizikove...

basice
1. únor 2019

@ajdamajda tak že by se tělo už chystalo k porodu? Takové to ticho před bouří?😀. Já mám teď ty rána taková divná, než se rozhýbu, pak se mě i točí hlava, prostě taková slabá. Odpoledne už je to dobré a to funguji normálně.

smigli
autor
1. únor 2019

@skretik Sakra, ja jsem na oddeleni 1.. Tak to se asi nesejdem.. ☹

skretik
1. únor 2019

@smigli dam vedet az budu vedet 😉

smigli
autor
1. únor 2019

@skretik Tak ti preji at je to snadne. Uzivej posledni chvilky ticha. :D

skretik
1. únor 2019

@smigli koukam na House 😄, ten porodni sal je nadhernej teda, to jsem prekvapena

smigli
autor
1. únor 2019

@skretik Ja byla na jinym. Tam telka nebyla. Ale radio jo, takze ja jsem tancovala. :D

basice
1. únor 2019

@skretik tak že by to už dnes dopadlo? Tak hodně štěstí a určitě nás tu informuj, jak to s tebou vypadá 😉

plamenak11
1. únor 2019

@skretik tak drzim palce at jde vse hladce a rychle 🙂 uz se brzy dockas..

jinak ja se dnes vubec nevyspala, mam strasnou rymu, ucpanej nos a kazdy pretoceni hruza ☹️

plamenak11
1. únor 2019

datle maji pomoct v cem presne?? ja datle teda nesnasim takze asi ani nehrozi ze bych si je dala 😁

silwiin
1. únor 2019

Tak uz lezim a cekame🙂 diky za podporu, nejak to zvladneme... jo a je nas tu dneska moc, tak jsem vyfasovala nadstandartni porodni sal🙂 mam i vanuuuu🙂

plamenak11
1. únor 2019

@silwiin drzim palce!

jenssy
1. únor 2019

@silwiin at to mas brzy za sebou a mimco u sebe 😍

silwiin
1. únor 2019

@plamenak11 diky. Dopadne to dobre, pac jsem si rano rozflakala novej Iphone 7, displej na hadry... strepy prinaseji stesti!🙂

dominika963852
1. únor 2019

@silwiin První únorový mimčo 😉 👏

basice
1. únor 2019

@silwiin tak tfuj tfuj tfuj a těšíme se na první únorové miminko 😀

kleninka
1. únor 2019

@basice tfuj tfuj tfuj ať to kde rychle 😊A Teda jak se ti to povedlo? To bude nezapomenutelný rozbití telefonu 😂😂

basice
1. únor 2019

@kleninka já se ještě nechystam rodit 😀😀😀
To asi patřilo pro silwiin 😉

jednaholkaa
1. únor 2019

@plamenak11 No, tak to jsme dve. Me se to nachlazeni tak rozjelo, ze jsem skoro zapomela, ze jsem tehotna.. Mimino se v brise obcas prevali, jinak o brisku nevim. Za to sama se sebou mam co delat, potim se jak mys a jenom kaslu a smrkam, fuj.
@skretik
@silwiin Tak drzim palecky holky, at to probehne co nejlip!!
@plamenak11 Datle maji zajistit lepsi prubeh porodu. Napriklad neprenaseni - spontanni rozjezd porodu ..atd. Ja snedla za minuly tyden pul kila a pokracuju. Ale jako po porodu uz datle nechci nikdy videt.
@ajdamajda Hele s tim kojenim to pises dobre. Kamoska delala presne tohle, porad mimino na sobe, na nahym tele, nenechala si ho vzit a s kojenim zadnej problem. A to byla prvorodicka pomalu ve ctyriceti..

arielka222
1. únor 2019

@skretik fuj mě je úplně zle když vidím to porodní křeslo 😂 přeju ať to máš rychle za sebou a jste v pořádku 🙂
Jinak holky nás už dneska pousti domu. Jupii tak se těším na syna a normální jídlo 😂😂

seveneye
1. únor 2019

Tyjo tak dneska tolik soutezicich😋nevim komu fandit vic.
Jinak je tu nekdo s ti aniballem komu to nejlepe cvici na boku se zaprenou nohou?pripadam si v te poloze jako kreten ale ma to asi svoje ucinky, dnes pokud dobre merim mam svuj rekord...

skretik
1. únor 2019

@renulkka jo tak Hamilton ocividne funguje 🙈, vodu zatim pichlou ani nemam,ale kontrakce uz nabihaji, vedle uz se narodili 2 mimca, jsem rada,ze neslysim ty zensky aspon kricet 🙈

skretik
1. únor 2019

@arielka222 takze jak dlouho si tu nakonec byla?
@silwiin drzim palce at to mame brzy za sebou 😍

plamenak11
1. únor 2019

@jednaholkaa tak snad budeme fit nez pujdem rodit ale je to strasny, prijde mi ze mam rymu nonstop
@seveneye s aniballem cvicim na zadech s prvni jsem zkusila vic poloh a tahle mi byla nejprijemnejsi ani mi pak nevadilo tak rodit, jaky mas rekord? ja se zasekla na 27 tak uvidim dnes jak to pujde

andelka
1. únor 2019

@misak48 zabírá mi Cyklo 3 fort. Dr mi poslal e-recept,takže už zobu. Minule pomohl za pár dní. Detralex vůbec. Dubovkou mažu ale též nic moc. Minule jsem měla Preparation H a taky nic moc.

andelka
1. únor 2019

S tím zavinovanim dělohy..zajímavé je, že u druhého to byl fakt masakr. První den a půl při kojení,jak další porod. Teď mě to bolelo už při prvním přiložení na sále,ale v dalších dnech už moc ne. Takže to nebylo čím víc porodů,tím horší.
A dneska jsem se vážila, přibrala jsem 13kg ,teď mám dole 7kg. Uvidím co zbytek, každopádně půlka z toho jsou asi kozy,už plně kojim,a číslo ani nechci vědět 🙄

seveneye
1. únor 2019

@plamenak11 ja mam prave pocit ze na zadech to nedam bud klek nebo bok,tak snad pak neskoncim takto uvazana napr na monitorech.no pravidelne cvicim asi tyden a dnes 24cm tak snad to jeste pujde

Strana