Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@tynazezu Ja bych se toho KP nebala. Zalezi taky jaky mas odhad ale je to fyziologicka poloha pokud spravne naleha zadeckem a ne treba nozickama. Z ceho mas presne strach? Cisar je velka brisni operace se svymi riziky a rekonvalescence je proste vzdycky delsi nez po vaginalnim porodu, navic kazde dalsi tehotenstvi bude rizikove...
@skretik tak drzim palce at jde vse hladce a rychle 🙂 uz se brzy dockas..
jinak ja se dnes vubec nevyspala, mam strasnou rymu, ucpanej nos a kazdy pretoceni hruza ☹️
datle maji pomoct v cem presne?? ja datle teda nesnasim takze asi ani nehrozi ze bych si je dala 😁
Tak uz lezim a cekame🙂 diky za podporu, nejak to zvladneme... jo a je nas tu dneska moc, tak jsem vyfasovala nadstandartni porodni sal🙂 mam i vanuuuu🙂
@silwiin drzim palce!
@plamenak11 diky. Dopadne to dobre, pac jsem si rano rozflakala novej Iphone 7, displej na hadry... strepy prinaseji stesti!🙂
@silwiin První únorový mimčo 😉 👏
@plamenak11 No, tak to jsme dve. Me se to nachlazeni tak rozjelo, ze jsem skoro zapomela, ze jsem tehotna.. Mimino se v brise obcas prevali, jinak o brisku nevim. Za to sama se sebou mam co delat, potim se jak mys a jenom kaslu a smrkam, fuj.
@skretik
@silwiin Tak drzim palecky holky, at to probehne co nejlip!!
@plamenak11 Datle maji zajistit lepsi prubeh porodu. Napriklad neprenaseni - spontanni rozjezd porodu ..atd. Ja snedla za minuly tyden pul kila a pokracuju. Ale jako po porodu uz datle nechci nikdy videt.
@ajdamajda Hele s tim kojenim to pises dobre. Kamoska delala presne tohle, porad mimino na sobe, na nahym tele, nenechala si ho vzit a s kojenim zadnej problem. A to byla prvorodicka pomalu ve ctyriceti..
@skretik fuj mě je úplně zle když vidím to porodní křeslo 😂 přeju ať to máš rychle za sebou a jste v pořádku 🙂
Jinak holky nás už dneska pousti domu. Jupii tak se těším na syna a normální jídlo 😂😂
Tyjo tak dneska tolik soutezicich😋nevim komu fandit vic.
Jinak je tu nekdo s ti aniballem komu to nejlepe cvici na boku se zaprenou nohou?pripadam si v te poloze jako kreten ale ma to asi svoje ucinky, dnes pokud dobre merim mam svuj rekord...
@arielka222 takze jak dlouho si tu nakonec byla?
@silwiin drzim palce at to mame brzy za sebou 😍
@jednaholkaa tak snad budeme fit nez pujdem rodit ale je to strasny, prijde mi ze mam rymu nonstop
@seveneye s aniballem cvicim na zadech s prvni jsem zkusila vic poloh a tahle mi byla nejprijemnejsi ani mi pak nevadilo tak rodit, jaky mas rekord? ja se zasekla na 27 tak uvidim dnes jak to pujde
S tím zavinovanim dělohy..zajímavé je, že u druhého to byl fakt masakr. První den a půl při kojení,jak další porod. Teď mě to bolelo už při prvním přiložení na sále,ale v dalších dnech už moc ne. Takže to nebylo čím víc porodů,tím horší.
A dneska jsem se vážila, přibrala jsem 13kg ,teď mám dole 7kg. Uvidím co zbytek, každopádně půlka z toho jsou asi kozy,už plně kojim,a číslo ani nechci vědět 🙄
@plamenak11 ja mam prave pocit ze na zadech to nedam bud klek nebo bok,tak snad pak neskoncim takto uvazana napr na monitorech.no pravidelne cvicim asi tyden a dnes 24cm tak snad to jeste pujde

@smigli ted se vedle zrovna narodilo mimco 😍, do vecera jsem snad tam,ale myslim,ze mi zamlouval pokoj na oddeleni 2 nebo co je tam pry jen 1misto 🙈
@renulkka ja mam od vecera takove nepravidelne kontrakce a mimco v brise radilo celou noc 🙈. V 8 mi to delal a mam takove slabe kontrakce, nic hrozneho,ale neco se tim asi hnulo,neco se tam deje