Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky, tak ja jsem dneska uplne vypsychla ☹ uz od vcera cca od 14 hodin se malej uplne neskutecne mlel, kopal az uplne skubave a agresivne a skoro nepretrzite, vystrelovala mi bolest do leve casti zad...behala jsem na zachod, hrozne nafouknuta ..a to jsem jen sedela ve fitku na recepci do 19:30. Nepreslo to ani doma v posteli, porad se takhle bolestive skubal, vubec nevim, co to bylo ☹ no a celou noc tvrdnuti bricha, asi tak 80x za noc a v mezipauzach tohle rodeo....malem jsem nekolikrat budila manzela, nakonec jsem usnula k ranu a ted je relativne normalni stav....nemate nekdo podobnou zkusenost? Muzou ty silne pohyby byt predzvesti porodu? Mam do terminu jeste 20 dni....nemohlo se malymu neco dit, ze byl tak neklidny a vubec nespal?
Tak ja sedim v nemocnici s cekam na prijem. Naspany tak dve tri hodiny, stres na bode 1000, ale to k tomu asi patri. Snad to bude rychke za mnou
@tynazezu Bohužel se může stát, že ti sekci ani nenabídnou, když je váhový odhad tak nízký. Vím, že prvorodicku nechají rodit KP když je dítě do 3500g a u druhorodicky 3800g. Kamarádky, tak rodily. Já měla bohužel vysoký odhad váhy, tak mě nenechali. Držím pěsti ať se dnes dozvíš co a jak bude dál.
@jenssy Zrovna jsem to nedávno psala, malý mi tam taky pěkně vyvádí. 😕
@silwiin Držím palce, ať to máš rychle za sebou. 😉
@dominika963852 a nemas strach, jestli se mu neco nedeje? Mne pripada, jak kdyz vylozene volal SOS ☹ dneska je to o neco malo lepsi, ale i tak se hybe fakt hodne, ale snad uz ne tak prudce a skubave...
@jenssy Občas mě napadly myšlenky, že tam nemá už vodu nebo něco takového, ale na kontrole vše v pořádku. Asi tam má už hodně málo místa. Poslední dobou se tam tak šponuje, že ho cítím ve všech ,,koutech,, břicha....bolestivě. Se divím, že si ten bazének neprotrhne 😀 .
Kdy jdeš na kontrolu, abys byla klidnější ? 🙂
@dominika963852 byla jsem v utery a jdu zase v utery, ale na posledni komtrole snad vse ok, i monitor, tak snad je vse v poradku....taky jsem si vcera rikala, ze se prokope ven. Hlavne jsem se spis bala, jestli to vsechno dohromady uz neznamena rozjizdejici se porod.
Holky . Jen na okraj . Pokud plánujete ještě dítě tak zkuste rodit vaginalne . Tehotenstvi po sekci a porod jsou pro lékaře automaticky rizikové . Slycham to pořad. A to i přesto ze jsem vaginalne rodila druhé .
Navíc císař není jen tak břišní operace . KP se dá. Ale musí se pomalu, nechat čas, neurychlovat, nebýt v klasické poloze .
Já kdybych si to mohla vzít zpět tak na první sekci nejdu vůbec .
@dominika963852 malá v břiše se mi extrémně bouli na bocích a boli to. Ani jedno z děti v tomto týdnu už nemělo místo . Musím říci ze mi pripada jako by byla sikmo. Přitom na utz vždy hlavou dolu takže to musí byt ruce a zada a odstrkuje se
Holky,tak dnešní byla příšerná 😞. Nemohla jsem vůbec spát, pořád se prevalovala jak mě bolely kyčle. To dnes bude den 😞
@smigli mliko tak 3. den ... pokud jsi ještě nekojila ditko . U prvorozeného to byly skoro 4 dny po sekci a to už jsem svolila k prikrmu z mateřského mléka . Pak se prsa nalila .
Zkus dávat ditko co nejvíc na sebe na hruď - mazlit se a cuchat. Vyplaví se ti hormony (to pomohlo mě) neustálý kontakt . Ale dudlu bych se zbavila a nechala miminko na prsu ať se to sestrickam libi nebo ne. Po 3 měsících se laktace ustálí . Na začátku se hraje o všechno .
U druhého prcka to šlo samo . Já měla mleko cele tehu. Teď mám taky mleko .
Ale z prvorozeného to byl očistec a malem jsem skončila nebýt LP a cevky . To jsem navíc měla ragady
Tyjo mě nestvete ! 😀 Dneska mám rodit já a nic! 😀

Tak dostal dudlik a ja jdu spat! :D Jsem zvedava, jakyho sprda dostanu rano od sestricek. :D